Şimdi Ara

Gene Ne Oldu İnternete? (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.545
Cevap
1
Favori
100.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: indem

Gene Ne Oldu İnternete?

bu honolulu nerde abi? bolu'yu geçince ne tarafa düşüyor?
  •  Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?
  • hoca o ms ne öyle:( online oyun falan oynuyor musun
  • İnternet 5 dk geliyor 10 dk kopuyor hattımda kaldırıyor hızı ama kesilip duyuyor bağlantı
  • Internet suan yavaş , video izleyemiyorum desem yeridir

Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?

• DNS`ler de sorun mu var? bıraktım sörf yapmayı test sayfasını bile açamıyorum..
     Gene Ne Oldu İnternete?
  • dünden beri int.te bir sorun var speedtestlere bile giremiyorum anca buraya girebildim nedir bu rezalet ya :(((((
  • Rezalet durumda dünden beri...

Çağ dişi fiyata çağ dişi internet turk telekomla herşey mümkün!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versalid -- 2 Nisan 2011; 22:10:38 >

Gene Ne Oldu İnternete?

Bu da benden olsun.Birkaç saat öncesine kadar 8mbit'ti.Düne kadar 700kB/sn ile indiriyodum.
    Acaba kotayı aştım da mı düşürdüler dedim ama kota daha 10gb.Hız 1mbit'i arada bir geçiyo.Modemin sayfasında 8mbit yazıyo.
    Anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pea. -- 2 Nisan 2011; 22:12:38 >

• internet sürünüyor yine, 300ms ping var
  • tivibu'da 300kB/sn'yi zorluyo internet.ama nette gezerken 1i geçemiyo
  • valla şöyle şöyliyim nette şuan çok rahat geziniyorum sıkıntı yok tek sıkıntı dün başlayan youtube sorunu dünden beri bi video için 15 20 dk bekliyorum dün akşam üstü başladı bu sorun l4d2 oynuyorum steamden ping normal sadece youtube :S anlamadım gitti test yaptım oda 7mbs çıktı 8mbit internet var hep böyle gösteriyodu zaten ama 800 le indiriyorum yurtdışı çıkışlarda problem var galiba ah şu ttnet insanın hafta snunu yaşatmıyolar
  • valla şöyle şöyliyim nette şuan çok rahat geziniyorum sıkıntı yok tek sıkıntı dün başlayan youtube sorunu dünden beri bi video için 15 20 dk bekliyorum dün akşam üstü başladı bu sorun l4d2 oynuyorum steamden ping normal sadece youtube :S anlamadım gitti test yaptım oda 7mbs çıktı 8mbit internet var hep böyle gösteriyodu zaten ama 800 le indiriyorum yurtdışı çıkışlarda problem var galiba ah şu ttnet insanın hafta snunu yaşatmıyolar
    edit:download hızı denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerPrince -- 2 Nisan 2011; 23:13:22 >

Arkadaşlar en hızlı internet 2 gündür bende sanırım...
    Hemen Panik yapmayın bu hıza da 55 Lira ödüyorum...
    TTNET benim o kadar ahımı alıyorki artık patlama aşamasındayım patlama

Gene Ne Oldu İnternete?

Yurtdışı gitmiş.
  • Son 10 gündür internet hızı çok yavaş. 8Mbit sınırsız abonesiyim. Şuan yarım megabit'i bile hız olarak göremiyorum. Gece 10'dan sonra ise hız normale dönüyor. Hatlar Galiba bu kadar fazla sayıdaki aboneyi kaldırmıyor. Malum alt yapıya yatırım yapılmayınca böyle oluyor.

Türk Telekoma
  • İnternet kopup duruyor bu gün baya bekletiyor gelmek için ayrıca yurtdışı lokasyon sitelerede girmiyor kim bilir ne oldu yine
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.