Şimdi Ara

Gene kandirildik.Rusyada sattı turkiyeyi..Kapana sıkıştık... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rusyaya güven olmaz abd'den bile daha kötüdür bugün abd iran'a girse rusya kılını kıpırdatmaz
  • ne guzel anlattin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zar tutmasını halka karşı becerebiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UncleGrndpa

Ne oldu Atatürk yedi düvelle savaşti eski bozuk toplarla ne oldu ne kadar çabuk pes ettiniz pehhh

Eski bozuk toplarla dediğin yepyeni Alman toplarıydı onlar.
  • Stratejik derinliğimizde boğuluyoruz.
  • Bunlar Aklı bırakıp Mezhepsel Siyaset izleyenlerin Türkiyeye armağanı.

İzlemekten başka yapacak birşey yok. Çünkü akıllarını tek adama kiralamış yüzde 50 var. Ve demokrasi gereği yapacak birşey yok.

Dünya alem kandırdı.. Kandırılmaya devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KayhanKaan kullanıcısına yanıt
    Yani şuanki koşullar askeri koşullar daha mi kötü o zamandan çünkü Altay tankimiz felan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: UncleGrndpa

Yani şuanki koşullar askeri koşullar daha mi kötü o zamandan çünkü Altay tankimiz felan var.

Biz 100 metre yol katettik batı bin kilometre yol katetti çok gerideyiz çook.
    Bizim tankları uçaklarla yok etmeleri 1 günlerini almaz hava savunma sistemimiz yok.
    Daha yeni yürümeye başladık en az 10 seneye ihtiyacımız var.
  • http://www.hurriyet.com.tr/rusyadan-ypgnin-iddiasina-yalanlama-afrinde-us-kurmuyoruz-40401605

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 21 Mart 2017; 15:39:56 >
  • Bu işin bu noktalara varacağı belliydi zaten. Dış politikamız hiç bu kadar ayaklar altında olmamıştı

• Lord Sherlock kullanıcısına yanıt
    Reis listeye beni de ekle ilk indirimde EU4 alayım da ülkeyi kurtaralım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye yönetim şeklinin özeti, dış güçler bize dediler sizin çalıp çırpmanıza izin vereceğiz ama ülkeyi bölüp parçalamamıza karışmayın.

Bu hataları sen ben yapsaydık şu an darağacındaydık

• UncleGrndpa kullanıcısına yanıt
    Altay tankı henüz yok hocam

Çünkü motoru yok

• Rusya pkkyı terör örgütü olarak görmüyordu ki zaten. Senin amacın ne önce bunu anlamamız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sherlock

quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

ya şurdan 5-10 kişi toplansak daha iyi dış politika yönetiriz bu kadar vasıfsız bilgisiz strateji yapmaktan yoksun adamlar nasıl ülkenin yönetiminde yer alıyor şaşıyorum

Gerçi daha doğru düzgün konuşmayı bilmeyen adamlar milletvekili olmuş çokta şaşırmamak lazım

Bu ülkede deli gibi total war, europa universalis 4, hearts of iron 4 gibi üst düzey strateji oyunları oynayan insanlar var. Onlardan birkaç tane toplayıp ülkenin başına koysan cennet gibi ülke olurdu.

Hiç sorma ya ittifak içi ayrı, liderlerin kendi aralarındaki sohbet paneli ayrı. Ne diplomasi dönüyor öyle adamlar oyunu bu kadar ciddi oynuyorsa gerçek hayatta ne yaparlar Allah bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine

Reis listeye beni de ekle ilk indirimde EU4 alayım da ülkeyi kurtaralım.

Al hocam ama ben eu4ten ziyade total warcıyım. Kendim savaşmayı daha çok seviyorum. Sen ülkenin diplomasisini yönetirsin, ordu işlerini ben devralırım. Ülke güllük gülistanlık olur. Gidip ABD'yi yenmeyi vaat etmiyorum ama en azından ülkeyi pkk, işıd gibi terör örgütlerinin karşısında rezil etmem, hadlerini bildiririm o kesin.
  • Olay rusya tarafından yalanlandı.

• nasıl yalanlama o öyle videolara bakıyorumda resmen sahiplenmiş ruslar afrini. abd ne kadar hainse ruslarda onlardan daha fazla domuz.
    biz hala aman domates satılmazsa naparız diye ruslara yanaştık. al birini vur ötekine.
  • zaten şuanda neyi bekliyosak. münbiç şuan karışıksa ilerle afrine. bu soysuzlar dialog bahanesiyle üs kurup yerleşiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

ya şurdan 5-10 kişi toplansak daha iyi dış politika yönetiriz bu kadar vasıfsız bilgisiz strateji yapmaktan yoksun adamlar nasıl ülkenin yönetiminde yer alıyor şaşıyorum

Gerçi daha doğru düzgün konuşmayı bilmeyen adamlar milletvekili olmuş çokta şaşırmamak lazım

Çomarın dilinden çomar anlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.