Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alicnouma

quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

quote:

2 arkadaş aynı yere gidebilme şansımız var mı?

Buyuk ihtimalle yok ama sansinizi gene deneyin. Cunku kuruluslar her ulkeden birer tane aliyorlar actiklari kontenjana gore, ya da 1 kontenjan acmissa sadece 1 kisi gidebiliyor.

Birbirine komşu olan iki ülkeye ben ve arkadaşım başvuru yapsak birimizi alıp diğerini almazsa eğer alınan kişi isterse vazgecebiliyor mu?

Eger kabul alirsan vazgecebilirsin,soruyorlar zaten bizimle devam etmek ister misin? diye. O zaman hayir dersin, ama hayir demeyip vizen cikarsa iptal gibi bir sansin yok diye biliyorum.

Anladım teşekkürler aklımda cok soru var ama konuyu biraz okursam cevaplanır diye düşünüyorum teşekkürler yinede

Rica ederim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İskandinav ülkelerine özenip sonra hayal kırıklığına uğramayın derim. İklim başlı başına berbat. Danimarka'dayım ve kışın gece saat 15.00 da başlıyor. Gün ışığını 5-6 saat görüyorsunuz ama yazınsa 16+ saat gündüz ışığı var. Öte yandan Türkiye'de hava günlük gülüstanlıksa buralar buz kesiyor ve bu psikolojinizi haliyle etkiliyor. Hayat standartları yüksek doğru ama Türkiye'de alıştığınız ve kolayca bulduğunuz erişebilirlikleri buralarda bulamazsınız. Eğer bir işsizseniz gidin, yok memur gibi biriyseniz hiç bulaşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

gönderdim bakalım neler olacak. valla dostun o kadar savap kazandın ki :) şu arlar bu kadar etrafına hayırlı iş yapan görmedim, umarın herkesinki kabul olur

Naptin knk giidip geldin mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

quote:

gönderdim bakalım neler olacak. valla dostun o kadar savap kazandın ki :) şu arlar bu kadar etrafına hayırlı iş yapan görmedim, umarın herkesinki kabul olur

Naptin knk giidip geldin mi

yok yaw, kaç ker earkadaşa dedim üzeltmedi danimarkadan 1 red 1 onay aldım, sonra aldığım onaydaki 2 konteyjanı 1 e düşürdüler, 2ci kişi ben olduğumdan kabul edilmedim. bu sene yien danimarkadan onay aldım fakat uni başlangıcı sebebi ile ben red ettim bi süre bu evs ile mesgun olunca adam akıllı bir motivasyon mektubu ve cv yapabiliyorsunuz

ama okul bitsin direk danimarkadayım yani

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    Bende danimarka gidicem seneye ins tanidikta var orda gorusuruz artik ya da beraber gideriz

• quote:

Bende danimarka gidicem seneye ins tanidikta var orda gorusuruz artik ya da beraber gideriz

eğer danimarka olmaz ise norveçe gidersem kesinlikle dh nin haberi olur, konu açmadan gitmem emin ol
  • quote:

quote:

eğer danimarka olmaz ise norveçe gidersem kesinlikle dh nin haberi olur, konu açmadan gitmem emin ol

Benimde danimarka norvec isvec kanada falan filan ona suphem yok 3 ay onceden acarsin konuyu

• Okudukca heveslendim şimdi. Var mı hollandaya gitmek isteyen gençler. Sonuna kadar giderim kafa bi adam olsa yanımda, yoksa gurbet çekilmez.
  • aman allahım ben neler kaçırmışım :'(

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan başvuru yapabiliyor muyuz?
  • (arkadaşlar öğlen yazmıstım ama silinmiş yada gönderemedim) ben genctur aracılığıyla almanyada kampa gideceğim yazın, bugun davetiyeyi aldım,sigortayı yaptırdım,formaliteden bi rezarvasyon falan neyse hepsini halletik ama bide bu vize için banka hesabı dedi adamlar her gün için 50 ila 100 euro arası olması lazım banka hesabında dedi(benim için 1000 ila 2400 euro gibi bişey yapıyo)okadar parayı ben nasıl bulayım , böyle bişey zorunlumu calısma kamplarına gidenler için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsieur Vincent

