Şimdi Ara

GencLigimden Utandım !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
4.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: quadream

izmir'de yaşıyorum... lise'lerin ve ortaokulların hali içler acısı...

geçen arkadaşla yürüyoruz lisenin önünden geçiyormuşuz ben farketmedim arkadaşa birşey anlatıyodum elimde ders notları vardı...üstümde kahverengi mont vardı 3-4 liseli kızın söylediklerini aynen aktarıyorum...

-oha motora bak...
    -hangisi kız?
    -kahverengi motor...
    -hangisi ya
    -elinde kağıtlar var ya
    -he tamam(gülüşmeler falan)

yuh yani ben utandım kızlar hala gülüo yuh...

binmek ister misin diye soraydın ya?

• quote:

Orjinalden alıntı: ZoRBa

quote:

Orjinalden alıntı: quadream

izmir'de yaşıyorum... lise'lerin ve ortaokulların hali içler acısı...

geçen arkadaşla yürüyoruz lisenin önünden geçiyormuşuz ben farketmedim arkadaşa birşey anlatıyodum elimde ders notları vardı...üstümde kahverengi mont vardı 3-4 liseli kızın söylediklerini aynen aktarıyorum...

-oha motora bak...
    -hangisi kız?
    -kahverengi motor...
    -hangisi ya
    -elinde kağıtlar var ya
    -he tamam(gülüşmeler falan)

yuh yani ben utandım kızlar hala gülüo yuh...

binmek ister misin diye soraydın ya?

• Sen düzgün yazdıktan sonra emin ol kimse karıştırmaz. Kendi diline birazcık saygı göster bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmmO

quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

quote:

Bu gençliğin hali ne olacak ? Daha doğru düzgün türkçe yazı yazmayı beceremiyorlar. Al birde burdan yak o zaman.

+1 Bu yazıları okumak şifre çözmek gibi.

Hayır o değil sürekli shift tuşuna altgr tuşuna basıp zaman kaybetmenin ne anlamı var anlamadım

Yok onların klavyesi özel.. Sen normal yazıyorsun klavye onları kendi içinde bu hale dönüştürüyor

• quote:

Orjinalden alıntı: budden

quote:

quote:

quote:

Bu gençliğin hali ne olacak ? Daha doğru düzgün türkçe yazı yazmayı beceremiyorlar. Al birde burdan yak o zaman.

Hayır o değil sürekli shift tuşuna altgr tuşuna basıp zaman kaybetmenin ne anlamı var anlamadım

Yok onların klavyesi özel.. Sen normal yazıyorsun klavye onları kendi içinde bu hale dönüştürüyor

Tikkylavye mi yoksa bu yeni aletin adı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: budden

quote:

quote:

quote:

Tikkylavye mi yoksa bu yeni aletin adı

anLamakta gucLuk cekıyorsunuz sanırım...konuyu cıvıtacaksanız LUTFEN yazmayın..eLe$tırıLerınızı yapıyorsunuz eyvaLLah ama eLe$tırıLerıde hakaret boyutuna ta$ımayın..kuLLandıgım TURKCE de gayet duzgun.harfLerın yerınden doLayı boyLe yazıyorum tekrar soyLıyeyım anLamayan(anLayamayanLar)ıcın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTimu -- 5 Nisan 2007; 20:54:04 >

• Geçen gün minibüse bindim en önde oturuyorum ,bizimle beraber yanımızdada bir lisenin servisi var.Yanyana gidiyoruz servis aracı biraz öne doğru gitti ve 3-4 tane kız baktılar bana böle sanki daha önce hiç erkek görmemişler gibi böle öpücük göndermeler böle yan yan bakmalar gülüyorum onların hallerine arabadakilerde bana bön bön bakıyo ,ordan bi adamda ne kızlara bakıyosun diye bana bağırıyo yine suçlu olan biz oluyoruz
  • adam ne guzel derdini aciklamis ne cullaniyosunuz cocugun ustune belki klavyesi bnm gibi turk klavyesi degildir ve dogal olarak turkce karakterler yoktur ne biliyosunuz ayrica belki adam oyle alismis oyle yaziyoo !!!!!!!!!!!!!
  • yahu bırakın istediği gibi yazsın konu başka siz nereye çekmişsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sercan_V

adam ne guzel derdini aciklamis ne cullaniyosunuz cocugun ustune belki klavyesi bnm gibi turk klavyesi degildir ve dogal olarak turkce karakterler yoktur ne biliyosunuz ayrica belki adam oyle alismis oyle yaziyoo !!!!!!!!!!!!!

