Şimdi Ara

GencLigimden Utandım !!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sana dicem tek söz şu:dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek dönüp bakmaz.
  • yani doğru

yüz vermezsen astarını istemezler

quote:

Orjinalden alıntı: akrep_kralice

funkmaster

• quote:

funkmaster

Ben de sana şunu söyleyeyim:
    Aç köpek fırın deler.

Açıkçası her sabah ırza geçme olaylarını okumaktan bıktım. Adamın gözü döndükten sonra kapalı, açık, yaşlı, genç diye bakmaz zaten.
    Kendini o hale getirenler utansın!
  • quote:

funkmaster

ıyıde kızı ya$ındakı dı$ı kopek kuyruk saLLarsa donup bakıLmazkı ya...hem o amcaLarın parası oLmasa o kızLar bakarmı babası ya$ındakı adamLar ??
  • bu konu uzarda uzar.bakalım sonu nere varır.ben kaçar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Konu yaşlı amcaların sübyancılığından nerelere geldi.
    Sonuçta o liselilere reşit diyemeyiz, konuyu yaşlı amcalarda arayacağınıza kızlara saldırmışsınız.
    Demek Türkiye'de kadın olmak böyle bir şeymiş, Allah size kolaylık versin kızlar.

adamlar sapık zaten şe....r ama kızlar suçlu çünkü erkekler genelde hep meyillidir bu tür şeylere kız akıllı olmalı namusunu korumalı ben kendi namusumu koruyamazsam elin adamı hiç acımaz. o yüzden kızları evli yaşlı babası yaşında adamlara dikkat edicek. illa sevgili istiyolarsa kendi yaşlarında birini bulsunlarr her iiki taraf içinde daha ii olur.

cuma günü adam caminin önünde abdest almış camiye giricek annemle geçiyoruzz mal gibi bakıyoo Allah cezasını versinyaa bari orda yapma ki ben öyle açık vs giyinen dikkat çekici bir tip değilim. bendemi suçluuym hakediyorum laf atılmayı yani?? açık kızları suçlayan arkadaşlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: suree

quote:

Konu yaşlı amcaların sübyancılığından nerelere geldi.
    Sonuçta o liselilere reşit diyemeyiz, konuyu yaşlı amcalarda arayacağınıza kızlara saldırmışsınız.
    Demek Türkiye'de kadın olmak böyle bir şeymiş, Allah size kolaylık versin kızlar.

adamlar sapık zaten şe....r ama kızlar suçlu çünkü erkekler genelde hep meyillidir bu tür şeylere kız akıllı olmalı namusunu korumalı ben kendi namusumu koruyamazsam elin adamı hiç acımaz. o yüzden kızları evli yaşlı babası yaşında adamlara dikkat edicek. illa sevgili istiyolarsa kendi yaşlarında birini bulsunlarr her iiki taraf içinde daha ii olur.

cuma günü adam caminin önünde abdest almış camiye giricek annemle geçiyoruzz mal gibi bakıyoo Allah cezasını versinyaa bari orda yapma ki ben öyle açık vs giyinen dikkat çekici bir tip değilim. bendemi suçluuym hakediyorum laf atılmayı yani?? açık kızları suçlayan arkadaşlar.

İyi de, sonuçta bakmanın da binbir türlü hali var. Kapalı birisi Nişantaşı'dan geçse herkes yine bakar, değişik gelir. Çünkü oralardan geçmesi mümkün değil gibi bir şey...
    Ama adam göz banyosu yaptıysa bir şey diyemem tabi, yine de her bakana sapık dememek lazım. Tanıdık bile gelmiş olabilir, o andaki senin yorumuna kalmış.

