Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 yaşındakiler için projeler var mı ben üniversiteye gitmeden önce böyle bi proje yapmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelfree

17 yaşındakiler için projeler var mı ben üniversiteye gitmeden önce böyle bi proje yapmayı düşünüyorum

Yas siniri 18 malesef hocam ancak uzun sure beklemiceksiniz 17 yasindaysaniz suan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam belli bir başvuru tarihi var mı?
    Birde yenilenmiş sitede proje süreleriyle ilgili bir seçenek yok sanırım ya da ben göremedim, kısa-uzun dönem neye göre seçiyoruz?
  • quote:

17 yaşındakiler için projeler var mı ben üniversiteye gitmeden önce böyle bi proje yapmayı düşünüyorum

dostum ben bu sene almanyada bir kampa gideceğim kampın yas sınırı 16-26
  • arkadaslar kimse geri dönmüyor artık pes etmek üzereyim bilgili olan yok mu resmen artık bıktım gibi birşey .100 kuruluşa yakın yazdım 2-3 tane dönen oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsieur Vincent

quote:

almanyaya bende gidiyorum hayırlısıysa mayısta hangi şehir senin ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slant1111

arkadaslar kimse geri dönmüyor artık pes etmek üzereyim bilgili olan yok mu resmen artık bıktım gibi birşey .100 kuruluşa yakın yazdım 2-3 tane dönen oldu

Pes etmemelisin.Ben gecen sene heryere basvuru gonderdim kimi reddetti,kimi donmedi vs. ben de pes edecektim ama vazgectim.Cunku Avrupa'da ikamet etmek icin baska dayanagim yoktu.Red aldigim yerden bir sene sonra kabul aldim.Ne kadar istekli oldugunu onlara sezdirirsen,o kadar karli cikarsin. Umidini kaybetme yoksa gercekten kaybedersin.

iyi sanslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.M46 -- 21 Nisan 2014; 12:46:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Monsieur Vincent

quote:

almanyaya bende gidiyorum hayırlısıysa mayısta hangi şehir senin ki?

valla duseldorfa yakın bi yerdi daha gitmeme cok var diye pek araştırmadım :D
  • Macaristan için bir kabul daha aldım, son olarak skype'ta görüşecez. Bir sıkıntı olmazsa kafama Macaristan'ı koydum gidecem inşallah.
  • .

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

Macaristan için bir kabul daha aldım, son olarak skype'ta görüşecez. Bir sıkıntı olmazsa kafama Macaristan'ı koydum gidecem inşallah.

tebrikler dostum bir cok insan budapeste hayrani,giden ove ove bitiremiyor.Insallah secilirsinde seni ziyaret etme firsatimiz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesela fenlisesi mezunu olmanın seçilmemize olmulu etkisi olur mu? arkadaş 100 yere başvurdum olmuyo yazmış; bu kadar zor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: PunchFly

mesela fenlisesi mezunu olmanın seçilmemize olmulu etkisi olur mu? arkadaş 100 yere başvurdum olmuyo yazmış; bu kadar zor mu?

fen lisesi yahut en iyi universiteyi oku, bunun pek bir ayricaligi olmuyor.Avrupa standartlarinda herkes esit, Turkiye ile karistirmayin.

Basvuru sureci biraz zor ve sabir gerekli.Ben bir sene ugrastim ve gecen sene ret aldigim kurulustan bu sene kabul aldim.

Kolay gelsin simdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: PunchFly

mesela fenlisesi mezunu olmanın seçilmemize olmulu etkisi olur mu? arkadaş 100 yere başvurdum olmuyo yazmış; bu kadar zor mu?

istersen başbakan oğlu ol fark etmez kabul süreci çok zordur bir toplum kuruluşlarına üye ol ''tog, kozagençlik '' aklıma gelenler bunlar bir çok kuruluş var onlara sürekli anlaşmalı oldukları ülkelerden gönüllü istiyorlar onlarda üye olanları göndermeye çalışıyorlar facebook üzerindenhttps://www.facebook.com/halil.yavuz.3766?fref=nf bu kişiyi ekle sürekli projeler paylaşıyor finlandiya görmüştüm 2 gün önce 1 yıllık isveç falan sürekli paylaşım oluyor herkese tavsiyem gidin bir gönüllü kuruluşlarına üyü olun kendinizi gösterin elbette gidersiniz.

