Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: propanoik

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

Romanya Cluj ve Donetsk'den yazın başlamak üzere kabul aldım. Diğer başvurularımdan da dönüş bekleyip yazın en mantıklısını seçerek gitmeyi düşünüyorum.

Başvuru yapacaklara tavsiyem gitmek istedikleri ülkenin para birimine ve tl karşısındaki değerine baksınlar. TL'nin daha değerli olduğu ülkelere gittiğiniz takdirde Türkiye'den alacağınız ufak yardımlar orada işe yarayabilir.

proje kısa donemlımıydı nasıl buldunuz projeyı

Uzun donemliydi. Ilk sayfadaki proje listesinden arastirip basvurdum ve kabul aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: belgiryon

quote:

Romanya Cluj ve Donetsk'den yazın başlamak üzere kabul aldım. Diğer başvurularımdan da dönüş bekleyip yazın en mantıklısını seçerek gitmeyi düşünüyorum.

Başvuru yapacaklara tavsiyem gitmek istedikleri ülkenin para birimine ve tl karşısındaki değerine baksınlar. TL'nin daha değerli olduğu ülkelere gittiğiniz takdirde Türkiye'den alacağınız ufak yardımlar orada işe yarayabilir.

sana diyeceğim orta avrupa ülkelerini boşver kuzey avrupaya yönel hayat orda küçük ama çok eğlenceli geçen yerler çok tanıdığım var kuzeyde agh yapan azım açık kalıyor gittikleri yerleri görünce

Kuzey Avrupa ülkeleri pahalı. Gönül ister ki bir İsveç'e gideyim ama pahalıya patlıyor. Orta avrupa ülkelerinde TL en azından değerli, buradan gelecek parayı orada daha verimli kılabilirim. Kafamda Polonya, Romanya, Çek Cumhuriyeti gibi ülkeler var. Son anda rotayı Barcelona'ya kırma ihtimalimde var ama ispanyolca zor geliyor.

mesela letonya, finlandiya , litvanya , estonya , danimarka buralarda yaşıyacaksın bence sakin akşam ortamı olan yerler

• UK'a giden var mı? Yazın ingilizcemi geliştirmek ve yurtdışı tecrübesi olması açısından başvurmayı düşünüyorum bu projeye. Bu projeyle ya da değil, daha önce UK'da bulunmuş birisi biraz bilgi verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

UK'a giden var mı? Yazın ingilizcemi geliştirmek ve yurtdışı tecrübesi olması açısından başvurmayı düşünüyorum bu projeye. Bu projeyle ya da değil, daha önce UK'da bulunmuş birisi biraz bilgi verebilir mi?

ingilter şartları çok zor onların başlı başına bir ulusal ajansları var İngilizce bilmiyosan kabul edilmiyosun ve vize çıkmama gibi bir sorun var
  • takip
  • bulunsun
  • katılsak mı ki
  • güzel bir proje var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heartofmine

Up.

Her yerde son başvuru tarihleri farklı yazıyor. Doğrusu nedir?

Standart tarihleri yok,her projeninki farklidir.Proje koordinatorlerine mail atarsaniz onlar size tarih nakkknda bilgi verecektir.

• Konuyu acan arkadasa cok tesekur ediyorum.bu konu sayesinde bir hayalime daha yaklasmak uzereyim.Bir seneye yakindir bu konuyu takip ediyorum.Istedigim ulkeden olumlu cevabi aldim son olarak oranin ulusal ajansinin onayini bekliyorum.
    sunu belirteyim red alirsaniz umitsizlige kapilmayin hic ummadiginiz bir zaman da iyi haberler alabilirsiniz.
    sadece biraz tereddutlerim var dogal olarak, gittigime pisman
    olmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

Konuyu acan arkadasa cok tesekur ediyorum.bu konu sayesinde bir hayalime daha yaklasmak uzereyim.Bir seneye yakindir bu konuyu takip ediyorum.Istedigim ulkeden olumlu cevabi aldim son olarak oranin ulusal ajansinin onayini bekliyorum.
    sunu belirteyim red alirsaniz umitsizlige kapilmayin hic ummadiginiz bir zaman da iyi haberler alabilirsiniz.
    olmak istemiyorum.

hayirli olsun dostum,cok sevindim.Hangi ulke,proje konusu ve tarihler nedir acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

Konuyu acan arkadasa cok tesekur ediyorum.bu konu sayesinde bir hayalime daha yaklasmak uzereyim.Bir seneye yakindir bu konuyu takip ediyorum.Istedigim ulkeden olumlu cevabi aldim son olarak oranin ulusal ajansinin onayini bekliyorum.
    olmak istemiyorum.

hayirli olsun dostum,cok sevindim.Hangi ulke,proje konusu ve tarihler nedir acaba?

