quote:Orijinalden alıntı: 1923Bu mesaj silindi.çok zamanın varsa One Tree Hill 6 sezon olması lazım emin ol çok seversin yoksa Gossip girl 3üncü sezon başı emin ol beğeniceğin diziler
quote:Orijinalden alıntı: DoguSpideRçok zamanın varsa One Tree Hill 6 sezon olması lazım emin ol çok seversin yoksa Gossip girl 3üncü sezon başı emin ol beğeniceğin diziler Alıntıları Göster the o.c yi tekrar seyret :)
quote:Orijinalden alıntı: LeanBackthe o.c yi tekrar seyret :)Alıntıları Göster Gossip Girl XOXO gazzıp görl seks drame komedi romantizm adamların seks yapması için yolda bank görmesi yeterli
quote:Orijinalden alıntı: Turistof KolombGossip Girl XOXO gazzıp görl seks drame komedi romantizm adamların seks yapması için yolda bank görmesi yeterli Alıntıları Göster dawson s creek one tree hill
quote:Orijinalden alıntı: NecrolytèSelena Alıntıları Göster Kyle XY yi tavsiye ederim birazcık ta bilim-kurgu var içinde.
quote:Orijinalden alıntı: TheMoJoKyle XY yi tavsiye ederim birazcık ta bilim-kurgu var içinde.Alıntıları Göster Kesinlikle Dawson's Creek
quote:Orijinalden alıntı: soultrexKesinlikle Dawson's CreekAlıntıları Göster Skins'e başladım 10 numara bi dizi 18+
quote:Orijinalden alıntı: sncroqueSkins'e başladım 10 numara bi dizi 18+ Alıntıları Göster Gossip Girl Dawson's Creek izlemediysen... Entourage Yeni dizilerde gelicek tam öğrenirsem sölerim. ;)
quote:Orijinalden alıntı: trallala Gossip Girl Dawson's Creek izlemediysen... Entourage Yeni dizilerde gelicek tam öğrenirsem sölerim. ;) Entourage gençlik dizisi ?Dizide 20 yaşında birisi yok.
quote:Orijinalden alıntı: gyükseltürkquote:Orijinalden alıntı: trallala Gossip Girl Dawson's Creek izlemediysen... Entourage Yeni dizilerde gelicek tam öğrenirsem sölerim. ;) Entourage gençlik dizisi ?Dizide 20 yaşında birisi yok.Alıntıları Göster Skins
quote:Orijinalden alıntı: silverscreenquote:Orijinalden alıntı: sncroque Skins'e başladım 10 numara bi dizi 18+ %100000 SkinsAlıntıları Göster Skins, Gossip Girl
quote:Orijinalden alıntı: Juice'Hiç biri The O.C gibi olmaz.Alıntıları Göster Skins'i izle,emin ol fikrin değişir
quote:Orijinalden alıntı: BLG#Skins Alıntıları Göster bu kadar adam boş konuşmuyor hoca Skins diyorlarsa Skins:D
quote:Orijinalden alıntı: silverscreenbu kadar adam boş konuşmuyor hoca Skins diyorlarsa Skins:DAlıntıları Göster gossip girl.çok çakış var