Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

arkadaslar filandiya irlanda ingiltre yunanistan almaya ve bulgaristana gitmek isteyen arkadaslar bana pm atabilirler.

Sana pm atamıyorum profilin kapalı sanırım.
  • quote:

arkadaslar filandiya irlanda ingiltre yunanistan almaya ve bulgaristana gitmek isteyen arkadaslar bana pm atabilirler.

Filandiya degil Finlandiya,almaya degil Almanya,ingiltre degil Ingiltere.Once bunlari dogru yazalim.Sonra hangi proje konusu ne tarihleri neler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kankirmizibayrak

quote:

Sana pm atamıyorum profilin kapalı sanırım.

pm atiliyor bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasaportum vs yok. Yazın gitmek isterim. Nasıl basvuruyoruz
  • 3 aydır EVS ile Polonyadayım,program 1 yıllık uzun dönem,polonya için evs düşünen varsa yardımcı olurum

Biz halimizden memnunuz Her ne kadar küçük bir kasabada yaşıyor olsamda bir şekilde mutlu mesut devam ediyoruz.
  • Hocam ne gibi şartlarla aldılar. Belli bi topluluk arasindan mi secildiniz oradasiniz. Yoksa onune gelen gidiyomu?
    Ne tür is yapıyorsunuz gununuz nasil geciyor
    veya pm
  • Bem afs adli programa katildim bakalim mulakat sonuclarini bekliyoruz bundada orda lise okuyabiliyormusun pm lutfen cok lazim

• Eminim burda ki bir çok kişinin belkide hayallerini yaşıyorsunuz ve onlardan bir taneside benim, sana bol şans diliyorum ve konuyu yakından takip ediyorum kim bilir belki bizde bir gün gidebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

3 aydır EVS ile Polonyadayım,program 1 yıllık uzun dönem,polonya için evs düşünen varsa yardımcı olurum

Biz halimizden memnunuz Her ne kadar küçük bir kasabada yaşıyor olsamda bir şekilde mutlu mesut devam ediyoruz.

hocan başvuru sürecini kabul sürecini neler yaşadığını kısaca anlatır mısın
  • Merhaba Arkadaşlar,

Evs öncesi bana pek yardımcı olan kimse olmadı fakat ben birşeyler yazmak istiyorum buraya belki birilerinin işine yarar

Başvuru sürecine değinelim,çok değil 4-5 ay önce EVS anlamını dahi bilmiyordum,bir arkadaşımın facebook fotoğrafı ile ne olduğunu öğrendim,zamanla kendi çapımda araştırmalar yaptım,nedir ne değildir,ben bu iş için uygunmuyum vs.Her neyse kendimi bu oluşumun içinde hazır gördüğüm vakit başvuru yapmaya başladım.Türk olduğum ve erkek olduğum için maalesef başvuru süreci çok zorluydu yaklaşık 20-25 projeye başvurdum,ciddi ciddi oturup her projeye göre motivasyon mektubumu değiştirdim,takibini yaptım,genelde ya olumsuzdu dönüşler yada hiç dönüş olmuyordu.Birşeyleri yanlış yaptığımı düşünerek kendi fotoğraflarımdan oluşan bir video slayt yapıp youtube'a yükledim sanırım bu işe yaradı son başvurduğum projeden olumlu sonuç aldım.

Kendimden bahsedeyim biraz 88 doğumluyum,Turizmciyim,yaklaşık 7 yıldır Bodrumda irili ufaklı otellerde görev yaptım aynı zamanda Turizm işl ve Otelcilik yüksek okulu mezunuyum,Evs öncesi bir otelin operasyon müdürülüğünü yürütüyordum Bodrumda,bildiğiniz Turistik otel çok da iyi kazanıyordum nispeten renkli bir işti günde yüzlerce insan ağırlamak farklı ülkelerden neyse üniversite yıllarında da Erasmus yapmıştım 1 yıl boyunca Budapestede 4-5 yıl önce bu vasıta ile ilk defa Avrupada bulundum ve o gün bu gündür sürekli kafamı kurcalar avrupada yaşam,yaklaşık 12 ülke gezdim bu süre zarfında bir nevi kendimi keşfettim bu gezilerde yada Türkiyeye ait olmadığımı.Ne kadar güzel paralar kazansam yada nisbeten daha cazibeli bir yaşamım olsada ciddi anlamda mutsuz ve boşluktaydım,bir kere avrupaya gitmeye görün oradaki mantalite sürekli sizi gocalatır,zamanla kendi toprağınızı yadırgar yada özünüze uzak kalırsınız.