Cok tesekur ederim dostum.Yunanistan Atina'da zihinsel engelliler hastanesinde calisacagim.Voula semtinde olacakmis,gugildan arastirdim bolgenin en iyi yerlerinden biriymis.1 senelik,ulusal ajans onay verirse en gec 9.ayda baslayacak.

Ilk sayfadaki yazdiklarini okudum, tebrik ederim umarim vatandaslikta alirsin ordan

• quote:

Hayırlı olsun. Projelere biraz göz gezdirdim. Pek ilgi alanım olmadığından seçemedim. Önerisi olan var mı?

Aynı şekilde hocam projeler hakkında detay vermemişler bende pek bişey anlamadım
  • Romanya ve Polonya'dan da kabul aldım. Ancak kafama en çok yatacak projeyi bulmaya çalışıyorum. Şayet dilersem bu Ekim'de gidecem ve gelecek yıl Haziran'da gelmiş olucam. Konuya açan arkadaşa minnettarız
  • Arkadaslar bende son durumu paylasmak istedim. Genctur un duzenlemis oldugu gonullu calisma kamplarina basvurduk arkadasla. Su an icin hersey cok iyi gidiyo. Proje unesco kapsaminda oldugu icin pasaportu da harcsiz hallettik Allaha şükürTercihleri gecen hafta hallettik buyuk ihtimal ispanya cikcak. 2-3 haftaya belli olur. Bilgi almak isteyen arkadaslar olursa yardimci olabilirim. Tesekkurler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LizOzOM

quote:

Hayırlı olsun. Projelere biraz göz gezdirdim. Pek ilgi alanım olmadığından seçemedim. Önerisi olan var mı?

Aynı şekilde hocam projeler hakkında detay vermemişler bende pek bişey anlamadım

Tavsiyesi olan yok mu?

bu baslik altinda proje bulma konusunda linkler var, ilk sayfada arkadas belirtmis.

• 30 nisana kadar basvurmak lazim,Yazin gidebilmek icin hangi tür proje olacak ona kara veremedim.

• aiesec var onu da araştırın
  • Bulunsun

• Finlandiya"dan tekrar merhabalar arkadaslar.Uzun zamandir yazamamistim bu sure zarfinda hayatimda bir cok sey degisti.Bunlardan en onemlileri calistigim Turk Pizza,kebab yerinden olayli bir sekilde ayrildim adam parami vermiyordu,toplamda 3000 € alacagim birikmisti bende oradan ayrildim daha dogrusu ordan ayrilmak istedegimi artik calismicami soyleyince kapinin onune koydu patron ayni zamanda onun evinde kaldigim icin.Simdi yavas yavas oradan kalan parami aliyorum gecen gun bir kismini odedi.Bunun disinda 1 yil sureli Oturma Iznim cikti A tipi aile birlesiminden dolayi,Finli kiz arkadasimla evlenmistik bildiginiz uzere.Devletten her ay para aliyorum issizlik maasi,gecim yardimi adi altinda bu rakamda az buz degil 550-600 € civarinda ve Agustos ayinda ucretsiz devlet tarafindan karsilanan fince dil kursum basliyacak allahin izniyle.

O calistigim yerden ciktiktan sonra Finli esimin evine tasindim suanda ailemi yuvami kurmus gibi oldum ve yasadigim sehirde ayni is dalinda yeni bir isim var.Kuopio sehri yakinlarindayim Finlandiya"ya veya bu tarafa yolu dusenleri beklerim,misafir ederim.

Bundan sonraki hedefim Fince dilimi gelistirmek,bir finli kadar olmasada takilmadan konusmak olacak ondan sonrada meslek okuluna gitmeyi istiyorum.Burada saglik sektoru cok gelismis ve bir cok yasli,bakima muhtac insan var bende Saglik memurlugu - hemsirelik okuyup bir finli gibi az mesai yapip yuksek maas almak istiyorum. ( ortalama maaslar 2000 € veya saat ucreti 10 €)

Bu basligi bundan sonra guncellemeyecegim Finlandiya hakkinda bilgi,Finlandiya"yi merak eden,Kuopio sehri hakkinda bilgi veya turistik,calismak,aile birlesimi vs. herhangi bir nedenden dolayi geleceklere yardimci olmaya calisirim.Buradan mesaj atmalari yeterlidir

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.