Bildirim
Genç Tarifede Artık Tüm Yüklemelerde İndirimli Konuşma
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Aç kapa 40...50 olmuş ne fark eder -
Kaynak nedir link var mı.. Ayrıca mesela 5 tl yükledik kaç gün indirimli konuşabileceğiz? -
arkadaşlar turkcelin sitesinde boyle bir ibare yok
ancak
20 tl yuklemelerde de tüm turkcellilerle 15dk si 50 kr yazıyor.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/hazirkart/genctarife -
inşallah doğrudur ama 5 gün geçerlidir o -
quote:
Orijinalden alıntı: turkay23
inşallah doğrudur ama 5 gün geçerlidir o
Bencede öyledir vodafona özenmiştir mutlaka -
quote:
Orijinalden alıntı: crazy0067
quote:
Bencede öyledir vodafona özenmiştir mutlaka
Vodafone her yöne bu türkcellilere -
quote:
Orijinalden alıntı: man utd
quote:
Orijinalden alıntı: crazy0067
quote:
Bencede öyledir vodafona özenmiştir mutlaka
Vodafone her yöne bu türkcellilere
O vodafone bu turkcell, turkcellden heryöne indirim beklemek zaten sadece hayalden öteye gitmez hele hele 5tl ye hayatta vermez
-
1200 dakika sınırını koyduktan sonra ne anladım ben o indirimli görüşmeden.sırf o yüzden gençtarifeyi bırakıp vodafone'a geçtim -
Turbo_ sağlam kaynaktır... -
şimdi denemek için basarım 5 tl parayı ve sona ararım uzun konuşacağım bir arkadaşımı. konuşurum bir-iki saat. ama sona ya kaçarsa nolucak? basri mutaf forumda böyle demiş bakın diye müşteri hizmetlerini mi arıycam? -
quote:
Orijinalden alıntı: HakikiVisco
şimdi denemek için basarım 5 tl parayı ve sona ararım uzun konuşacağım bir arkadaşımı. konuşurum bir-iki saat. ama sona ya kaçarsa nolucak? basri mutaf forumda böyle demiş bakın diye müşteri hizmetlerini mi arıycam?
websitesinde yayınlandıktan sonra dene :) -
turkcell mesaj attı biraz önce bu kampanyayı. doğru bir haber 10 kasımdan itibaren geçerli olacak -
gencTarifeli 10 Kasimi bekle! Artik her yuklemene 15 Dksi 50 Krs firsati geliyor! 5 TL yuklersen 5 gun, 10 TL yuklersen 10 gun indirimli konusma firsati kazan! Banada az önce böyle bi mesaj geldi tahmin ettiğimiz gibi!!! -
vodafone'un bu konuda reklamı varmış, yeni gördüm. turkcell de mecbur kaldı demek aynısını yapmaya. -
Site hala güncellenmemiş. Bi yamuk çıkmaz inşallah :) Deneyen oldu mu hiç arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muko70 -- 10 Kasım 2010; 23:06:43 > -
kampanya doğrudur arkadaşlar -
Site güncellenmiş kampanya 31 aralığa kadar geçerliymiş..
www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/hazirkart/genctarife
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muko70 -- 11 Kasım 2010; 13:34:17 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X