Şimdi Ara

gençler bir yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oğluma pc topladım fakat 4870 almakta kararsızım bukadar paraya değermi diye oğlum atam bir oyun manyağı.crysis xp altında çalıştırcam ve veryhigh mod yapıcam 1280*1024 çözünürlükte 30-40 fps alırmı pc?ramler 2gb işlemci e8400 anakart gigabyte x38.?en düşük fps ne olur önemli olan o aslında 20 ye falan düşecekse hiç almayayım kartı yada ne alayım?

• crysiste 30-40 fps diyorsanız.oğlunuz oyun hastası ise 4870 ideal bence
  • 4870 şu an sizin için ideal gibi gözüküyor...
  • Maddi sıkıntı yoksa tabiki de 4870.
  • directx 10 un yuksek seviye kartlarından birini alıp neden xp işletim sistemi kullanıcaksınız daha bir çok dx10 oyun var almışken vista alın directx10 olarak oynayın oyunları 4870 iyidir parasının hakkını verir..
  • wistada xp den daha az fps alacağım o yüzden xp de crysis e veyhigh mod yapacağım
  • directx10 da 1 kere oyun oynayın kararınızı değiştirecekseniz.varsın 3 fps düşük olsun, nasıl olsa görüntü yine akıcı.directx10 da grafikler daha gerçekçi
  • quote:

Orjinalden alıntı: condemned2

wistada xp den daha az fps alacağım o yüzden xp de crysis e veyhigh mod yapacağım

4870 vistadaada veryhıgh noaa ayarlarda hakkını veriyo. 4xaa açınca bile fps min 18 oluyo buda genelde büyük çatışma sahnelerinde. forumda 865pe arkadaşımızın 4870 incelemesi var onu bi takip edin bnce
  • ben vistada veryhigh ile xp deki veryhigh modun bi farkı olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar sonuçta ikiside veryhigh yani config dosyaları aynı ne gibi fark olacakki daha?
  • yanılmıyorsam xp altında very high ayarlar açılmıo...
    yanlış mı biliyorum
  • directx 10 oyunu olarak sadece crysis yok ama ayrıca ilerde cıkıcak oyunlar hep dx10 olucak bu yuzden almısken vista alın derim ama karar sizin
  • vista üzerinde 4870 kullanırsanız hem performans hem de görsellik bakımdan daha iyi olur.bilindigi gib xp nin dx10 destegi bulunmamaktadır.bunun için vista.4870 almanızı da kesinlikle öneririm.forumuda arastırırsanız 4870 in crysis cod4 mass effect grid testleri bulunmaktadır.onları incelerseniz 4870 i daha iyi tanırsınz
  • hem xp hemde vista da 4870 ile istediğiniz performansı alırsınız. 4870 ile doğru tercih yapmış olursunuz.
  • kesinlikle hd4870 çok iyi seçim
  • 4870 f/p
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.