Şimdi Ara

Gençler sakin olun sonuçlar bir açıklansın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler bakın ben mezunum 20k ile kaldım geçen yıl ygsde 24k oldum ve 2 yıldır bu işin içindeyim. Öncelikle sınav karşılaştırması yapmayacağım ygs gün sınavıdır bu sınav 1 gün önce veya 1 gün sonra yapılsın bambaşka sonuçlar çıkar. Asıl konuyu açmaktaki amacım sonuçlar açıklanmadan hiçbir şey belli olmaz. Fende ve matta yaptığınız dikkat hatalarını çoğunluğun yaptığına eminim sizden eksik veya fazla. Hatta 2 yılda sayısız denemeye girmeme ge sayısız deneme çözmeme raģmen bu sınavda benimde çok canım yandı. Sıralamayı büyük ihtimal tr ve mat belirleyecek. Cumartesiyi bekleyin gelsin sonuçlar ondan sonra üzülceksek üzülürüz ama şuan eminim hiçbir şeyi değişiremeyiz sabredin cumartesiye kadar. Dipnot: ben geçen yıl 24kyı kafaya takmaktan yeterince lys çalışmadım 20kya çektim benle beraber 24k olan arkadaşım umursamadı ve lys kastı sonuç o şuan 9 eylül tıpta ben forumda soru tartışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevzat96 -- 16 Mart 2015; 15:31:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nevzat96

Gençler bakın ben mezunum 20k ile kaldım geçen yıl ygsde 24k oldum ve 2 yıldır bu işin içindeyim. Öncelikle sınav karşılaştırması yapmayacağım ygs gün sınavıdır bu sınav 1 gün önce veya 1 gün sonra yapılsın bambaşka sonuçlar çıkar. Asıl konuyu açmaktaki amacım sonuçlar açıklanmadan hiçbir şey belli olmaz. Fende ve matta yaptığınız dikkat hatalarını çoğunluğun yaptığına eminim sizden eksik veya fazla. Hatta 2 yılda sayısız denemeye girmeme ge sayısız deneme çözmeme raģmen bu sınavda benimde çok canım yandı. Sıralamayı büyük ihtimal tr ve mat belirleyecek. Cumartesiyi bekleyin gelsin sonuçlar ondan sonra üzülceksek üzülürüz ama şuan eminim hiçbir şeyi değişiremeyiz sabredin cumartesiye kadar. Dipnot: ben geçen yıl 24kyı kafaya takmaktan yeterince lys çalışmadım 20kya çektim benle beraber 24k olan arkadaşım umursamadı ve lys kastı sonuç o şuan 9 eylül tıpta ben forumda soru tartışıyorum

Geçen seneki sınav sonucunu bi pm atarmısın ya netlerine bakcamda

• Up herkes görsün

• upp evet hocam bi sonucuna bakalım moral olur belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.