Türkiye'nin bu durumu beni korkutuyor. Ve ileride bu güzel ülkemden kaçmak istiyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: blackMASKe
QızLaRımızıN DuruMu İçLeR AcıSI..
eleştirinde göriyim..istediğim gibi yazarım.. istediğim effecti,smileyi eklerim..size mi kaldı adamın Türkçe'sini düzeltmek..herkes kendi işine baksın..
Yarın birgün konuştuğun Türkçe elinden gittiğin zaman anlarsın.
Sende kendi işine bak o zaman. Herşeye burnunu sokma.
cidden bu 17-20 yaş arası kızlar bu yaşlı adamlarda ne buluyo bende anlamıyom ben 23 yaşındayım en fazla 25 yaşında birini isterim bu ne yav adama dedemi diceksiniz kardeşim. üstelik biizim lise dönemimizde liseliler öyle elelee vs dolaşamazdı utanırdı şimdi bakıyom oo adamlar aşmışş dünya umrunda değil sırf bu yüzden gelecekte çocuklarıım okula göndermeyebilirim.
Geçen bir topicte 1 den fazla hacca gidenler eleştirilidiğinde:
"Sanane, belki o adamlar birden fazla giderek manevi huzurunu arttırıyorlar." denmişti.
Aynısını burada kullanmak gerek.
aynen katılıyorum.bu devrin kızları ne yazıkki böyle.yaz geldiğinde açık saçık giyinirler.sonrada erkekler yok taciz etti yok laf etti diye söylenirler.bak bakalım bi kapalı giyinen kaç kişiye bunu yaptıkları görülmüştür
ahlak bekcileri toplanmis gene
aha gerçek bir öküz geldi!
quote:
Orjinalden alıntı: akrep_kralice
aynen katılıyorum.bu devrin kızları ne yazıkki böyle.yaz geldiğinde açık saçık giyinirler.sonrada erkekler yok taciz etti yok laf etti diye söylenirler.bak bakalım bi kapalı giyinen kaç kişiye bunu yaptıkları görülmüştür
Laf söyledi balkabağı!!! Bence kapalıların o vücudunu saran dar pardesü daha seksi geliyor. Demek ki neymiş, olay kıyafette değil, bakanın ahlakındaymış. Ayrıca çıplak gezen kızın dahi tacize uğraması kabul edilemez. Ayrıca sen kapansan da ben sana laf atarım.
bide kızlarda özentilik var "tikky" olma ruhu
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
quote:
Laf söyledi balkabağı!!! Bence kapalıların o vücudunu saran dar pardesü daha seksi geliyor. Demek ki neymiş, olay kıyafette değil, bakanın ahlakındaymış. Ayrıca çıplak gezen kızın dahi tacize uğraması kabul edilemez. Ayrıca sen kapansan da ben sana laf atarım.
Ama ben kapalı bir kızın taciz edildiğne hiç şahit olmadım şimdiye kadar.
gencecik kapalı kızlara sinir oluorum nasıl bir zihniyet yazık yaa valla kapalı kimseyi sevmem pek ama neyse
quote:
Orjinalden alıntı: sirrus
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ne kadar saçma. açık bir kız millet bana lat atsın diye öyle değil heralde.saçı açık diye laff atılma potansiyelinemi sahip?? her açık kız namussuz her kapalıda namus abidesi değildir.
+1
quote:
Orjinalden alıntı: suree
quote:
quote:
quote:
ne kadar saçma. açık bir kız millet bana lat atsın diye öyle değil heralde.saçı açık diye laff atılma potansiyelinemi sahip?? her açık kız namussuz her kapalıda namus abidesi değildir.
ünlü düşünür, yazar, ''ANKARALI NAMIK'' ABİMİZ şu satırlarla özetlemiş olayı;
TREN GELİR DÜTTÜRÜR DÜDÜĞÜNÜ ÖTTÜRÜR ŞU ZAMANIN KIZLARI BİR SAKIZA ÖPTÜRÜR KUTUSUYLA ALIYIM YAVRUUUMMM
arabada beş evde on onbeş gibi türevleri vardır yazmaya luzüm yok
eli erkek eline değmemiş, saygılı, oturmasını kalkmasını bilen kızlar çok çok azaldı.
quote:
Orjinalden alıntı: .Taner.
eli erkek eline değmemiş, saygılı, oturmasını kalkmasını bilen kızlar çok çok azaldı.
böyle kızlar azaldı haklısın o yüzden bulunca anormal görüyo bazı erkekler. hepiniz namuslu kız istiyosuunzda bulunca kıymetini biliyomusunuz onu söyleyin bakıyım??
daha bu gün ülke gençliğinin ve eğitimin durumuyla ilgili aile dostu bir ilköğretim okulu müdür yardımcısıyla konuştum bu mevzuları dediğimiz gibi sorunun başı resmen devletten kaynaklanıyo Eğitim Öğretim ve gençlerle o kadar ilgisizki.....
ben size şöyle bişeyde söliyim işi kapalı açık muhabbetine taşımayın çok yanlış mevzulara kayar ama bu işin çözüm yolu milletin kapanması değil.
niyemi bunun çünküsü biraz sert olacak ama....
quote:
sen aç, abaza ahlaksız namussuzsan eğer etraftakilere taze et gibi bakıyosan herkezi tecavüz edebilecek bir obje gibi görüyosan o senin ahlaksızlığın hatta senin dinsizliğin kimseyi kendin istiyosun diye şekle sokamazsın adam olucaksın. iyi o zaman tüm dişi objeleri yok edelim sıkıntı bitsin bumudur ??
ben çünküsünü böyle açıklıyorum kimse ama kimse üzerine alınmasın Ahlak çöküntüsü mevcuttu nesiller bozuk ve kalitesiz yetişmektedir.
alıntı içersindeki sözlerimden kimse alınmasın ben böyle düşünüyorum yani
onlar bizim değerimizi biliyormu bide bu açıdan konuyu ele alalım...
quote:
Orjinalden alıntı: suree
quote:
Orjinalden alıntı: .Taner.
böyle kızlar azaldı haklısın o yüzden bulunca anormal görüyo bazı erkekler. hepiniz namuslu kız istiyosuunzda bulunca kıymetini biliyomusunuz onu söyleyin bakıyım??
kapalı derken başının açık veya kapalı oluşundan bahsetmedim.kıyafet açısından bahsettim.burada kim başını örtmüş yada örtmemiş bunun tartışması yapılmıyor.ayrıca bu devirde ne kapalılar var her haltı yiyorlar.insanın içinde olmalı.
spyfox bayanların neden kapandığını bilmiyorsun heralde.kaç defa kapalı bi bayana baktın?kapanmak bunun içindir ki sende sewmiyorsun.kendin bilirsin.saygı duyarım.
quote:
Orjinalden alıntı: E.A.K.K
ünlü düşünür, yazar, ''ANKARALI NAMIK'' ABİMİZ şu satırlarla özetlemiş olayı;
TREN GELİR DÜTTÜRÜR DÜDÜĞÜNÜ ÖTTÜRÜR ŞU ZAMANIN KIZLARI BİR SAKIZA ÖPTÜRÜR KUTUSUYLA ALIYIM YAVRUUUMMM
arabada beş evde on onbeş gibi türevleri vardır yazmaya luzüm yok