Tekrar Evs olayına dönelim Polonyanın bir kasabasındaki Kütüphane projesiydi,uzun dönem yani 1 yıllık bir proje,kütüphanede dil kursları,çocuklar için interaktif programlar düzenlemek yada bir şekilde sanat icra etmek vs..görev tanımı buydu.Yaklaşık 1 hafta üzerinde düşündüm çünkü ciddi anlamda küçük bir kasabaydı yani ciddi anlamda Gönüllü kafasına sahip olmanız gerekirdi bu durumda.Bazen gittiğiniz şehir büyük,güzel bir yerdir iş sıkıcı olsa da şehir kurtarır fakat bu durum biraz farklıydı,neyse biraz düşündüm sonra tekrar aklıma proje bulmanın zorluğu geldi ve radikal bir karar alıp gitmeye karar verdim.

Motivasyon mektubunu kısa öz ve renkli tutun,gerçek gönüllü projeye bir şeyler vermeye hazır olandır sizin projeden ne kazanacağınız kimsenin umrunda değil bunu yazmayın.Kafanızda başvurduğunuz işe uygun yaratıcı projeler olsun bunu motivasyonda belirtin bak kardeşim gelirsem şunu şunu şunu yapacağım diye.Bunun dışında ben kendi Cv mi değiştirdim normalde kendi CV im EVS için fazla profesyonel basit bir cv hazırlayıp gülümsediğim bir fotoğrafı koydum ne bileyim ince detaylar ama işe yarıyor herhalde

Burada ingilizce kurslarından ve sanat departmanından sorumluyum çocuk,yetişkin farklı gruplara dil öğretiyorum,Ebru ile resim yapmayı ve basit enstruman çalmayı da öğretiyorum beraberimde fransız,ispanyol,italyan 3 gönüllü daha var.

Daha detaylı sorularınız varsa buyrun.

• Cek cumhuriyeti ve fransaya gitmek isteyenler bana mot mektubunu ve cv gondersinler son basvuru 22 aralik dh den yurtdisina gitmeyen kalmayacak ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif2780

Geçen sene Polonya'da 5 ay kadar erasmus yaptım.

12 ülke 20 şehir gezdim ve artık avrupanın tadını almış birisi olarak burada yaşamaya hiç niyetim yok.

Ancak öyle kolay olmuyor malesef gidip kafamıza göre yaşamak. Şimdi son 1 sene daha okulum var. Önce burada okulumu bitirip ardından bu tarz bir proje ile kendimi bir seneliğine yurtdışına atmayı düşünüyorum %99 yine Polonya'ya gitmek isterim. Oranın yeri ve değeri bende çok ayrı çünkü... Ardından da yaşamak için bir şeyler gelişmeli tabii ya bir iş ya da bir eş bulmak lazım... İnşallah olur da hayallerim gerçekleşir.

Polonya'da ingilizce pek geliştirilemiyor diye duydum ne kadar doğru ?

• yazın gidebileceğimiz ne gibi projeler var basit olarak arkadaş demiş enstürman çalmayı öğretiyorum vs vs bende öyle bi yetenek yok ingilizce desende çok ahım şahım değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatrazkackini

quote:

12 ülke 20 şehir gezdim ve artık avrupanın tadını almış birisi olarak burada yaşamaya hiç niyetim yok.

Ancak öyle kolay olmuyor malesef gidip kafamıza göre yaşamak. Şimdi son 1 sene daha okulum var. Önce burada okulumu bitirip ardından bu tarz bir proje ile kendimi bir seneliğine yurtdışına atmayı düşünüyorum %99 yine Polonya'ya gitmek isterim. Oranın yeri ve değeri bende çok ayrı çünkü... Ardından da yaşamak için bir şeyler gelişmeli tabii ya bir iş ya da bir eş bulmak lazım... İnşallah olur da hayallerim gerçekleşir.

Polonya'da ki gençlerin %90'ı orta kesimin de %50'si gayet ingilizce konuşabiliyor hocam.

• quote:

Cek cumhuriyeti ve fransaya gitmek isteyenler bana mot mektubunu ve cv gondersinler son basvuru 22 aralik dh den yurtdisina gitmeyen kalmayacak ..

Proje hangi tarihlerde.Yeşil pasaportum var ingilizcem iyi seviyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogukanPasha

quote:

Cek cumhuriyeti ve fransaya gitmek isteyenler bana mot mektubunu ve cv gondersinler son basvuru 22 aralik dh den yurtdisina gitmeyen kalmayacak ..

Proje hangi tarihlerde.Yeşil pasaportum var ingilizcem iyi seviyede

Selam 22 aralik son basvuru mayis 2015 icin gidis 6 aylik proje kasim 2015 bittis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz için 2 aylık proje bulamıyorum hiç ya.
    Gençlik değişim programlarına bakacağım bir de.
  • quote:

quote:

quote:

Polonya'da ki gençlerin %90'ı orta kesimin de %50'si gayet ingilizce konuşabiliyor hocam.

Teşekkür ederim hocam gayet iyi ortam varmış demek ki,gençlerle beraber olacağın için sıkıntı olmaz.

• quote:

quote:

Onu diyenlerin çoğundan iyi İngilizce konuşuyor Polonyalılar.

• Medeni durumla ilgili bir bilgisi olan var mi bu konuda? Yani evli oldugunuzda surecte bir farklilik oluyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.