Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yaz 24 hazirandan sonra müsait olacağım kısa dönem projelere şimdiden başvuru yapmam gerekir mi? Sayende Finlandiya önceliğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Orijinalden alıntı: Eşekler elf mi?

Bu yaz 24 hazirandan sonra müsait olacağım kısa dönem projelere şimdiden başvuru yapmam gerekir mi? Sayende Finlandiya önceliğim.

kısa dönem için erken bir önceki mesajda belirttiğim gibi 2014 yaz dönemi şu an net değil çoğu database oluşturmak için kabul alır başvurularda hosting orglar ve sending orglar

Hangi ayda projelere bakmaya başlamamı önerirsiniz?

• Earth_Dreams kullanıcısına yanıt
    Ben makedonyada bi projeden kabul aldım 2 aylığına şu an polonyadan 1 haftalık bi programla ilgili görüşüyoruz kabul ederlerse polonyaya gidicem direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

Ben makedonyada bi projeden kabul aldım 2 aylığına şu an polonyadan 1 haftalık bi programla ilgili görüşüyoruz kabul ederlerse polonyaya gidicem direk

Hayirli olsun hocam,nereden ve nasil basvuru yapmistiniz acaba biraz bilgi verebilir misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Earth_Dreams kullanıcısına yanıt
    Facebook üzerinden basvurdum maille cv gönderdim kabul ettiler ama ders zamanına geliyo oraya gidemiycem kısmet olursa polonya 1 hafta
  • Hocam bir şey soracağım, ben yaklaşık bir kaç hafta önce 9 günlük olarak Romanyaya projeye gitmiştim.Bu projedeki gibi sonda youthpass sertifikası vermişler.Benim gittiğim %70 konsolosluk, %30'unu biz karşılıyorduk.Bunun gibi mi yoksa tamamen mi onlar veriyor? cevaplarsanız memnun olurum.

Eğer öyleyse 18imden sonra Macaristana gitmek için hazırlarım bir kaç şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.James Dio -- 24 Ekim 2013; 22:02:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.James Dio

Hocam bir şey soracağım, ben yaklaşık bir kaç hafta önce 9 günlük olarak Romanyaya projeye gitmiştim.Bu projedeki gibi sonda youthpass sertifikası vermişler.Benim gittiğim %70 konsolosluk, %30'unu biz karşılıyorduk.Bunun gibi mi yoksa tamamen mi onlar veriyor? cevaplarsanız memnun olurum.

anladıgim kadarı ile birdegisim projesiymis gittigin.Yanliz konsoosluk degil proje butcesinden karsilanir %70 i.bunda ise %90ini onlar karsiliyor %10 unu biz.Ornegin benim istanbula otobus parami ben ucak biletimi ise onlar almisti Finland a gelirken

• quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: R.James Dio

Hocam bir şey soracağım, ben yaklaşık bir kaç hafta önce 9 günlük olarak Romanyaya projeye gitmiştim.Bu projedeki gibi sonda youthpass sertifikası vermişler.Benim gittiğim %70 konsolosluk, %30'unu biz karşılıyorduk.Bunun gibi mi yoksa tamamen mi onlar veriyor? cevaplarsanız memnun olurum.

anladıgim kadarı ile birdegisim projesiymis gittigin.Yanliz konsoosluk degil proje butcesinden karsilanir %70 i.bunda ise %90ini onlar karsiliyor %10 unu biz.Ornegin benim istanbula otobus parami ben ucak biletimi ise onlar almisti Finland a gelirken

Değişim mi bilmiyorum ama proje konusu formal vs. nonformal education'du.Konsolosluk dediğime bakma işte kısaca biz %30'unu karşıladık Romanyada tren biletlerini ve uçak bileti için küçük bir miktar verdik diyebilirim.Tren gidiş-geliş 60 lira tutmuştur.Uçak ise yaklaşık 110 lira civarı falan.Hocam bu arada, yanınıza ne kadar para aldığınızı, ne kadar yettiğini söyler misiniz? bu arada kötü bir yanı varsa onu da söylerseniz güzel olur.Şu an projede misiniz?

• Arkadaşımla birlikte aynı projeye gitmem mümkün müdür? Orada kalacağımız evde kız erkek birlikte kalsak sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

Facebook üzerinden basvurdum maille cv gönderdim kabul ettiler ama ders zamanına geliyo oraya gidemiycem kısmet olursa polonya 1 hafta

polonya
  • R.James Dio kullanıcısına yanıt
    Ben gelirken ne olur ne olmaz diye 500 € almistim yanima ancak bir ay sonra ilk param geldi yaklasik 200 € harcamistim o zamana kadar.Ilk geldim diye her yere saldiriyor ne goruyorsam almak istiyordum tabi sonra gecti bu durum.Suanda iyi bir para yaptim burda turk kebap–pizza yerinde calisarak,euro da baya yukseldi trye donersem ki donmek istemiyorum orasi ayri iyi bir araba param hazir.Burda kalip audi tt almayi istiyorum,hayalimin arabasi yaklasik 7000 € burada

• Uzun donem evs mumkun degil.kisa donem olursa olur ancak evde kalinamiyor eger degisim projesiyse ancak kisa donem evste mumkun.

• quote:

Ben gelirken ne olur ne olmaz diye 500 € almistim yanima ancak bir ay sonra ilk param geldi yaklasik 200 € harcamistim o zamana kadar.Ilk geldim diye her yere saldiriyor ne goruyorsam almak istiyordum tabi sonra gecti bu durum.Suanda iyi bir para yaptim burda turk kebap–pizza yerinde calisarak,euro da baya yukseldi trye donersem ki donmek istemiyorum orasi ayri iyi bir araba param hazir.Burda kalip audi tt almayi istiyorum,hayalimin arabasi yaklasik 7000 € burada

ayrica calismaya izin var mi peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseyi bıraktıktan sonra İngilizceyi az geliştirmediğim için gene kendime şuan lanet okuyorum arkadaş.
  • quote:

Teşekkürler hocam.18imden sonra bende başvuracağım, umarım seçilirim.Macaristana gitmek istiyorum, Romanya projesinden 5-6 Macar arkadaş edindim.Hemde Budapeşte'yi görmek istiyordum.Teşekkürler bilgi için

• Hocam yanılmıyorsam daha önce çalışma izni yok demıstınız..Peki siz nasıl iş buldunuz merakımdan soruyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsun07

Hocam yanılmıyorsam daha önce çalışma izni yok demıstınız..Peki siz nasıl iş buldunuz merakımdan soruyorum :)

Ben kendi bos zamanimda part time calisiyorum,gonulluluk yaptigim saatler yine ayni

• VAllahi bende bu konuyu gördükten sonra bu olaylara başladım.İlk Bulgaristan yaptım sonra Yunanistan.Şimdide Makedonyada bir projeye kabul edıldım 5 kasımda oraya gıdıyorum.Sonra ocakta İngiltede var bı proje.Konuyu acan arkadasa tesekkurler ! Tabiri caizse beleşe geziyorum. hem yurtdısına cıkıp hemde calısıp para kazanabılecegım bı yer arıyorum.Evsler cok para vermıyor.Araba alacak kadar nasıl bırıktırdın merak ettım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykts -- 30 Ekim 2013; 21:04:57 >
  • ben şuan 17 yaşındayım, bana uygun şöyle 18 yaş altı projeler falan yok mu sıkıldık türkiyeden
  • Earth_dreams, siz 33 yaşında mısınız ?

Bu arada güzel bilgiler sağolun, bunları görünce Türkiye'de resmen zulüm gördüğümüzü anlıyoruz..:)
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.