Şimdi Ara

GencLigimden Utandım !!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .Taner.

eli erkek eline değmemiş, saygılı, oturmasını kalkmasını bilen kızlar çok çok azaldı.

evet aynı şeklide adam gibi adamlarda azaldı etraf hırt dolu bunuda belirmek lazım
  • açık - kapalı kavgası yapmayalım...herkesin görüşü kendine saygılı bir ortamda devam edelim görüşlerimizi belirtmeye, kapanmasın konu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

quote:

Orjinalden alıntı: sirrus

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orjinalden alıntı: akrep_kralice

aynen katılıyorum.bu devrin kızları ne yazıkki böyle.yaz geldiğinde açık saçık giyinirler.sonrada erkekler yok taciz etti yok laf etti diye söylenirler.bak bakalım bi kapalı giyinen kaç kişiye bunu yaptıkları görülmüştür

Laf söyledi balkabağı!!!
    Bence kapalıların o vücudunu saran dar pardesü daha seksi geliyor.
    Demek ki neymiş, olay kıyafette değil, bakanın ahlakındaymış.
    Ayrıca çıplak gezen kızın dahi tacize uğraması kabul edilemez.
    Ayrıca sen kapansan da ben sana laf atarım.

Ama ben kapalı bir kızın taciz edildiğne hiç şahit olmadım şimdiye kadar.

ne kadar saçma. açık bir kız millet bana lat atsın diye öyle değil heralde.saçı açık diye laff atılma potansiyelinemi sahip??
    her açık kız namussuz her kapalıda namus abidesi değildir.

aynen sure hanım haklısınız

• quote:

Orjinalden alıntı: spyfox

onlar bizim değerimizi biliyormu bide bu açıdan konuyu ele alalım...

quote:

quote:

eli erkek eline değmemiş, saygılı, oturmasını kalkmasını bilen kızlar çok çok azaldı.

böyle kızlar azaldı haklısın o yüzden bulunca anormal görüyo bazı erkekler. hepiniz namuslu kız istiyosuunzda bulunca kıymetini biliyomusunuz onu söyleyin bakıyım??

kızlar genelde ilk sevgililerine karşı dürüst olurlar onları adileştiren yine erkeklerdir bence. çünkü erkekler kzıı ikna etmek için uğraşırlar yapmadıkları kalmaz aylarca sonra kız kabul edincede biraz daha yakın olmak istiyorum vs (işte bunları siz daha iyi bilirsiniz) gibi bahanelerle ilişkiyi bitirirler bunun sebebi cidden bumudur yoksa sıkılıyolarmı bilmem ama böyle. sonrada kız bütün erkeklere aynı gözle bakar diğerinin yaptığının intikamını başkalarından almaya kakar sonrada kızlar adi lafları ortaya çıkar. işin özüne inince yğne suç erkeklerde.

• kapalı açık tartışması yapmayalım konu kilitlenmesin demek istediğiini anladım yorumun için tşkr.

quote:

kapalı derken başının açık veya kapalı oluşundan bahsetmedim.kıyafet açısından bahsettim.burada kim başını örtmüş yada örtmemiş bunun tartışması yapılmıyor.ayrıca bu devirde ne kapalılar var her haltı yiyorlar.insanın içinde olmalı.

spyfox
    bayanların neden kapandığını bilmiyorsun heralde.kaç defa kapalı bi bayana baktın?kapanmak bunun içindir ki sende sewmiyorsun.kendin bilirsin.saygı duyarım.

• ben kimseye o şekilde yapmam çünkü duygularla oynanmamalı ama kızlar neden aldatıyor çevremdeki bazı kızlar kendileri söylüyorlar uzun süreli mi olacak sanki ilişki 1 hafta sonra biticek diorlar kısaca doyumsuzlar...

quote:

quote:

onlar bizim değerimizi biliyormu bide bu açıdan konuyu ele alalım...

quote:

quote:

böyle kızlar azaldı haklısın o yüzden bulunca anormal görüyo bazı erkekler. hepiniz namuslu kız istiyosuunzda bulunca kıymetini biliyomusunuz onu söyleyin bakıyım??

kızlar genelde ilk sevgililerine karşı dürüst olurlar onları adileştiren yine erkeklerdir bence. çünkü erkekler kzıı ikna etmek için uğraşırlar yapmadıkları kalmaz aylarca sonra kız kabul edincede biraz daha yakın olmak istiyorum vs (işte bunları siz daha iyi bilirsiniz) gibi bahanelerle ilişkiyi bitirirler bunun sebebi cidden bumudur yoksa sıkılıyolarmı bilmem ama böyle. sonrada kız bütün erkeklere aynı gözle bakar diğerinin yaptığının intikamını başkalarından almaya kakar sonrada kızlar adi lafları ortaya çıkar. işin özüne inince yğne suç erkeklerde.

