Şimdi Ara

GENÇLER VAKİT KAYBETMEYİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
10.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni sistemle hepiniz kurşun yemişe döndünüz gördüğüm kadarıyla, hepiniz ders lerden kopup yeni sistemi anlamaya odaklanmış durumdasınız, haklısınızda. Ancak sistem a olsun b olsun x 'in integrali aynıdır. Sorulara yaklasim degisebilir ancak Soru tipleri değişmez ösym tüm sınavlar için ortak soru havuzu kullanıyor. Elinizdeki kitaplarla hic vakit kaybetmeden aynı şekilde çalışmaya devam edin. Çünki soru sayısının azalması ile artık 1 soru bile ygs lys dekinden çok çok daha etkileyici olacak yanlış yapma lüksümüz yok. Bu tür dönemlerde bilgi kirliliğinin çok olduğu dh gibi forumlardan uzak durun. Sadece ösym açıklamalarını dikkate alın. Başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğru diyorsun da abi fende 40 soru nedir ya

Hangi konuya çalışayım nasıl çalışayım Bilmiyom delircem artık koskoca müfredat ne kadar sadelesirse sadelessin 40 soru şaka gibi

• şu dh'ın alkış emojisi sadece bana mı farklı birşey andırıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vikingr -- 14 Ekim 2017; 10:39:4 >
  • Teşekkürler koter reis 👍

• Daha çok var kasmayin fazla,Ocak gibi başlayın çalışmaya,zaten ilk sınav hep kolay oluyor

• teşekkürler koter reis
  • vikingr kullanıcısına yanıt
    Alkış olarak kullanıldığını ilk kez gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 14 Ekim 2017; 10:58:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeaAirLand

Daha çok var kasmayin fazla,Ocak gibi başlayın çalışmaya,zaten ilk sınav hep kolay oluyor

GENÇLER VAKİT KAYBETMEYİN!

Yemin ederim ben o emojinin ( )alkış emojisi olduğunu şimdi sen böyle deyince anladım.Ben normalde malum iş emojisi sanıyordum. Ciddiyim .

Edit:Benim gibi sanan kaç kişi var acaba? Bence çoğu kişi böyle sanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 14 Ekim 2017; 12:6:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

Yemin ederim ben o emojinin ( )alkış emojisi olduğunu şimdi sen böyle deyince anladım.Ben normalde malum iş emojisi sanıyordum. Ciddiyim .

Sizin bilinçaltınız mahvolmuş hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

Ben baş parmağını ileri geri yapan, süper on numara vs. diye hitap edilen şey sanıyordum
  • koter kurul ne zaman ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vikingr

şu dh'ın alkış emojisi sadece bana mı farklı birşey andırıyor ?

Alkismiymis o ben onu ayakkabi fircalalama emojisi sanıyordum. Vay be ufkum açıldı.

• herkes farklı bir şey sanıyor. ben malum iş emolojisi sanıyordum bir arkadaş baş parmağını yukarı-aşağı kaldıran bir adam sanıyormuş sen de ayakkabı fırçalama sanıyorsun D:DDDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetanos.

koter kurul ne zaman ?

17 kasımda , ilk baş iyi lan daha varmış dedik ama tonla not birikiyor her gün:((

• X^2/2+c

• Çok şükür, bilgişayar var sıkıntı yok. Yoksa bu eğitim sistemine kalsa hayatımız biterdi.
    sayende artık normal göremeyeceğim .
  • Bu arada sinavi yök hazirlayacak.soru tipleri degisebilir (problem sorulari azalabilir/artabilir vs.....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haxron -- 16 Ekim 2017; 8:41:45 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.