Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Selam gençler yeni sezon başlıyor takipte kalın

hocam bir kaç sorum olacak
    başvurular başladı mı?
    ilk sayfada kısa dönem var demişler şimdi de şöyle 2 haftalık 2-3 ülke görebileceğim bir program var mı?
    arkadaşla beraber gidebiliyor muyuz?
    yine ilk sayfada arkadaş belirtmiş herhangi bir para ödemiyor hatta para alıyorsunuz diye. bu hala devam ediyor mu? yani uçak bileti, konaklama ücretleri gibi şeyleri yine gönderen firma mı karşılıyor?
    bir de son olarak sadece pasaport yeterli mi (bordo). vize gerek oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

slm dostlarim.Varmi giden,projede olan veya donen arkadaslar?

Ben şuan kamptayim hocam almanyada wesel yakınlarında yabani ağaç falan kesiyorux :) benim bi sorum olacaktı . kampta şuan benle birlikte 1 türk daha var ve biz vize isterken tek girişli istedik ama vizede multi yazıyor , grup bu hafta sonu amsterdama gitmek istiyo gidebilirmiyiz :)bi bilgisi olan varsa lütfen cevaplasin bütün grubu gumrukten dondurmeyelim sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Selam gençler yeni sezon başlıyor takipte kalın

hocam bir kaç sorum olacak
    başvurular başladı mı?
    ilk sayfada kısa dönem var demişler şimdi de şöyle 2 haftalık 2-3 ülke görebileceğim bir program var mı?
    arkadaşla beraber gidebiliyor muyuz?
    yine ilk sayfada arkadaş belirtmiş herhangi bir para ödemiyor hatta para alıyorsunuz diye. bu hala devam ediyor mu? yani uçak bileti, konaklama ücretleri gibi şeyleri yine gönderen firma mı karşılıyor?
    bir de son olarak sadece pasaport yeterli mi (bordo). vize gerek oluyor mu?

Kisa donem evs ve egitim kurslari basvurulari verdigim fb linklerinden takip edebilirsin.Eger evs ise gidecegin cep harclik miktarlari ilk mesajda var ancak 2 hafta suren varsa egitim kursu veya youth exchange olabilir.

Evet tum projelerde ulasim konaklama vs projeden karsilanir.

Gidecegin ulke vize istiyorsa ornegin ab ulkeleri sana istek yapilir,vize ucretide projeden karsilanir.

• Evs'ye yani agv'ye sadece bi kere gidiliyo diye biliyorum siz birden fazla gitmiş gibisiniz ya da gittiğiniz programlar farklı miydi??

• iyi seviye ingilizcem var, pasaport mevcut ve 19 yaşımdayım.. acaba bi başvursam mı?
    finlandiya görmeden ölmek istemediğim tek yerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: The Silent Man

Evs'ye yani agv'ye sadece bi kere gidiliyo diye biliyorum siz birden fazla gitmiş gibisiniz ya da gittiğiniz programlar farklı miydi??

uzun donem evs bir defa yapiliyor evet.Benim gittiklerim kisa donemdi ve egitim kursuydu bir tanesi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykts

Mesajim bulunsun.hazir yesil pasaport varken degerlendirelim.suan paristeyim.donunce gideyim bi tanesine.

Eğer 3 aydan uzun bir projeye seçilirseniz size o ülkenin oturma ve çalışma izni veriliyor,pasaporta gerek yok bir bilgi olarak ilave edeyim

harbi mi şimdi 3 aylık proje yaparsak orada istediğimiz kadar kalabilir miyiz ?
  • Üniversite yazlarını değerlendirmek için güzel bir yol

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykts

Mesajim bulunsun.hazir yesil pasaport varken degerlendirelim.suan paristeyim.donunce gideyim bi tanesine.

Eğer 3 aydan uzun bir projeye seçilirseniz size o ülkenin oturma ve çalışma izni veriliyor,pasaporta gerek yok bir bilgi olarak ilave edeyim

harbi mi şimdi 3 aylık proje yaparsak orada istediğimiz kadar kalabilir miyiz ?

istedigin kadar degil ama proje suresince kalabilirsin,oturumda sana proje icin veriliyor zaten,oturum ve proje suresi bitisi ayni gundur genelde.Sonra ulkeye donus.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Silent Man

Evs'ye yani agv'ye sadece bi kere gidiliyo diye biliyorum siz birden fazla gitmiş gibisiniz ya da gittiğiniz programlar farklı miydi??

uzun donem evs bir defa yapiliyor evet.Benim gittiklerim kisa donemdi ve egitim kursuydu bir tanesi

Kısa dönemin sınırı var mı?

2 tane kısa dönem bi tane uzun dönem yapılıyor mu?

• Cep harcligi konusunda verilen ucretle en cok idare edebelicegimiz ulke hangisi? UK 150 eur ama sterlin bazinda pek yeterli bir para degil bu sekilde dusununce verilen ucret en cok nerede ise yarar?

• verilen sitede değişim var sağ kısımdan ülkeyi seçiyorum daha sonra ne yapamam gerekli projeleri bulamıyorum
  • ingilterede polis olmak istiyorum birisi yardım edebilirmi

• Geçen sene Polonya'da 5 ay kadar erasmus yaptım.

12 ülke 20 şehir gezdim ve artık avrupanın tadını almış birisi olarak burada yaşamaya hiç niyetim yok.

Ancak öyle kolay olmuyor malesef gidip kafamıza göre yaşamak. Şimdi son 1 sene daha okulum var. Önce burada okulumu bitirip ardından bu tarz bir proje ile kendimi bir seneliğine yurtdışına atmayı düşünüyorum %99 yine Polonya'ya gitmek isterim. Oranın yeri ve değeri bende çok ayrı çünkü... Ardından da yaşamak için bir şeyler gelişmeli tabii ya bir iş ya da bir eş bulmak lazım... İnşallah olur da hayallerim gerçekleşir.
  • Sağlık alanında treineership programı hakkında bilgisi olan var mı? 6-12 ay arasında sağlık mezunları çalışma yapabiliyormuş.
  • seneye yaz için ne zaman görüşmeye baslamalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyDE

seneye yaz için ne zaman görüşmeye baslamalıyım

Daha erken mayısta halledersin

• italya ya da ispanya düşünüyorum ben de.

ama ben gezmek görmek de istiyorum ayrı şehirleri biraz. haftada 5 gün çalışıp hafta sonu da dil kursuna gidince ben ayrı şehirleri vs nasıl gezecem ya? gezmedikten sonra da ha burda çalışmışım ha orda pek bişey ifade etmez ki
  • Süpermiş ya. Şu konuyu güzelce bir okuyayım önce.
    Erasmus, WAT şimdi de bunu ekledim planlarıma.
  • Uzun dönem projeler en fazla kac ay oluyor, dil sikintim yok. Konuyu acan arkadas suan nerede yasiyor.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.