haklısın kardeşim ama seni tebrik ediyorum yani onlarla aynı yaşlarda ve erkek olmana rağmen yani sen tiksinmişsin bundan en azından toplum seni kazanmış ne diyelim artık bir yerden çıkar onlar için acısı ya
quote:
Orjinalden alıntı: Action_Boy
Kimseye karışmaya kimsenin hakkı yok.. etrafa rahatsızlık vermediği sürece ki o yaptıkları pekte rahatsızlık verici bişe gibi görünmedi bana..
senin gibi düşünenler yüzünden bu haldeyiz zaten.millet ulu orta ... kimseden ses çıkmıyo
quote:
Orjinalden alıntı: istanbul_54
quote:
Orjinalden alıntı: Action_Boy
Kimseye karışmaya kimsenin hakkı yok.. etrafa rahatsızlık vermediği sürece ki o yaptıkları pekte rahatsızlık verici bişe gibi görünmedi bana..
senin gibi düşünenler yüzünden bu haldeyiz zaten.millet ulu orta ... kimseden ses çıkmıyo
gözünüz bozuk heralde.ulu orta ne yapılıyomuş? seni ne ilgilendiriyo milletin ne yaptığı.kimse caddenin ortasında öyle bişi yapmıyor.kimseye zararı olmayan insanlarsa kimsenin burnunu sokmaya hakkı yok. tek olay 17 yaş ki o bile olasılık.sanki 17 yaşında kız 50 yaşındaki adamla sokağın ortasında cinsel ilişkiye giriyor.hiç de birşey olmamış.millete bi zararları yok.ahlak elden gidiyomuş pehhhhh
Son 10 yıldır gençliği ve yetişme tarzını gözlüyorum. Öngördüğüm sonuçlar %70 doğru çıkıyor. Eğitim sitemindeki iki darbe (1994 kredili sistem ve 1997 kesintisiz eğitim) ve 1990 sonrası medyanın özelleşmesi gençliği hazırlıksız yakaladı. Devlet bürokrasisi her zamaki tembelliğinden kurtulamadı. 5-10 yıl arasında büyükşehirlerde neredeyse her sokak başında 10 euroya kerdini satan çok genç kız göreceğiz. Madde boşluk kabul etmez, insanın iç alemi ise boşluğu hiç kabul etmez.
quote:
Orjinalden alıntı: Akinci
Son 10 yıldır gençliği ve yetişme tarzını gözlüyorum. Öngördüğüm sonuçlar %70 doğru çıkıyor. Eğitim sitemindeki iki darbe (1994 kredili sistem ve 1997 kesintisiz eğitim) ve 1990 sonrası medyanın özelleşmesi gençliği hazırlıksız yakaladı. Devlet bürokrasisi her zamaki tembelliğinden kurtulamadı. 5-10 yıl arasında büyükşehirlerde neredeyse her sokak başında 10 euroya kerdini satan çok genç kız göreceğiz. Madde boşluk kabul etmez, insanın iç alemi ise boşluğu hiç kabul etmez.
kısmen katılıyorum öngörüne.kendi görüşüm senin dediğin gibi bi olayın yanında tam tersi insanların da artacağı.yani muhafazakar kesim ve yobazlıkta da artış olcak.bir nevi kutuplaşma öngörüyorum.yalnız senin dediğin kadar da abartılı olacağını zannetmiyorum.tabii ki hepsi tahmin ama...
çok azdı bu kızlar bana sulananlar var birisi şu köşeye gel sana bişi göstercem dedi çaktım kıza gittim sonra
O anda bıçağı kapacaktın baba burası adana mesela Burda öle bişe olsa bütün millet ayaklanır Akpyi yıkar walaha aynı zamanda adanada fuhuşun ençok yapıldığı yer ama gizli ben bunu bir türlü çözemedim biri bana anlatsın ve aranızda adanalı varmı ?
ya git ya bu erkek milletinden adam olmaz.hepsinin kızlara ne gözle baktığı gayet belli.bugün bi kıronun teki takip etmeye başladı.sinirlerimi alt üst etti.neymiş çok güzelmişimde konuşmak istiyomuşda.güldüm kendi kendime napıcam başka.elalemin işi gücü yok serseri gibi sokaklarda kızların peşinde dolanıyorlar.acaba kendi kardeşlerinin başına böyle bişey gelse ne yaparlar?
quote:
Orjinalden alıntı: akrep_kralice
kapalı derken başının açık veya kapalı oluşundan bahsetmedim.kıyafet açısından bahsettim.burada kim başını örtmüş yada örtmemiş bunun tartışması yapılmıyor.ayrıca bu devirde ne kapalılar var her haltı yiyorlar.insanın içinde olmalı.
spyfox bayanların neden kapandığını bilmiyorsun heralde.kaç defa kapalı bi bayana baktın?kapanmak bunun içindir ki sende sewmiyorsun.kendin bilirsin.saygı duyarım.