• insanların ne niyetle baktığını anlayabilecek yaştayım. her bakana sapık denmiceni bende biliyorrum ama adamın bakışları karşısında şaşırdım yanii üstelik annemle birlikteyim.
  • arkadaşım tamam 17 yaşındaki kızın kendini satmasına bişey demiyorum da kızların biriyle çıkıp ayrılmasını alemlere akmasını da yozlaşma olarak görülmesi de yanlış.insanların içini bilmeden damgalamak doğru değil
  • Namus da alkolle, kıyafetle ölçülüyor ya, ne kadar kendimizi geliştirdiğimiz belli.
    Millet etil alkolle elementlerin parlama derecesini ölçer, biz ise namusu.
    Yakında nirvanaya ulaşırız herhalde.
  • O kızların kendilerini nasıl gördükleri belli. Hatta ben onları bir kaç sene sonra E-5 de trolarla birlikte görebiliyorum diyebilirim.
  • Arkadaşlar anlamadığım şu alan memnun satan memnun size ne oluyor? Açıkçası 100 dolar bir rusa verene kadar türk kızını tercih ederim. (Biraz açık bir tabir oldu ama)
  • 55 yaşında değilsindir herhalde, burada tartışılan sorun o çünkü.
  • quote:

funkmaster

yahu bu ne demek nası bir anlayıştır bu? hak var hukuk var biri kendi hakları dahilinde ne yaparsa yapsın, bu başka birine gelip de ona ve onun haklarına tecavüz etme hakkını vermez! kafanız iyi heralde
    konunun nereye varcağını söyleyim: millet birbirini yiycek öküz olan yine öküz kalacak boş konuşucaz yani, daha doğrusu boşa konuşucaz
  • Anlatacagım oly gercek bir olay
    istanbulda gerçekleşmiş bir halk otobüsünde gerçekleşmiş
    otobüs sondurağa giderken içerde sadece bir tane kız kalmış otobüs şoförü bakmış otobüste bir kız şeytanlıkya kapıları kilitleyıp dogru ormanlık araziye arkadasına telefon acıyor ve diyorkı gel bir tane kaşar düşürdüm iş acayıp ve çok tatlı gelirken yanında bir kaç kişi daha getirde herkes faydalansın demiş adi herif neyse arkadaşları gelmiş kızın yüzünü kapatmışlar bir poşetle maksat tanınmamak neyse herkes sırasıyla kıza tecavüz ediyor enson bir kişi kalıyor oda işini bitiriyor merak ediyor birlikte oldugu kızı poşeti kafasından çıkarıp bi bakıyorki oda ne karşısındakı kız kardeşi adam orda mahvoluyor olan kıza oluyor ve çekiyor silahını intihar ediyor
  • quote:

55 yaşında değilsindir herhalde, burada tartışılan sorun o çünkü.

Yaş 18.
  • konu hakkında da yorumum: aklı erdiyse başkasına zararı yoksa yapsın kardeşim kimseyi ilgilendirmez.ahlağımız çöküyomuş hangi ahlaktan bahsediyosunuz? herkesin ahlağı kendine.iyi geceler hepinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus347 -- 6 Nisan 2007; 1:05:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Yaş 18.

Eh tamam, senin liselilerle takılmanda sorun yok.
    Ama 55 yaşında adamın var işte, sorun orda.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Yaş 18.

Eh tamam, senin liselilerle takılmanda sorun yok.
    Ama 55 yaşında adamın var işte, sorun orda.

nedir o sorun tam olarak?
  • @desenatör bende her zman bunu söylüyorum sizin düşündükleriniz başkalarıda sizin kardeşinize karınıza vs düşünebilir diye ama sonra aile karıştırma diyolar. kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma demişler....
    herkes böyle düşünüp jharekt etse sorun olmıcak ama bazı erkekler ben istediğime istediğimi yapıyım ama ben temiz biriyle evleniyim benim kızım kardeşim namuslu olsun istiyoo madem böyle istiyon sende öyle davran dimi. şimdi demeyin kızlar kendi istiyo felan diyee sini kardeşlerinizde istiyodur o zmanda ölemi diceksiniz??
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.