quote:

yahu bırakın istediği gibi yazsın konu başka siz nereye çekmişsiniz

anLayı$ınız ıcın gercekten te$ekkurLer..tamam eLe$tırı yapıLabıLır ama konu saptı
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Geçen gün minibüse bindim en önde oturuyorum ,bizimle beraber yanımızdada bir lisenin servisi var.Yanyana gidiyoruz servis aracı biraz öne doğru gitti ve 3-4 tane kız baktılar bana böle sanki daha önce hiç erkek görmemişler gibi böle öpücük göndermeler böle yan yan bakmalar gülüyorum onların hallerine arabadakilerde bana bön bön bakıyo ,ordan bi adamda ne kızlara bakıyosun diye bana bağırıyo yine suçlu olan biz oluyoruz

evet liseli kızlar servise binince felaket şımarıyolar yoldakilere laf atmalar fln çekilmez bi yaratık oluyolar.ama yolda yürürken karşımıza cıksa aynı kız kaldırıp kafasını bakamaz

• quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Geçen gün minibüse bindim en önde oturuyorum ,bizimle beraber yanımızdada bir lisenin servisi var.Yanyana gidiyoruz servis aracı biraz öne doğru gitti ve 3-4 tane kız baktılar bana böle sanki daha önce hiç erkek görmemişler gibi böle öpücük göndermeler böle yan yan bakmalar gülüyorum onların hallerine arabadakilerde bana bön bön bakıyo ,ordan bi adamda ne kızlara bakıyosun diye bana bağırıyo yine suçlu olan biz oluyoruz

evet liseli kızlar servise binince felaket şımarıyolar yoldakilere laf atmalar fln çekilmez bi yaratık oluyolar.ama yolda yürürken karşımıza cıksa aynı kız kaldırıp kafasını bakamaz

hakkaten bunlar birlik olunca bi cesaretleniyolar ne zaman içi kız dolu bi servis görsem yiyicek gibi bakarlar.çok yozlaştık çookkk ne hallere geldik bu günleri de mi görücektik ben memnunum yaşasınlar bişiler de ilerde iş ciddileştiğinde kafalarına dank etmesin.bu konuyla alakalı değil bakınan kızlara diyorum yoksa 17 yaşında bi kızın gidip kendini satması o kızdan çok o kızı bu duruma gelmesine yol açanların ayıbı.daha yaşı kaç başı kaç.sağlıklı karar verme yetisi gelişmemiş bi kişi, annesi babası utansın

• Bu örnekde geldiğimiz noktayı açıklıyor.
    Başka bir topiktede buna benzer bir yozlaşma örneği vermişlerdi.

Hiç utanma.bu soysuzluğu başımıza örenler utanıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür1

Bu örnekde geldiğimiz noktayı açıklıyor.
    Başka bir topiktede buna benzer bir yozlaşma örneği vermişlerdi.

Hiç utanma.bu soysuzluğu başımıza örenler utanıyor mu?

ya zaten bunu yapanLar utanacak oLsaLardı örerLermıydı hıc
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

yahu bırakın istediği gibi yazsın konu başka siz nereye çekmişsiniz

yalnız ilerde herkes kendi bildiği gibi yazı yazmaya başlarsa, yazı okumak şifre çözmeye benzeyecek zira herkes ayrı türlü yazıyor...

kimisi whisne falan
    diğeri vi$ne

doğrusu vişne değil mi bunu yazmak çok zor değil...alışkanlık falan demeyin bir an evvel değiştirin..Türk dilinin rızası için...
  • QızLaRımızıN DuruMu İçLeR AcıSI..

eleştirinde göriyim..istediğim gibi yazarım.. istediğim effecti,smileyi eklerim..size mi kaldı adamın Türkçe'sini düzeltmek..herkes kendi işine baksın..
  • bencede türk gençligi kötüye gidiyor diline saygı göstermeyen insandan hayır gelmez

ne demişler çuvaldızı önce kendine

türkçeye saygısı olmayan insanın başka konularda eleştirme hakkı yoktur

yazı yazmaktan aciz ve kendisi uyarıldıgı halde bu terbiyesiz tutumu sürdüren aciz insanlara
  • 5 Kuruş İçin ßedenlerini Ruhlarını Satıyorlar.ßirde Avrupalı OLma Sevdası Aldı ßaşını Gidiyor.Magazin Programları Televoleler kızları Kötü Yola İtiyorRTÜK İse ßişey Yapmıyor.Saçma Sapan Programlara vs El atmıyor Gidiyor Kurtlar Vadisi Terörü Yayından Kaldırıyor.Türkiyede ßöyle Şerefsizler Olmaya DEvam Ederse ßu Gibi Şeyleri Sokakta Vs Heryerde Görmeye DEvam Edeceğiz Malesef.
  • bence anlaşıldığı sürece nece yazmış önemi yok.dil anlaşmak için değil midir.aman harbi kapatalım konuyu.yeni topic açın bence burda uzatmak olmuyo
  • Yazık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.