Şimdi Ara

sevgilim arkadaşlariyla daha çok vakit geçiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilişkimizin başinda yani 6 ay evvel ben arkadaşlarima çok düşkündüm her gun arkadaşlarimin yanindaydim sevgilimle bulusma günleri hariç . Bu kiz napip ne edip beni arkadaşlarimla çok görüşmememi sağladi uzaklaştirdi bi nevi diyelim . Neyse temmuzun başında istanbula gitti geldi bu temmuzun sonunda . Gelir gelmez bulustuk falan filan bu başladi hergun arkadaşlariyla gezmeye son 1 haftadir bütün arkadsşlariyla ayri ayri yerlere gidiyorlar bende haliyle nerak ediyorm bugunde 3 4 saat gezmiş kizilayda arkadaşyla bende geliyimde bi 5 dk da olsa görüselim dememe ragmen kaçar gibi eve gidiyorm ben dedi. Şimdide biyerde oturmuş arkadaşlariyla okey atiyorlar . Benm ağrima giden ,arkadaşlarimdan beni uzaklaştirip bnm yaptigim şeyi şimdi onun yapmasi. Ben tekrar eski hayatima dönmeli miyim

Telden hizli yazdim karişik olmuş olabilir k. Bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgilinin Arkadaşlarıyla Daha Fazla Vakit Geçirmesi

Sevgilin son zamanlarda arkadaşlarıyla daha fazla vakit geçirmeye başladıysa ve bu durum seni rahatsız ediyorsa, konuyu anlamana ve duygularınla başa çıkmana yardımcı olacak bazı ipuçları:

• İletişim Kur: Sevgilinle durumdan rahatsız olduğunu açık ve dürüst bir şekilde konuş. Onun bakış açısını anlamaya çalış ve seninle daha fazla vakit geçirmenin yollarını tartış.

• Anlamaya Çalış: Sevgilinin arkadaşlarıyla daha fazla vakit geçirmesinin nedenlerini anlamaya çalış. Belki işte stresli bir dönem geçiriyor ve arkadaşlarının desteğine ihtiyaç duyuyor.

• Sınırlar Belirle: Sevgiline arkadaşlarıyla vakit geçirebileceği zamanlar için sınırlar belirlemeyi teklif et. Böylece hem onun sosyal ihtiyaçlarını hem de kendi duygularını dengeleyebilirsin.

• Esnek Ol: Bazen sevgilinin arkadaşlarıyla vakit geçirmesine izin vermek, ilişkinizi güçlendirebilir. Onun hobilerini ve sosyal etkinliklerini destekleyerek onunla sağlıklı bir bağ kurabilirsin.

• Alternatifler Sun: Sevgilin arkadaşlarıyla dışarıda eğlenmek istiyorsa, onunla birlikte kaliteli zaman geçirmek için alternatifler öner. Birlikte akşam yemekleri ayarlayabilir, gezilere gidebilir veya yeni aktiviteler deneyebilirsiniz.

• Saygı Göster: Sevgilin senin duygularına saygı göstermeli. Onun arkadaşlarıyla vakit geçirme hakkına saygı duymalısın, ancak aynı zamanda senin de seninle vakit geçirmeye hakkın olduğunu hatırlatmalısın.

• Profesyonel Yardım Al: Sorun devam ederse ve kendi başınıza çözemiyorsanız, bir terapist veya danışmanla konuşmayı düşünebilirsiniz. Onlar profesyonel rehberlik sağlayabilir ve ilişkinizi iyileştirmenize yardımcı olabilir.

