Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Bu cep harçlıkları çok az değil mi ? Yatacak yeri ve yemeği onlar mı veriyor ?

zorunlu olan tum ihtiyaclar,vize ucak bileti ucreti vs hersey karsilaniyor.Bu cep harcligi sadece ozel giderler icin.
  • Mültecilik için takipde kalalım, gece inceler merak ettiklerimi sorarım..
  • Konuyu okudum, şimdi 2015 yazı için araştırmalarıma başlıyorum.
    Hadi bakalım
  • İlk başvurumu yaptım, mektubumu yolladım. Bakalım ne cevap verecekler.
  • Motivasyon Mektubu nasıl yazılır? diye kendize soruyorsanız, burada çok güzel anlatmışlar:http://www.pandaara.com/agh-icin-motivasyon-mektubu-nasil-yazilir/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandaara -- 18 Aralık 2014; 6:46:02 >
  • Başvuru sürecinden ne kadar sonra belli oluyor kabul olup olunmayacagımız ?
    Mesela 2015 Agustos - Ekim arası 2 ay gitmek istiyorum ama ne zaman başvurmam lazım ve diyelimki Agustos'ta gdeceksem yaklaşık kaç ay önceden kabul oldugumuz bilgisini alıyoruz ?
  • Bende yazin gidicem subatta gorusmeye baslasam olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyDE

Bende yazin gidicem subatta gorusmeye baslasam olur mu

Olur ben mayista gelmistim basvuruyu 4-5 ay onceden yapmistim.
  • Ya ben çok gençlik projesine başvurdum değişimlere de hepsi olumsuz oldu genellikle,okul yüzündende agh pek düşünemedim ama şu 2-3 haftalık projelere de bi kabul edilemedim upper düzeyinde de ingilizcem var
  • Gençler proje sayfası mı değişti?http://europa.eu/youth/evs_database burayı buldum da tarih falan yazmıyor nasıl olacak bu iş? Bilginiz var mı? İptal edilmemiştir umarım.
    Burasını buldumhttp://europa.eu/youth/vp/opportunity_list_en bu herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saleel al Sawarim -- 7 Aralık 2014; 16:03:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veganityum

Gençler proje sayfası mı değişti?http://europa.eu/youth/evs_database burayı buldum da tarih falan yazmıyor nasıl olacak bu iş? Bilginiz var mı? İptal edilmemiştir umarım.
    Burasını buldumhttp://europa.eu/youth/vp/opportunity_list_en bu herhalde.

Aynen ikinci link yeni olanı.

• mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Siz nereye başvuru yaptınız?
  • Rica ederim. Kısa dönem yok ya, varsa tarihler uymuyor. Sanırım okulu bitirip okuldan sonra yapmak en iyisi. Ona da 3-4 yıl var.
    Siz yaz için mi düşünüyorsunuz benim gibi? Yoksa uzun dönem mi?
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Ben üni sınavından sonra donduracağım okulumu sonra uzun dönem gideceğim. Başvuruları ne zaman yapsak bilmiyorum. Pasaport da yok onu ne zaman almalıyım?
  • Pasaport falan kolay iş, uzun sürmez alması.
    Önce bir proje bulun, bir yandan da bu tür evrak işlerini halledin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

zorunlu olan tum ihtiyaclar,vize ucak bileti ucreti vs hersey karsilaniyor.Bu cep harcligi sadece ozel giderler icin.

Mesela finlandiya'da bir gece kulübüne gittim diyelim bunu o verdikleri cep harçlıklarıyla karşılıyoruz değil mi onlar karşılamıyor yani? Ya da kendime kıyafet falan alıcam yine o cep harclıklarıyla karşılıyoruz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

quote:

Mesela finlandiya'da bir gece kulübüne gittim diyelim bunu o verdikleri cep harçlıklarıyla karşılıyoruz değil mi onlar karşılamıyor yani? Ya da kendime kıyafet falan alıcam yine o cep harclıklarıyla karşılıyoruz değil mi?

gece klubu zorunlu ihtiyac olmadigi icin karsilamazlar, cep harcliklarindan kullanman lazim. benim de ilgimi tek finlandiya cekti. yarin basvurmayi dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

quote:

quote:

quote:

gece klubu zorunlu ihtiyac olmadigi icin karsilamazlar, cep harcliklarindan kullanman lazim. benim de ilgimi tek finlandiya cekti. yarin basvurmayi dusunuyorum

Bende irlanda hayranlığı var gidersem irlanda'ya giderim. Ama daha erken okulum bitince gitmeyi isterim. Baya güzel projeye benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

quote:

quote:

quote:

Cep harcliklari tamamiyla size ait istediginiz gibi kullanabilirsiniz ancak tavsiyem benim gibi baska ulkeler gormek icin kullanin yakindaki komsu ulkelere geziler yapin mesela.Ben almanya,isvec,danimarka ve estonya ya gitmistim o cep harcliklaryla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar filandiya irlanda ingiltre yunanistan almaya ve bulgaristana gitmek isteyen arkadaslar bana pm atabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.