Şimdi Ara

Gençlik Dizisi Tavsiye Lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    The O.C.
    Gossip Girl
  • Skins
  • Herkes Skins demiş ama 3. sezonun Türkçe altyazısı yok piyasada

Ayrıca 3. sezonda dizi bi sona ulaşabildi mi, yoksa yarıda mı kaldı, yeni sezonu yok zira...
  • kyle007 , 2.sezon bitiminde ilk 2 sezon oyuncuları değişti bu bir finaldi..

3.sezon da ve 4.sezonda , ilk 2 sezonun en fırlama karakterinin(tony) kız kardeşi var(effy) onun çetesi gibi bir şey daha doğrusu anlatabildim umarım..

nolursa olsun skins derim
  • Hmm, anladım. Yani hali hazırda Türkçe altyazıları bulunan ilk 2 sezon yeterli gibi görünüyor ozaman.

Heralde kadro değiştiği için 3. sezon altyazılarına kimse el atmamış ilgi azlığından...
  • bende öyle düşünüyorum,2.sezon 10.bölümün altyazısı yok dp'de o da bende mevcut isteyenlere atıyorum zaten..İlk 2 sezon yeter bize ya
  • aynen katılıyorum kesinlikle skins

bu kadar kişi tavsiye ediyor ama topic de çok insan yok

Topic'imize Bekleriz..Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMaSter -- 29 Eylül 2009; 23:15:57 >
  • Skins'in o kadar fanatiği var fakat her bölümün altyazılarını bulmakta zorluk çekiyoruz sadece ilk sezounu alt yazı sorunsuz izleyebilmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardStarr -- 29 Eylül 2009; 23:15:54 >
  • Skins için çevirmen kiralayalım
  • Panzer. haklısın , 2 sezonda da hafif ingilizce bilgime dayanarak adamın deyimleri yanlış çevirdiğini fark ettim, yine de emek harcamıs takdir etmek lazım ama prof birisi olursa daha iyi olurdu tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverscreen -- 30 Eylül 2009; 16:15:13 >
  • es-es diyeyim

eleman sınırsız yemiş zaten
  • anaa adam sınırsızı yemiş
  • roswell
    dawson's creek
    veronica mars
    buffy the vampire slayer
    friday night lights
    one tree hill

alternatif bir şey arayanlar içinse önerim: freaks and geeks. süper diziydi harbiden.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.