(arkadaşlar öğlen yazmıstım ama silinmiş yada gönderemedim) ben genctur aracılığıyla almanyada kampa gideceğim yazın, bugun davetiyeyi aldım,sigortayı yaptırdım,formaliteden bi rezarvasyon falan neyse hepsini halletik ama bide bu vize için banka hesabı dedi adamlar her gün için 50 ila 100 euro arası olması lazım banka hesabında dedi(benim için 1000 ila 2400 euro gibi bişey yapıyo)okadar parayı ben nasıl bulayım , böyle bişey zorunlumu calısma kamplarına gidenler için?

sana istek kagidi gondericeklerse oyle birseye gerek yok ancak Almanya olunca isin icinde vize almasi en zor ulke hatta red alma ihtimalin bile var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

(arkadaşlar öğlen yazmıstım ama silinmiş yada gönderemedim) ben genctur aracılığıyla almanyada kampa gideceğim yazın, bugun davetiyeyi aldım,sigortayı yaptırdım,formaliteden bi rezarvasyon falan neyse hepsini halletik ama bide bu vize için banka hesabı dedi adamlar her gün için 50 ila 100 euro arası olması lazım banka hesabında dedi(benim için 1000 ila 2400 euro gibi bişey yapıyo)okadar parayı ben nasıl bulayım , böyle bişey zorunlumu calısma kamplarına gidenler için?

sana istek kagidi gondericeklerse oyle birseye gerek yok ancak Almanya olunca isin icinde vize almasi en zor ulke hatta red alma ihtimalin bile var.

ya almanyadan davetiyem geldi bugun gittim aldım ama almanya zormu diyosun simdi:/ keske önceden baksaydım en uzun ve bana uygun kamplar almanyada olunca ilk sıralara hep almanyayı yazmıstım . Bu almanya nıye sıkıntı yaratıyo peki bi bilginiz var mı ( hangi eksiklerden dolayı kabul etmiyo yani)

• Gezi turizm bolumune bakarsan bi cok red yiyen kisi var memur,duzenli gelir ,bankada kabarik hesap hatta akraba davetiyesi olmasina ragmen yeterli gerekce yoktur diye red verebiliyor.Bende 2010 yilinda red almistim almanyadan o zaman ogrenciydim unide ve turist olarak gidicektim.

• Cok iyi konu takip etmekte fayda var

• quote:

Gezi turizm bolumune bakarsan bi cok red yiyen kisi var memur,duzenli gelir ,bankada kabarik hesap hatta akraba davetiyesi olmasina ragmen yeterli gerekce yoktur diye red verebiliyor.Bende 2010 yilinda red almistim almanyadan o zaman ogrenciydim unide ve turist olarak gidicektim.

Hocam peki başka bi ülke üzerinden schengen vizesi başvurusu yaparsam bu sıkıntı olurmu

• quote:

quote:

Gezi turizm bolumune bakarsan bi cok red yiyen kisi var memur,duzenli gelir ,bankada kabarik hesap hatta akraba davetiyesi olmasina ragmen yeterli gerekce yoktur diye red verebiliyor.Bende 2010 yilinda red almistim almanyadan o zaman ogrenciydim unide ve turist olarak gidicektim.

Hocam peki başka bi ülke üzerinden schengen vizesi başvurusu yaparsam bu sıkıntı olurmu

hocam schengez vizesi ile ilgili detaylar su konuda mevcut.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=43582667

• bugün vizemi aldım , yazın almanyada kamptayım deneyimlerimi aktarırım arkadaşlar :D
  • quote:

bugün vizemi aldım , yazın almanyada kamptayım deneyimlerimi aktarırım arkadaşlar :D

hayirli olsun.Bende buyuk bir heyecanla ugurlanmistim.Gidipte donmemek var biliyosun hocam kader kismet

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.