• güvenmem kardeşim hiç bir kıza, başındaki örtüyle yargılamam, başı açık olsun insan olsun.

üstü mekke altı paris cinsinden o kadar kız var ki bakmak bile istemiyorum, başı kapalı olup namuslu olan yok mu var'!!! onun da aslı astarı kalmadı.

üstü forma altını sorma, kız kaşları aldırmış bir pantalon giymiş, daha fazla dikkat çekiyor.

yarası olan gocunsun şimdi kızlar enseye tokat, ...te parmak geçinip gidiyor.. yazıklar olsun..
  • quote:

ben kimseye o şekilde yapmam çünkü duygularla oynanmamalı ama kızlar neden aldatıyor çevremdeki bazı kızlar kendileri söylüyorlar uzun süreli mi olacak sanki ilişki 1 hafta sonra biticek diorlar kısaca doyumsuzlar...

valla bilmem ben bu işleri hiç anlamadım zaten kız erkek diye genelleme yapmamak lazım aslında adi insan heriki cinstede adi. ben kendi açımdan değerlendiriyorum sende kendi açından.
    Allah herkesin kalbine göre versin. ama nedense iyi niyetli dürüst olan hep üzülen oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suree -- 5 Nisan 2007; 23:33:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: E.A.K.K

güvenmem kardeşim hiç bir kıza, başındaki örtüyle yargılamam, başı açık olsun insan olsun.

üstü mekke altı paris cinsinden o kadar kız var ki bakmak bile istemiyorum, başı kapalı olup namuslu olan yok mu var'!!! onun da aslı astarı kalmadı.

üstü forma altını sorma, kız kaşları aldırmış bir pantalon giymiş, daha fazla dikkat çekiyor.

yarası olan gocunsun şimdi kızlar enseye tokat, ...te parmak geçinip gidiyor.. yazıklar olsun..

bıraz agır oLmu$ ama gercekten durum vazıyet bu...ıcınde oLduktan sonra ınsanın kara car$afada burunse yıne bıLdıgını okur..zaten ıcınde yoksa acıksada,o pas vermedıkten sonra bı hareket yapmadıktan sonra erkekLerın tepkısıyLe kar$ıLa$maz dıye du$unuyorum..

• spyfox
    bence o tür kızlar daha önce başından bi çok şey geçen kızlardır.ya nasıl diyim bi çok kişiyle çıkmıştır ve hepside kısa sürüp bitmiştir.ve ondan sonra gelenlerede o gözle bakar.ve bu tür olayların yaşanması erken yaşta ilişki kurmaktan.olgun olan bi kimse eminim böyle bişey yapmaz.

suree
    Amin.Allah herkesin gönlüne göre versin.diğer sözündede son derece haklısın.ne oluyosa ii niyetli olanlara oluyor.
  • maalesef iyilik kibarlık artık bi işe yaramıyor.

quote:

quote:

ben kimseye o şekilde yapmam çünkü duygularla oynanmamalı ama kızlar neden aldatıyor çevremdeki bazı kızlar kendileri söylüyorlar uzun süreli mi olacak sanki ilişki 1 hafta sonra biticek diorlar kısaca doyumsuzlar...

valla bilmem ben bu işleri hiç anlamadım zaten kız erkek diye genelleme yapmamak lazım aslında adi insan heriki cinstede adi. ben kendi açımdan değerlendiriyorum sende kendi açından.
    Allah herkesin kalbine göre versin. ama nedense iyi niyetli dürüst olan hep üzülen oluyo.

• quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sirrus

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

aynen katılıyorum.bu devrin kızları ne yazıkki böyle.yaz geldiğinde açık saçık giyinirler.sonrada erkekler yok taciz etti yok laf etti diye söylenirler.bak bakalım bi kapalı giyinen kaç kişiye bunu yaptıkları görülmüştür

Laf söyledi balkabağı!!!
    Bence kapalıların o vücudunu saran dar pardesü daha seksi geliyor.
    Demek ki neymiş, olay kıyafette değil, bakanın ahlakındaymış.
    Ayrıca çıplak gezen kızın dahi tacize uğraması kabul edilemez.
    Ayrıca sen kapansan da ben sana laf atarım.