Hepsini okumadım ama kız veya kadın kapalı olunca ister istemez beni kendine çekiyor. Ayrıca burda tepki gösterilen olay açıkça fuhuştur. Daha vahimi aradaki yaş farkı.. Ne yapılır ne yapılması lazımdır bilmiyorum ama hiç hoş değil para için bedenini satmak..
quote:
ya git ya bu erkek milletinden adam olmaz.hepsinin kızlara ne gözle baktığı gayet belli.bugün bi kıronun teki takip etmeye başladı.sinirlerimi alt üst etti.neymiş çok güzelmişimde konuşmak istiyomuşda.güldüm kendi kendime napıcam başka.elalemin işi gücü yok serseri gibi sokaklarda kızların peşinde dolanıyorlar.acaba kendi kardeşlerinin başına böyle bişey gelse ne yaparlar?
Sen de o kadar fazla süslenmeseydin
ne süslenmesi ya makyaj dahi yapmamıştım.normaldede fazla yapmam zaten hem ayrıca kapalı bi bayanım.ilgisini ne çektiyse artık bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
quote:
quote:
ne süslenmesi ya makyaj dahi yapmamıştım.normaldede fazla yapmam zaten hem ayrıca kapalı bi bayanım.ilgisini ne çektiyse artık bilmiyorum
quote:
quote:
nası yaaa o kapalı kız sen miydin arkandan koşturduğummm!! gökte ararken forumda buldum ohh
quote:
Orjinalden alıntı: suree
@desenatör bende her zman bunu söylüyorum sizin düşündükleriniz başkalarıda sizin kardeşinize karınıza vs düşünebilir diye ama sonra aile karıştırma diyolar. kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma demişler.... herkes böyle düşünüp jharekt etse sorun olmıcak ama bazı erkekler ben istediğime istediğimi yapıyım ama ben temiz biriyle evleniyim benim kızım kardeşim namuslu olsun istiyoo madem böyle istiyon sende öyle davran dimi. şimdi demeyin kızlar kendi istiyo felan diyee sini kardeşlerinizde istiyodur o zmanda ölemi diceksiniz??
keşke bu kadar düşünceli olsalar
yaşadığımız şehirler aynı değil.nası sen olcan
quote:
Orjinalden alıntı: Odysseus347
quote:
quote:
quote:
nası yaaa o kapalı kız sen miydin arkandan koşturduğummm!! gökte ararken forumda buldum ohh
ya arkadaşlar burda yaptığınız yorumlarda görülüyo suçun kızlarda mı erkeklerdemi olduğu. forumdan bir kızın hiç böyle yorumlar yazdığını gördünüzmü???demekki neymiş kızlar internette bile terbiyeliymiş..
alemin derdi bizi gerdi genlik nereden geldi nereye gitti gör bi bak para neler etti 3-5 kuruş ugruna sattıkları etleriydi peki suçu kimde sor kendine ne sende nede bende topluca bizde sessiz kaldık pırıltılı hayatlara adım attık gençiligi kaç paraya sattık taktık takıştırdık sonunda çık tık meydana
gerçekten neler oluyor anlamıyorum bence tüm suçu magazinlerde bulmammak lazım suçu bu magazinlere popstarlara ve top starlara ses çıkartmayan bizlere bulmak laım
quote:
Orjinalden alıntı: suree
ya arkadaşlar burda yaptığınız yorumlarda görülüyo suçun kızlarda mı erkeklerdemi olduğu. forumdan bir kızın hiç böyle yorumlar yazdığını gördünüzmü???demekki neymiş kızlar internette bile terbiyeliymiş..
