Şimdi Ara

Genç odasına Arçelik lcd önerisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Düşündüğüm model, 'TV 82-504 B 3HD ECO LCD TV'
    Öncelikle neden arçelik? çünkü kredi kartsız taksitle alabilmek için.. görüş mesafem 1-2 metre arası olacak daha küçük birşeyler mi bakmalıyım? Kullanma amacım; sd ağırlıklı hd uydu yayınları. full hd tercih etmedim çünkü bu boyutta pek fark edeceğini zannetmiyorum.. yer konusunda da önerileriniz olabilir. evkur da bir model var onu alabilirsin vs.., bekliyorum arkadaşlar..

• Önerisi veya yorumu olan varmı?
  • 22'' yeter.32'' ve üstü için en az 3-4 metre mesafe lazım.Yoksa ekranın tamamını çok zor görürsün,gözlerin yorulur.
  • 32 alman işini görecektir !!!22 küçük kalır !!!Evkura galince düşünmeni tavsiye ederim bir hayli şikayet var firma hakkında.
    Kredi kartın olmayabilir ama yok diyede riske girmeye değmez fiyatları 2 misline gelir.

Bunun yerine bir arkadaşına rica et kredi kartından çektirsin piyasada 700-800 Liralara 32 inçler var.
  • SEG 2212 (56 cm ) HD READY LCD TV
    400 lira teknosa da varmış.. Kullanan varmı?
    Aslında vestelin 26" olan süper slim modelini beğenmiştim fakat bayide kalmamış.

400-500 lira seviyesinde peşin veya 1000 liralık taksitle alabileceğim tv tavsiyesi istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.