Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam avustralya kanada kalifiye olarak basvurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Projeler eskisi gibi degil artik neredeyse tr den secmiyorlar gonullu , bu proje ilk yillarinda gidenler gitti bu saaten sonra fazla umut baglamayin tipik turk milleti yuzunden , adam basvuruyor sonra gitmekten vazgeciyor adam cv sine ingilizce biliyorum diyor gorusmede bilmedigi ortaya cikiyor , didipte kacanlar oluyor , gidipte gonulluk yapmiyanlar oluyor , boyle olunca proje sahipleri turkiyedrn gonullu secmiyor eskisi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

Projeler eskisi gibi degil artik neredeyse tr den secmiyorlar gonullu , bu proje ilk yillarinda gidenler gitti bu saaten sonra fazla umut baglamayin tipik turk milleti yuzunden , adam basvuruyor sonra gitmekten vazgeciyor adam cv sine ingilizce biliyorum diyor gorusmede bilmedigi ortaya cikiyor , didipte kacanlar oluyor , gidipte gonulluk yapmiyanlar oluyor , boyle olunca proje sahipleri turkiyedrn gonullu secmiyor eskisi gibi

Bir önyargı olduğunu düşünmüyorum. Halen aktif olarak gönüllü pek çok tipte insan var. İnanın sadece bize özgü değil o tarz tipler ancak sayı olarak bu negatif anlamda üstünlüğümüz söz konusu.

İngilizce için ise Skype görüşmesine çağırıyolar, orada zaten bilmiyorsan patlarsın.

EVS bir gönüllülük projesi, avrupada ense yapma projesi değil. Çoğu kişi böyle algılıyor maalesef. Projeler de kimin ne olduğunu kolay anlıyor, help to people help to childs, sharing my knowledge and experience dedim mo zaten klişeden sınıfta kalıyorsun.

• beyler yeşil pasaportum var bu gönüllü işlerine gitmek istersem yeşil pasaportun vize ücreti avantajından seçilme şansım daha yüksek olabilir mi?
  • Şimdi basvursam yaza kabul alabilir miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

beyler yeşil pasaportum var bu gönüllü işlerine gitmek istersem yeşil pasaportun vize ücreti avantajından seçilme şansım daha yüksek olabilir mi?

Olmaz

• 59 Genc Arkadasi bu yaz Avrupaya göturecek bir proje var linkini asagida paylasiyorum.Sansiniz bol olsun,acele etmeden orta bir ingilizce ile bile basvuru yapsaniz secilmeniz kuvvetli cunku kontenjan cidden cok buyuk.

http://tr.vopool.net/v/announcements/detail/agh_123.html

• hocam bana başvurabilceğim avrupalı kuruluşların olduğu liste lazım. Böyle bir link var mı tek tek mail atsam
  • http://europa.eu/youth/evs_database_en
    Buldum arkadaşlar liste burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

59 Genc Arkadasi bu yaz Avrupaya göturecek bir proje var linkini asagida paylasiyorum.Sansiniz bol olsun,acele etmeden orta bir ingilizce ile bile basvuru yapsaniz secilmeniz kuvvetli cunku kontenjan cidden cok buyuk.

http://tr.vopool.net/v/announcements/detail/agh_123.html

Bu mükemmel oldu. Okul sarti aranmiyor degil mi? Tekrar ygs'ye hazirlaniyorum.

• Arkadaşlar yaz için yabancı dilimi geliştirebilecegim bir aktivite yapmak istiyorum.Agh ile gidebilme şansım var mı yoksa gsm veya gençturun gençlik kamplarına mı gideyim? Başka öneriler de olabilir

• şöyle kısa bi haftalık veya birkaç günlük projeler oluyor gönüllü hizmet gibi değil

onlara son günlerede kadar biri bulunmayınca yada son dkda iptal edince.yeşil veya vizeli birisi aranıyor.var mı böyle projeler.vizem varken gitmek istiyorum
    normal başvuruyorm ama kabul edilme şansımdüşük hep
  • Earth_Dreams kullanıcısına yanıt
    İlk basta nasıi yazayım emaili

• tırt artik bosuna başvurmayin turkleri secmiyorlar

• bu projeler için ingilizce seviyesi pre intermediate yeterli olur mu
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 22 Ocak 2019; 11:45:46 >
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    Bu yaz icin uzun donem proje dusunuyordum hocam o zaman şansimiz yok mu hic yani:/

• quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

Bu yaz icin uzun donem proje dusunuyordum hocam o zaman şansimiz yok mu hic yani:/

Şansını dene sen yinede ama umut baglamayin

• arkadaşlar avrupa fırsatları ile ilgili çok güzel bir web sitesi belki faydası olur:http://www.avrupafirsatlari.com/
  • Cankurtaranlik yapabiliyomuyum?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.