quote:
Orjinalden alıntı: realtimu
Dun arkada$LArımLa bırLıkte her ogLe arası yaptıgımız gıbı yemek yemege gıttık...Bıraz oturduktan sonra ıkı tane LıseLı kız geLdı,kızLar bızım ya$Larımızda (17-18)..Bıraz yaLnız oturduLar sonra sıparı$ verdıLer.Bıra vs. ıstedıLer..SıgaraLarını yaktıLar ! buraya kadar fazLa tepkımız oLmadı arkada$LarımLa yanı oLabıLırdı beLkı bu kadarı..Du$unceLerımız 50-55 ya$Larındakı amcanın ıcerı gırmesıyLe degı$tı..Amca kızLArın masasına gıttı kızLar nerde kaLdın faLan dedıLer..ıLk ba$Larda tanıdık faLandır dıye gunahLarını aLmak ıstemedık,fakat 15 dk her$eyı anLamamıza yettı.adam kızLara sarıLıyo eL $akaLarı faLan yapıyo opuyo... kendı ı$ınıze baksaydınız mıLLetın masasını mı ızLıyosunuz gıbı tepkıLer geLebLır...ama boyLe bı$eyı ıLk kez goruyorduk daha once duymu$tuk cogu kez ama ıLk kız goruyorduk ve kendmıze hakım oLAmadık..$ımdı sızLere sorum TuRK GENCLIGI nereye gıdıyor boyLe ??17 ya$ında bır genc oLarak soruyorum bunu...para bu kadar ıgrenc bı$ey kı gencecık kızLArı babaLarı ya$Larındakı adamLArLA bırLıkte oLmaya ıtıyor...teLevızyondakıLerın buna katkısı yuksek degıLmı ? bence butun magazın programLarı kaLdırıLsın,ordakı pırıLtıLı ya$am gıbı gorunen hayatLara ozenen genc kızLar bunLarı yapıyorr hatam varsa Lutfen soyLeyın duzeLteyım...saygıLArımLa
BÜTÜN KIZLAR BÖYLE DEĞİL AMA ARTIK ÇOĞUNLUK BÖYLE VE PARA DENEN İLLET İNSANI SADECE BUNLARDAN DEĞİL
BENLİĞİNDEN DE EDİYOR
quote:
Orjinalden alıntı: kobem
quote:
Dun arkada$LArımLa bırLıkte her ogLe arası yaptıgımız gıbı yemek yemege gıttık...Bıraz oturduktan sonra ıkı tane LıseLı kız geLdı,kızLar bızım ya$Larımızda (17-18)..Bıraz yaLnız oturduLar sonra sıparı$ verdıLer.Bıra vs. ıstedıLer..SıgaraLarını yaktıLar ! buraya kadar fazLa tepkımız oLmadı arkada$LarımLa yanı oLabıLırdı beLkı bu kadarı..Du$unceLerımız 50-55 ya$Larındakı amcanın ıcerı gırmesıyLe degı$tı..Amca kızLArın masasına gıttı kızLar nerde kaLdın faLan dedıLer..ıLk ba$Larda tanıdık faLandır dıye gunahLarını aLmak ıstemedık,fakat 15 dk her$eyı anLamamıza yettı.adam kızLara sarıLıyo eL $akaLarı faLan yapıyo opuyo... kendı ı$ınıze baksaydınız mıLLetın masasını mı ızLıyosunuz gıbı tepkıLer geLebLır...ama boyLe bı$eyı ıLk kez goruyorduk daha once duymu$tuk cogu kez ama ıLk kız goruyorduk ve kendmıze hakım oLAmadık..$ımdı sızLere sorum TuRK GENCLIGI nereye gıdıyor boyLe ??17 ya$ında bır genc oLarak soruyorum bunu...para bu kadar ıgrenc bı$ey kı gencecık kızLArı babaLarı ya$Larındakı adamLArLA bırLıkte oLmaya ıtıyor...teLevızyondakıLerın buna katkısı yuksek degıLmı ? bence butun magazın programLarı kaLdırıLsın,ordakı pırıLtıLı ya$am gıbı gorunen hayatLara ozenen genc kızLar bunLarı yapıyorr hatam varsa Lutfen soyLeyın duzeLteyım...saygıLArımLa
BÜTÜN KIZLAR BÖYLE DEĞİL AMA ARTIK ÇOĞUNLUK BÖYLE VE PARA DENEN İLLET İNSANI SADECE BUNLARDAN DEĞİL
BENLİĞİNDEN DE EDİYOR
o kızlar köşe dönme zihniyetinin ürünleri. gençliğini paraya çevirecek köşeyi dönecek.karşısındaki aptallardan para sızdıracak çok zekiler ya... çok akıllı sanıyorlardır kendilerini. para için kendilerini harcayan tipler. çok değil 4-5 sene sonra paçavraya dönerler.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: EmmO
quote:
Orjinalden alıntı: budden
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ozanunal
quote:
Bu gençliğin hali ne olacak ? Daha doğru düzgün türkçe yazı yazmayı beceremiyorlar. Al birde burdan yak o zaman.
+1 Bu yazıları okumak şifre çözmek gibi.
Hayır o değil sürekli shift tuşuna altgr tuşuna basıp zaman kaybetmenin ne anlamı var anlamadım
Yok onların klavyesi özel.. Sen normal yazıyorsun klavye onları kendi içinde bu hale dönüştürüyor
Tikkylavye mi yoksa bu yeni aletin adı
anLamakta gucLuk cekıyorsunuz sanırım...konuyu cıvıtacaksanız LUTFEN yazmayın..eLe$tırıLerınızı yapıyorsunuz eyvaLLah ama eLe$tırıLerıde hakaret boyutuna ta$ımayın..kuLLandıgım TURKCE de gayet duzgun.harfLerın yerınden doLayı boyLe yazıyorum tekrar soyLıyeyım anLamayan(anLayamayanLar)ıcın...
"kuLLandıgım TURKCE de gayet duzgun" harflerin de yerinden dolayı diyosun harfler monitörün üstünde falan mı? 2 cm ötedeki tuşa basmak bu kadar mı zor geliyo? hadi geliyo diyelim şu kuLLandıgım TURKCE derken bari Türkçe veya TÜRKÇE yazsaydın hani saygı falan bakımından