Şimdi Ara

gençtürkcell şifresi olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malum durum krıtik kontör yükleyemedim.mimkünse

• yolladım şifre
  • Ben kontör yükleyip, başvurdum. Fakat şifre felan gelmedi. Ne yapmalıyım?
  • sfr yaz 2222 ye yolla
  • Bu şifre tam olarak neye yarıyor?
  • Biri SIFRE yazıp 2222'ye atmamı söyledi. Süper şifreniz diye 6 haneli bir şifre geldi. İnşallah sorun yoktur. Yarın MC'yi sömüreceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ´ LioN `

Bu şifre tam olarak neye yarıyor?
  • Yuh be MC Donald's fiyatları coşmuş. Önceden 7.80 civarı olan menüler şimdi 10.45 olmuş. E ne anlamı kaldı o zaman? Zaten gidincede Big Mac yemeyi düşünüyordum, onun için 2 menü 12.45 yapılmış. Rezillik yahu. Yine döner ekmeğe talimiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

yolladım şifre

teşekkürler arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

Biri SIFRE yazıp 2222'ye atmamı söyledi. Süper şifreniz diye 6 haneli bir şifre geldi. İnşallah sorun yoktur. Yarın MC'yi sömüreceğim.

hacı ben hiç şifreyle yemedim mc'den , ya da hiç 1 bilet alana diğeri yarı fiyatına falan katılmadım ... Nasıl oluyor bu işler? Gidince hesabı ödemeye gelince adama ne diyorsunuz ? Biri bana anlatabilir mi nasıl oluyor bu iş ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

quote:

Orjinalden alıntı: barman

Biri SIFRE yazıp 2222'ye atmamı söyledi. Süper şifreniz diye 6 haneli bir şifre geldi. İnşallah sorun yoktur. Yarın MC'yi sömüreceğim.

hacı ben hiç şifreyle yemedim mc'den , ya da hiç 1 bilet alana diğeri yarı fiyatına falan katılmadım ... Nasıl oluyor bu işler? Gidince hesabı ödemeye gelince adama ne diyorsunuz ? Biri bana anlatabilir mi nasıl oluyor bu iş ?

MC ye gidince bi bölüm var. pos makinası var orda. tel no ve şifreyi giriyorsun oraya. ordan bi kağıt çıkıyor. o kağıdı veriyorsun kasadaki elemana. ne istediğini söylüyorsun. bi tanesinin parasını alıyor ama 2 tane veriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.