Geçen sene bu vakitler sizin yerinizde harıl harıl matematik kasıyordum be özlemedim değil :D şimdi üniversitedeyiz ilk seneden bütlere kalıyoruz. Sizde durumlar nasıl anlatıverin bakam gari :D (tm'ydim bu arada)
Aah ah 4 sene önce de ben kasıyordum forumda özlüyorum o günleri
quote:
Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu
Aah ah 4 sene önce de ben kasıyordum forumda özlüyorum o günleri
Bi başka özlüyor insan o günleri değil mi hocam
Deneme kasıyorum valla reis, yorulduk mezun senem bile değil ama bir sene daha katlanamam.
Sıralaman nasıldı, neredesin?
axiengavus
kullanıcısına yanıt
Evet ya ne heyecandı ne güzeldi kıymetini bilmek lazımmış. Şimdi mezun olduk iş güç sorumluluk dağ gibi. Gerçekten dönmek isterdim
quote:
Evet ya ne heyecandı ne güzeldi kıymetini bilmek lazımmış. Şimdi mezun olduk iş güç sorumluluk dağ gibi. Gerçekten dönmek isterdim
ileri de emekli olunca da iş günlerini özleyeceksiniz, hayatın döngüsü böyle maalesef. gece gece iyi duygulandık
Aynen duygular şelale. Bakalım seneye tekrar üniye girmeyi planlıyorum foruma bir uğrayayım dedim herkese başarılar
Deneme kasıyorum valla reis, yorulduk mezun senem bile değil ama bir sene daha katlanamam.
Sıralaman nasıldı, neredesin?
mezuna kalmıştım 53600'den 1199'a çekmiştim gsü işletmedeyim şimdi. Ama inan mezuna kalma gibi bir olasılık varsa, sıralaman iyi değilse düşün kesinlikle. Mezun senem hayatımın en tatlış senesiydi. Düşün mezuna kalmasam marmara işletmeye bile giremiyordum hacettepe işletmede olurdum...
quote:
Aynen duygular şelale. Bakalım seneye tekrar üniye girmeyi planlıyorum foruma bir uğrayayım dedim herkese başarılar
Üstadım bir sorun olursa bana da yazabilirsin, 2012'den beri takılırım forumda ama sınav senesi kısmet oldu üye olmak.
axiengavus
kullanıcısına yanıt
İlginç bir yorum. Mezunluğu seven birisini ilk defa gördüm.
Şu an tyt garanti 80 üstü, ortalama 85 falan geliyor hocam. Ayt toplamda sanırım ortalama 66-67 civarı
Ben bilkent işletme veya iktisata kayıyorum galiba.
Galatasaray işletme nasıl hocam anlatın biraz vaktiniz varsa
quote:
Orijinalden alıntı: Just_brtsh
İlginç bir yorum. Mezunluğu seven birisini ilk defa gördüm.
Şu an tyt garanti 80 üstü, ortalama 85 falan geliyor hocam. Ayt toplamda sanırım ortalama 66-67 civarı
Ben bilkent işletme veya iktisata kayıyorum galiba.
Galatasaray işletme nasıl hocam anlatın biraz vaktiniz varsa
valla baştan diyeyim galatasaray<bilkent işletme ve iktisat için. Galatasaray'ın anlatılacak pek bir yanı yok ben de bilkent istiyordum 1 puanla giremedim her yönüyle bilkent daha iyidir 2 şey dışında. 1 fransızcanın gücü 2 istanbul.Fransızca konuşulan ülkelere rahat gidebiliyorsun bitirince yaşamak için. Ve iş çevresinde iyi bir saygınlığı var. Ama bu dediklerimi bilkentte de yaparsın üstüne burs veriyor yurt veriyor adamlar. Ama odtü'den de iyidir onu da diyeyim. Bilkent işletme en zor ikinci iibf bölümü türkiye için 1 odtü iktisat. Pek anlatmaya da gerek yok yani kampüs desen yok akamedik kadro pek iyi değil boun bilkent gibi. Aklın varsa boğaziçi bilkent veya sabancı gidersin yoksa benim gibi gelir fransızca öğrenirsin :D
Bu arada bu netlerle boğaziçinin sınırında bilkentin içindesin. Bozma aman diyim.
axiengavus
kullanıcısına yanıt
Sağ ol hocam, 40 gün kaldı ne kadar bozabilirsem artık
Fransızca korkutucu geliyor ya bana, Almanca da aynı şekilde. Ben İngilizce yardırmak isterim daha çok da onu herkes yapıyor Hazırlığa gitsem de 3. bir dil öğrensem üstüne(liseye gelmeden önce ortalamam 95 falan olur diye düşünüyordum).
Gerçekten siz yukarıda yazmışsınız ama ben hiç özleyeceğimi sanmıyorum bu yks sürecini...
Just_brtsh
kullanıcısına yanıt
Bilkentte lisansta istersen öğretiyorlar ingilizce yanina ispanyolca almanca veya fransizca ogrenirsen mis gibi olur.
axiengavus
kullanıcısına yanıt
canım çekti
axiengavus
kullanıcısına yanıt
Hocam o nasıl sıralama çekiş
Hocam edebiyattan 12-13 seviyesine grlmrk ucin son iki üç hafta yeter mi ?
Saysısal orjinliyim ama ea da çözeceğim 25 netle 1kya giriyorum
hocam profilinizde sonuç sizinse eğer tyt matematik için sizi ayrıca tebrik etmek istiyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: sangoro
Hocam o nasıl sıralama çekiş
hocam çekilir ya tm'de çekmek zor değil mezun senesinde. Ben 12'de türevle integrali görsem bunlar türev bunlar integral diyemezdim :D
quote:
Orijinalden alıntı: schmeiblak
Hocam edebiyattan 12-13 seviyesine grlmrk ucin son iki üç hafta yeter mi ?
Saysısal orjinliyim ama ea da çözeceğim 25 netle 1kya giriyorum