Merhaba Düşündüğüm model, 'TV 82-504 B 3HD ECO LCD TV' Öncelikle neden arçelik? çünkü kredi kartsız taksitle alabilmek için.. görüş mesafem 1-2 metre arası olacak daha küçük birşeyler mi bakmalıyım? Kullanma amacım; sd ağırlıklı hd uydu yayınları. full hd tercih etmedim çünkü bu boyutta pek fark edeceğini zannetmiyorum.. yer konusunda da önerileriniz olabilir. evkur da bir model var onu alabilirsin vs.., bekliyorum arkadaşlar..
Önerisi veya yorumu olan varmı?
22'' yeter.32'' ve üstü için en az 3-4 metre mesafe lazım.Yoksa ekranın tamamını çok zor görürsün,gözlerin yorulur.
32 alman işini görecektir !!!22 küçük kalır !!!Evkura galince düşünmeni tavsiye ederim bir hayli şikayet var firma hakkında. Kredi kartın olmayabilir ama yok diyede riske girmeye değmez fiyatları 2 misline gelir.
Bunun yerine bir arkadaşına rica et kredi kartından çektirsin piyasada 700-800 Liralara 32 inçler var.
SEG 2212 (56 cm ) HD READY LCD TV 400 lira teknosa da varmış.. Kullanan varmı? Aslında vestelin 26" olan süper slim modelini beğenmiştim fakat bayide kalmamış.
400-500 lira seviyesinde peşin veya 1000 liralık taksitle alabileceğim tv tavsiyesi istiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme