Şimdi Ara

GencLigimden Utandım !!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lise 3 e gidiyorum bizim sınıftada bi kız grubu var her birşeye gülüyolar,beyinlerin yok sanki,aptal aptal konuşmalar ı var, ayy ıyy özentice konuşmaları var,yolda merhabalaşıyoruz sanki hayatında ilk defa görmüş gibi ağzının suyu akıyo resmen aaaaaaa nbr falan ulan bıktım kız dediğin biraz oturaklı olur ne o öyle hemen yavşıyosun
    Bunların hepsi o batılılaşma adı altında bir akımla geliyor batılaşıcaz diye kendi benliğimizi kültürümüzü kaybediyoruz
    yazık çok yazık Biz savaşla topraklarımızı kaybetmeyiz dil ile kaybederiz dil savaş kazandırır yada kaybettirir Yabancı ülkeler dilimize saçma sapan sözcükler katarak kendi kültürümüzü,dilimizi yozlaştırıyor buna DUR dememiz lazım
    Lütfen dilimize , kültürümüzü , benliğimize ve dinimize sahip çıkalım

• bi de şey döneminde ya bunlar 1 yaşındaki bebeğe bile sulanırlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

quote:

Orjinalden alıntı: E.A.K.K

ünlü düşünür, yazar, ''ANKARALI NAMIK'' ABİMİZ şu satırlarla özetlemiş olayı;

TREN GELİR DÜTTÜRÜR
    DÜDÜĞÜNÜ ÖTTÜRÜR
    ŞU ZAMANIN KIZLARI
    BİR SAKIZA ÖPTÜRÜR
    KUTUSUYLA ALIYIM YAVRUUUMMM

arabada beş evde on onbeş gibi türevleri vardır yazmaya luzüm yok

+1

• Avrupaya özenti bu ama avrupanın da hali farklı değil.Senede 1 kere gider gelirim ve artık ikisi arasında fark yok.Herkez birine özeniyor.Ben bütün bunları aile kültürüne ve Allah korkusunun olmamasına bağlıyorum.Temelde Allah korkusu yoksa her türlü sapıtma mümkündür.Akşam kafanızı yastığa koyduğunuzda o gün ve geçmişte yaptıklarınızı kısaca gözden geçirmiyorsanız ortada bir sorun vardır.Aslında bize rahatlık batmaya başladı.Bu yüzden eski insanlara hep imrenirim.
    Düşünsenize hestalıklar bir yana yoksulluk ve savaşlar.Böyle sapkınlıkların olmasını sebebi rahatlıktır yani.SAbah kalkıp işe yada okula gidiyoruz ve akşam evimize gelip oturuyoruz ne ilgilenecek tarla nede hayvan.Köyden geldiğim için iyi biliyorum orada oturmaya pek vakit kalmıyor.Dikkat ederseniz köylerde bu tür şeyler neredeyse yok.
    Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim başka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

quote:

Orjinalden alıntı: suree

ya arkadaşlar burda yaptığınız yorumlarda görülüyo suçun kızlarda mı erkeklerdemi olduğu. forumdan bir kızın hiç böyle yorumlar yazdığını gördünüzmü???demekki neymiş kızlar internette bile terbiyeliymiş..

demek ki neymiş kızlar bile terbiyenin terbiyesizliğin cinsiyete bağlı olduğunu düşünebiliyorlarmış, suçun tanımını bilmeden sadece bir kişiyi osa yine iyi, toptan bir cinsiyeti suçlayabiliyorlarmış.yanlış anlamayın sözüm bayanlara değildir, bu tanıma uyan bayanlaradır.dünyanızın çok dar olduğunu düşünüyorum suree hanım.iyi günler

• quote:

Orjinalden alıntı: felix

Dini boşluk bir gençliği ne hallere getirir görüyorsunuz biz içlerini Allah sevgisi Peygamber sevgisiyle doldurmazsak başkası başka şeyle dolduruyor işte durum ortada ümmet olarak nasıl bakacaz efendimizin yüzüne acaba hangi yüzle şefaat isteyecez 900 sene kurana karakolluk yapmış bir ecdadın torunları olarak bu yük ağır gelmemeli bize... gençlik başıboş bırakılırsa olacağı budur Allah sonumuzu hayır etsin...

peygamber allah sevgisi olanları da görüyoruz allhu ekber diyip kargaşa çıkarıyorlar.
  • quote:

ne kadar saçma. açık bir kız millet bana lat atsın diye öyle değil heralde.saçı açık diye laff atılma potansiyelinemi sahip??
    her açık kız namussuz her kapalıda namus abidesi değildir.

Saçının açık olmasından bahsedilmemiş burada. başı açık labilir ama vücut ölçülerini belli etmeyecek şekilde giyinir. Millet poposuna, açıkta kalan beline baksın diye giyinenler ve bunları göstermeyenler diye tabir edebiliriz.

Yoksa başı kapalıların içinde de ruhu bozulmuş çok kişi var. Sadece babasından korkutuğu için başını kapatanlar var. Onların da pek farkı yok bir yerlerini açıp gezenlerden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

quote:

ne kadar saçma. açık bir kız millet bana lat atsın diye öyle değil heralde.saçı açık diye laff atılma potansiyelinemi sahip??
    her açık kız namussuz her kapalıda namus abidesi değildir.

Saçının açık olmasından bahsedilmemiş burada. başı açık labilir ama vücut ölçülerini belli etmeyecek şekilde giyinir. Millet poposuna, açıkta kalan beline baksın diye giyinenler ve bunları göstermeyenler diye tabir edebiliriz.

Yoksa başı kapalıların içinde de ruhu bozulmuş çok kişi var. Sadece babasından korkutuğu için başını kapatanlar var. Onların da pek farkı yok bir yerlerini açıp gezenlerden.

sen kimsinde onun bunu giyimine karışıyorsun hüküm veriyorsun?

• Bu devirde kızın varsa derdin çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: fogoh

Hüküm mü vermişim? Gördüklerimi söylüyorum. bir yerlerini sallaya sallaya gezenlere ne denir başka. Anlaşılan yaran var gocunuyorsun.
    O insanları yarı çıplak görmek zorunda mıyım ben? birisini gördüğüm zaman başımı diğer tarafa çeviriyorum orada başka bir yerini açmış birisi duruyor, başka tarafa çeviriyorum orada başka birisi bıktık artık onların özgürlüğü bir yerlerini açmaksa benim özgürlüğüm onların çıplak vücutlarını görmemek.

Ayrıca sadce açık giyinenlere değil, kapanıp o açıklardan beter olanlar var, onlara hiçbir şey diyemiyorum.
    Açık olmaktan kastımın başı açık olmak olmadığını anlatmaya çalıştım umarım anlamışsınızdır. Başı açık olabilir insanın, her yerde kapanmak yasak olduğu için başını açık bırakıp yaşamaya çalışıyordur ama gönlü temiz olanlar var, laf ettik mi onlara?

Özgürlüğümü kısıtlayanlara kızarım tabi !

• quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

quote:

Orjinalden alıntı: fogoh

Hüküm mü vermişim? Gördüklerimi söylüyorum. bir yerlerini sallaya sallaya gezenlere ne denir başka. Anlaşılan yaran var gocunuyorsun.
    O insanları yarı çıplak görmek zorunda mıyım ben? birisini gördüğüm zaman başımı diğer tarafa çeviriyorum orada başka bir yerini açmış birisi duruyor, başka tarafa çeviriyorum orada başka birisi bıktık artık onların özgürlüğü bir yerlerini açmaksa benim özgürlüğüm onların çıplak vücutlarını görmemek.

Ayrıca sadce açık giyinenlere değil, kapanıp o açıklardan beter olanlar var, onlara hiçbir şey diyemiyorum.
    Açık olmaktan kastımın başı açık olmak olmadığını anlatmaya çalıştım umarım anlamışsınızdır. Başı açık olabilir insanın, her yerde kapanmak yasak olduğu için başını açık bırakıp yaşamaya çalışıyordur ama gönlü temiz olanlar var, laf ettik mi onlara?

Özgürlüğümü kısıtlayanlara kızarım tabi !

bende kara çarşaflıları görmek istemiyorum ne yapacaz?

• []GEÇEN BİRKONU AÇMIŞTIM:
    bengünün klibine karşı çıkalım şikayet edelim dedim herkez bana yobazmısın dedi söyleyin bu tür klipler bi ülkenin nsl halini gösteriyor belli deilmi çoluğumuz çocuğumuzbunları izliyor yazık içler acısı durumdayız doğudaki öldürmeler vs kızlar eerkeklerin hali uyuşturucu vs bazen düzelemeyiz diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerist_no -- 3 Temmuz 2007; 15:25:47 >
  • Phnpa Ama By böyYLe OlmaZky BkGh $MDy GnçLYmdn UtanDym

Edit : Yzym yanyly$i.

Beyler konuyu açan arkadaş sizin yazdıklarınızı okumakta zorlanabilir.Lütfen biraz özverili olalım ve anlayacağı dilde yazalım.Sonuçta ortak dilimiz bir tane değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 22 Kasım 2010; 15:52:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Spagetti Canavarı

Phnpa Ama By böyYLe OlmaZky BkGh $MDy GnçLYmdn UtanDym

Edit : Yzym yanyly$i.

Beyler konuyu açan arkadaş sizin yazdıklarınızı okumakta zorlanabilir.Lütfen biraz özverili olalım ve anlayacağı dilde yazalım.Sonuçta ortak dilimiz bir tane değil mi ?

..._._ _._......_.._...._._._... _._.__..._...._._____._...___. ._._._._.__..._....._. .__.._...__.__.__......_..._._.... _....._._...___... _.__.___..._._....__. ..._._ _._......_.._...._._._... _._.__..._...._._____._...___. ._._._._.__..._....._. .__.._...__.__.__......_..._._.... _....._._...___... _.__.___..._._....__.
  • 3 yılda daha da kaşarlanmış bizim kızlar şimdiki konu başlıkları daha vahim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 22 Kasım 2010; 16:48:27 >
  • Bunu yapan kızlar türkçeyi senin gibi kullananlar işte.
  • Geçen haberlerde çıktı bir gazoza ellettiriyorlarmış ilkokuldu sanırım peki neden paraları yok ama gazoz istiyorlar bu yüzden kendilerini kullanıyorlar daha küçücük yaşta... Yazık...

Ayrıca DH'de birgün geziyorum bir konuya rastladım "GencLigimden Utandım" diye kızları eleştiriyor ama hiç kendine bakmıyorki ne hale düştüğünü kavrayamıyor akıl yok işte yazmasını da bilmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: OzanWtd

Bunu yapan kızlar türkçeyi senin gibi kullananlar işte.

Helal beee yürrrü beee bilmiyorki kız olsa kendi de aynı şeyi yapacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 22 Kasım 2010; 17:34:37 >
  • Türkçe çevirisi varsa okumak isterim
  • 19 yaşındaki biriyle beraber oldum ve bu bana garip geldi daha çok genç(ben daha gencim) ve ne kadar basite indiriyorlarlar bu olayları hemen ikna oluyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.