Ama ben kapalı bir kızın taciz edildiğne hiç şahit olmadım şimdiye kadar.

ne kadar saçma. açık bir kız millet bana lat atsın diye öyle değil heralde.saçı açık diye laff atılma potansiyelinemi sahip??
    her açık kız namussuz her kapalıda namus abidesi değildir.

aynen sure hanım haklısınız

Ben kapansın demedim ki . Ben saçın kapalı olmasından değil, başka yerlerinin kapalı olmasından bahsediyorum

• kız erkek ilişkilerindeki sorunlarda daha ben haksız olanı görmedim şimdiye kadar. herkes kendine yontar, kimi dinlesen gaza gelirsin. önemli olan dürüstlük,karşılıklı saygı ve toleransdır, kriz zamanlarında birbirini idare edebilmektir.

bu arada konu neydi ya
  • ben kız milletini çözemedim arkadaş.kız beni seviyor,bende seviyorum ama birbirimizden çekindiğimiz için olmuyor.ama daha sonra öğreniyorum beni sevdiğini telefon açıyorum.(aradan 5 ay geçti) kız başkasıyla çıkıyormuş.arkadaşına demiş ki o şimdi ciddi düşünüyodur.şimdi çıktığım çocuk hiç aklımda olmuyor,onunla çıkarsam aklım hep onda olur , derslerim aksar demiş, kabul etmedi.(ki bu kız aylarca bana kendini beğendirmek için çok uğraşan bi kız,güzelliğini anlatmaya ise kelimeler yetmez)yani kız milleti gönül eğlendiren erkekten hoşlanıyor
    yine hatırladım kendime
  • herzmn küfürden banlanıyorum...küfr etmicem
    rezillik diz boyu para uğruna kızlıklarını böyle satanlar varrr

• dürüst olmamak lazım bu devirde. birbirine yakışmayan çiftlere bakıyorum ilişkileri hep uzun süreli oluyo ama yakıştığı söylenenler ayrılıyo hep

@akrepkraliçe haklsıın o tür kızları iiyi açıklamışın. ama yinede üzen onlar üzülen dürüst kızlar oluyo nedense..
  • suree
    aslında tüm suç erkeklerde değilki.böyle kızlarda var.ve ben o tür kızlardan nefret ediyorum.lisede vardı öyle bi arkadaşım birden o geldi aklıma.aynı sınıfımızda bu kızı sewen bi oğlan vardı.oğlanı sewmediği halde yanına gidip sırnaşıyodu ve bende sinir oluyodum.
    Allah korkusu olmadıktan sonra herşey olur
  • insanlar bi sorunları olduklarında kavga gürültü değilde sorunun neden olduğunu nasıl çözülebileceğini araştırmak için uğraşsalar ne güzel olur

quote:

dürüst olmamak lazım bu devirde. birbirine yakışmayan çiftlere bakıyorum ilişkileri hep uzun süreli oluyo ama yakıştığı söylenenler ayrılıyo hep

@akrepkraliçe haklsıın o tür kızları iiyi açıklamışın. ama yinede üzen onlar üzülen dürüst kızlar oluyo nedense..
  • Konu yaşlı amcaların sübyancılığından nerelere geldi.
    Sonuçta o liselilere reşit diyemeyiz, konuyu yaşlı amcalarda arayacağınıza kızlara saldırmışsınız.
    Demek Türkiye'de kadın olmak böyle bir şeymiş, Allah size kolaylık versin kızlar.
  • gun gectıkce avrupaya benzıyoruz bence.bu ı$ın kaynagındada teLevızyondakı ıLLet programLar var.ordan gorecekLerını gorup sokaga cıkıyorlar,mankenLer faLan bırısınden ayrıLıp bırısıne gıdıyo ve bunu cok dogaL bı$eymı$ gıbı teLevızyonLar onundede soyLuyorLar.ınsanda bıraz yuz oLur ahLak oLur karde$ım senın ozeLın senındır kımınLe bırLıkte oLuyosan neden acıkLıyosun kı bunu.ondan sonrada sokakLara ta$ıyor bu oLayLar.bırınden ayrıLıp bırıyLe cıkan kızLar.aLemLere gıden kızLar.evet Lısede okuyorum ve hergun haberLerı geLıyor boyLe oLayLarın.ogretmenLer bıLe aynı $eyLerı soyLuyoraLar ''GIDI$AT KOTU'' . . . @funkmaster gercekten asLında o konu uzerınde de du$unmeLıyız.hadı Lısedekı kızLara henuz akıLLarı ba$Larında degıL faLan dıyoruz,pekı o parası oLan amcaLarın akıLLarı nerede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTimu -- 5 Nisan 2007; 23:54:40 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.