Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slfrc

Medeni durumla ilgili bir bilgisi olan var mi bu konuda? Yani evli oldugunuzda surecte bir farklilik oluyor mu?

Zaten gidemezsin esin nasil izin vericek o kadar ay yabanci bir ulkede
  • Bizde gideriz inşallah bir gün..
  • amin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Earth_Dreams kullanıcısına yanıt
    Yok o sorun değil sık sık -beraber- yurtdışına çıkıyoruz zaten kısa surelı de olsa. Bu yuzden sordum aynı ülkede ya da şehirde olduğumuz surece sıkıntı yok. Sadece iş deneyimi açısından düşünerek 12 ay iyi olur çünkü cv, uygulama vs. Çoğu zaman başka durumlarda vize için vs eşinle başvurdugunda bazı şeyler yetersiz olsa da göz ardı edilebiliyor. Bu nedenle bu sistemi de öğrenmek istedim :)
  • biri bana yardımcı olursa bende başvuru yapmak istiyorum
  • up
  • Arkadaşlar son günlerde bir kaç arkadaş gençturun aracı oldugu kamplarla ilgi bana aklına takılan seyleri sordu sizinde aklınıza takılan bisey varsa cekinmeden sorn ( gecen sene almanyada 3 haftalık kampa katıldım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsieur Vincent

Arkadaşlar son günlerde bir kaç arkadaş gençturun aracı oldugu kamplarla ilgi bana aklına takılan seyleri sordu sizinde aklınıza takılan bisey varsa cekinmeden sorn ( gecen sene almanyada 3 haftalık kampa katıldım )

Hocam yas kacti ben 15 yasindayim bana uygun program var mi sana neler katti yardimci olabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Rocky Balboa

quote:

Arkadaşlar son günlerde bir kaç arkadaş gençturun aracı oldugu kamplarla ilgi bana aklına takılan seyleri sordu sizinde aklınıza takılan bisey varsa cekinmeden sorn ( gecen sene almanyada 3 haftalık kampa katıldım )

Hocam yas kacti ben 15 yasindayim bana uygun program var mi sana neler katti yardimci olabilirmisin

16 yaaindan başlıyor diye hatırlıyorum ama genctura sormanda bi faya var . valla İng. Açısından ve sosyalleşme açısından çok faydası oluyor , farklı kültürleri taniyosun, farklı şehirleri görüyorsun ve içinde gizli olan gezgin ruh ortaya çıkıyor falan kısaca simdilik böyle ozetleyebilirim :)

• Ya beyler böyle sadece yazlık iş çıkar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

Ya beyler böyle sadece yazlık iş çıkar mı ?

Hocam alttaki sitenin Facebook gönderilerini takip edin. Sanırım süreyi de siz belirliyorsunuz ancak ücret karşılığı programa katılıyorsunuz. Cebinizden para çıkacak yani
    http://volumeteer.org
    http://www.tr.volumeteer.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 28 Ocak 2015; 17:29:22 >

• quote:

quote:

quote:

16 yaaindan başlıyor diye hatırlıyorum ama genctura sormanda bi faya var . valla İng. Açısından ve sosyalleşme açısından çok faydası oluyor , farklı kültürleri taniyosun, farklı şehirleri görüyorsun ve içinde gizli olan gezgin ruh ortaya çıkıyor falan kısaca simdilik böyle ozetleyebilirim :)

ücretler nasıl ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ücretler nasıl ?

Ne ücreti ? Gencturla verileni soruyosan 200_250€arsi biseydi tam hatirlamiyorum

• Başvurabileceğimiz bir program var mıdır ben de yurtdışına çıkmak istiyorum tecrübe 0 yardımcı olabilecek var mı?
  • Bu konuda aileme yük olmak istemiyorum. Hangi ülkede yaşam daha ucuzdur ve program tarafından verilen harçlıklar dışında aylık 200-300 lira dışında para ihtiyacı hissetmem?
  • Dogu avrupa daha ucuz polony

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaza program bulan var mı
  • Bu yaz iş bulamazsam ve master da yapmazsam giderim bu ülkeden direk

Benim merak ettiğim aylık ne kadar gidiyor totalde? Hani daha önce Polonya'da mesela Erasmus yapmıştım ama o zaman şuursuzdum ve boş zaman çok fazlaydı bu yüzden çok para gidiyordu. Muhtemelen gene doğu bloğu ülkelerinden birine giderim

• quote:

Orijinalden alıntı: Provokatör

Bu konuda aileme yük olmak istemiyorum. Hangi ülkede yaşam daha ucuzdur ve program tarafından verilen harçlıklar dışında aylık 200-300 lira dışında para ihtiyacı hissetmem?

Doğu bloku ülkeleri ucuzdur. Macaristan, Polonya, Romanya, Bulgaristan rahat edebileceğin ülkeler. Kuzey kutbu ülkelerinden kesinlikle uzak durmani tavsiye ederim.

• Arkadaşlar selam,

Yıllardır süre gelen yurtdışında yaşamak - çalışmak hayalim var. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Kendimden kısaca bahsedicem, yaşım 28, Mühendisim, işim gücüm kazancım yerinde askerlik bitti. Ancak mezun olduktan beridir süregelen bu yurtdışı sevdamda mutlu sona bir türlü erişemedim.

Kendi çabalarımla 5-6 ülke gezdim.

Geçen sene yaz ayı içerisinde Kanada'da Post Graduate (1 yıllık tezsiz yüksek lisans) yapmak için college'e başvurdum, kabul edildim, parayı yatırdım ancak Kanada hükümetinden öğrenci vizesi alamadığım için gidemedim. Ve şu an işimde devam etmekteyim.

Sizden ricam bana temelli olarak yurtdışında kalmama, çalışmama yardımcı olacak konularda tavsiye vermeniz. İngilizcem upper seviye, ielts academic 7.0 puanım var.
    Belli bir birikmiş param var, gitmek istiyorum ancak bu tarz gönüllü projeler öğrencilere göre yani gidip geri döneceksiniz. Ben orada yeni bir hayata başlamak istiyorum.

Fikiri olan benimle paylaşabilirse sevinirim.

Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.