• Yeni başlıyan arkadaşlar bu siteleri takip ediniz ******* önemli olan siteler

http://www.youthnetworks.eu/Default.aspx **************

https://www.facebook.com/groups/evsturkey/

https://www.facebook.com/groups/EVS.vacancy/

https://www.facebook.com/EVSTOGVAKFI

http://europa.eu/youth/evs_database ***************,

http://www.ab-ilan.com/genclik/genclik/blog

aklıma gelenler bunlar facebook a evs, agh, European Voluntary Service falan yazarsanız bir sürü sayfalar gelir takip edin hepsini arayan her şekilde bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Macaristan için bir kabul daha aldım, son olarak skype'ta görüşecez. Bir sıkıntı olmazsa kafama Macaristan'ı koydum gidecem inşallah.

tebrikler dostum bir cok insan budapeste hayrani,giden ove ove bitiremiyor.Insallah secilirsinde seni ziyaret etme firsatimiz olur

Teşekkürler hocam. Benim de ilk amacım Budapeşteydi ancak proje sayısı çok az, başvuran çok fazlaydı. Bu yüzden Macaristan'ın en büyük ikinci şehri ve öğrenci şehri olan Debrecen'e gidecem kısmet olursa. Eğer olur da gidersem Budapeste'de buluşmaktan zevk duyarım.

Skype görüşmesi kaldı ancak daha önce Skype görüşmesinde bulunmadım EVS için. Acaba ne gibi sorular soruyorlar hocam bilginiz var mı ?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam. Benim de ilk amacım Budapeşteydi ancak proje sayısı çok az, başvuran çok fazlaydı. Bu yüzden Macaristan'ın en büyük ikinci şehri ve öğrenci şehri olan Debrecen'e gidecem kısmet olursa. Eğer olur da gidersem Budapeste'de buluşmaktan zevk duyarım.

Skype görüşmesi kaldı ancak daha önce Skype görüşmesinde bulunmadım EVS için. Acaba ne gibi sorular soruyorlar hocam bilginiz var mı ?

ingilizceni test edip,nasil konusup anladigina bakicaklardir ayrica projeye neler katabilirsin,beklentilerin neler,genel olarak muhabbet havasinda gecer.Sana tavsiyem dogal olman,cok kasmaman ve samimi ama laubali degil umarim anlamissindir.Kolayliklar

• quote:

quote:

quote:

quote:

ingilizceni test edip,nasil konusup anladigina bakicaklardir ayrica projeye neler katabilirsin,beklentilerin neler,genel olarak muhabbet havasinda gecer.Sana tavsiyem dogal olman,cok kasmaman ve samimi ama laubali degil umarim anlamissindir.Kolayliklar

Cevabınız ve bu konuyu açıp deneyimlerinizi paylaştığınız için bir kere daha teşekkürler hocam. Bu konuyu görmeseydim sanırım hiç haberdar olmayacaktım böyle bir projeden :)

• Arkadaslar merhaba !

Agh olayini onceden incisozluk'ten ve bir arkadasimdan ogrenmistim,ama pek bisey anlayamamistim acikcasi arkadasim tam anlatamamisti.Incideki arkadas ise gencturla gittigini soyledi gencturda cuzi bir rakam istedigi icin acikcasi pek yanasmamistim ta ki bu kobuyu gorene kadar,

Konu ilk acildigi zamanlardan beri takip ediyorum yardimci olan tum arkadaslar ozelliklede konuyu acan arkadasa binbir kere tesekur ediyorum.

Hemen hemen bir sene ugrastim ve ret aldigim yerden kabul aldim. Ama Allah inandirsin heryere mail attim,cv yolladim,motivasyon mektubu gonderdim sonuc hep olumsuz vebu da moralimi acikcasi bozdu ve pes etme noktasina gelmistim. Ama birgun oturup dusundum ve avrupa icin bundan daha iyi bir firsat olamayacagini dusundum ve mektup ve formlardaki yaptigim hatalari yapmamaya gayret ettim, daha once herhangi bir yerde gonullu olarak calismadigim icin olumsuz cevaplar aldigimi dusunmusum ama yanilmisi, cunku kurumlar sizin projeye ne kadar istekki oldugunuza bakiyorlar. ister istemez uzuntu duyuyorsunuz ret cevaplarina.
    Gecenler de ret aldigim kurulusa tekrar mail attim,bana sadece musait olabilecegim tarihleri sordular ve gonderdikleri formla beraber, cv ve motivasyon mektubu yazmami istediler. Guzel bir sekilde hepsini hazirladim acikcasi pekte umidim kalmamisti o kadar hayal kirikligindan sonra.

Cevap geldi ve kabul aldigimi soylediler,bu ayin 30unda evraklari ulusal ajansa verecekler ve sadece ulusal ajansin onayini bekliyorum su an. Kabul aldigim yer ise Yunanistan'in atina kentinte bir rehabilitasyon merkezinde zihinsell engelli cocuklar icin calisacagim Allah kismet ederse. Kalacagim yer ise Voula diye biryer mapsten baktim cok guzel bir yere benziyor.

Inanin bu konuyu gormeseydim, boyle bir firsati kacirmak cok koyardi insana cunku en buyuk hayallerimden biriydi bu.

demem o ki yilmayin, sabirli olun sadece,benim gibi birine ciktiysa size hayli hayli cikar.

Allah hepimizin gonlune gore versin.

Edit : imlada yanlisim varsa kusura bakmayin, telefonda ancak bu kadar oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.M46 -- 26 Nisan 2014; 20:17:03 >

• Forumda gördüğüm en gerekli konularda başı çeker
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.