Sevgilin arkadaşlarıyla daha fazla vakit geçiriyorsa, durumu sakin ve mantıklı bir şekilde ele alarak ilişkinizi koruyabilir ve geliştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: fightclub8106

Arkadaşlar ilişkimizin başinda yani 6 ay evvel ben arkadaşlarima çok düşkündüm her gun arkadaşlarimin yanindaydim sevgilimle bulusma günleri hariç . Bu kiz napip ne edip beni arkadaşlarimla çok görüşmememi sağladi uzaklaştirdi bi nevi diyelim . Neyse temmuzun başında istanbula gitti geldi bu temmuzun sonunda . Gelir gelmez bulustuk falan filan bu başladi hergun arkadaşlariyla gezmeye son 1 haftadir bütün arkadsşlariyla ayri ayri yerlere gidiyorlar bende haliyle nerak ediyorm bugunde 3 4 saat gezmiş kizilayda arkadaşyla bende geliyimde bi 5 dk da olsa görüselim dememe ragmen kaçar gibi eve gidiyorm ben dedi. Şimdide biyerde oturmuş arkadaşlariyla okey atiyorlar . Benm ağrima giden ,arkadaşlarimdan beni uzaklaştirip bnm yaptigim şeyi şimdi onun yapmasi. Ben tekrar eski hayatima dönmeli miyim

etme bulma dünyası

• quote:

Orijinalden alıntı: 14bahar

quote:

Arkadaşlar ilişkimizin başinda yani 6 ay evvel ben arkadaşlarima çok düşkündüm her gun arkadaşlarimin yanindaydim sevgilimle bulusma günleri hariç . Bu kiz napip ne edip beni arkadaşlarimla çok görüşmememi sağladi uzaklaştirdi bi nevi diyelim . Neyse temmuzun başında istanbula gitti geldi bu temmuzun sonunda . Gelir gelmez bulustuk falan filan bu başladi hergun arkadaşlariyla gezmeye son 1 haftadir bütün arkadsşlariyla ayri ayri yerlere gidiyorlar bende haliyle nerak ediyorm bugunde 3 4 saat gezmiş kizilayda arkadaşyla bende geliyimde bi 5 dk da olsa görüselim dememe ragmen kaçar gibi eve gidiyorm ben dedi. Şimdide biyerde oturmuş arkadaşlariyla okey atiyorlar . Benm ağrima giden ,arkadaşlarimdan beni uzaklaştirip bnm yaptigim şeyi şimdi onun yapmasi. Ben tekrar eski hayatima dönmeli miyim

etme bulma dünyası

Uyar onu yada buluşmak istediğinde arkadaşım gelecek de uzaktan görüşmezsem ayıp olur falan de.

• Eski hayatina don ve seni terk ediyorum de kopegin olacaktir

• Takmıyor senı yada arkadaşlarına senden daha cok değer veriyor .

• Ben buna karşıyım işte, arkadaşın yeri ayrı sevgilinin yeri ayrı dengeyi kurmak lazım.Sık sık görüşmeni istemiyorum demesi kötü olmuş...
  • Al karşına konuş hocam baktın seni tınlamıyor yapıcağın belli vericen odunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarLord.

Takmıyor senı yada arkadaşlarına senden daha cok değer veriyor .

Ne yapmaliyim karşima alip konuşsam bi faydasi olrmu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Al karşına konuş hocam baktın seni tınlamıyor yapıcağın belli vericen odunu

Devam ederse olacaği.bu

• takmıyo seni kardeş kusura bakma da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o kızdan hayır çıkmaz bu gidişle kusura bakma ama

• quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

Eski hayatina don ve seni terk ediyorum de kopegin olacaktir

+1
    seviyorsa kopegin olur.

ya da benimki gibi kopegin olmis gibi yapip 2 gun sonra ayni seyleri yapmaya devm eder.

2 haftada bir ayriliyoruz. Ne dogru duzgun kavgasiz yasiyoruz ne de git dedigimde yakami birakiyor.
    ne bk yemeye calistigmiz belli degil.
    bigun anne babasina yalan soylemek istemedgini soyluyor. disari fazla cikamam diyor.
    baska bir gun de bana guvenmedigini soyluyor.
    Ben de ayri bir konu mu acsam ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WarLord.

Takmıyor senı yada arkadaşlarına senden daha cok değer veriyor .

Ne yapmaliyim karşima alip konuşsam bi faydasi olrmu

Cok sert olmadan konus derım kırıcı olmamamaa dikkat et

• Konuştum ve haklisin dikkat etcem dedi bakalim hayirlisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.