Şimdi Ara

Gene Ne Oldu İnternete? (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.545
Cevap
1
Favori
100.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar net ikide bir gidip duruyor dün geceden beri.. öğlen normaldi şimdi yine başadı Andolu yakası Maltepe küçükyalı . Buralarda oturanların interneti nasıl ?Oyunlardaki pingim 14- 16 arası çok güzel yaptılar ama net gidio busefer.
  • Benim konu almış başını gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*
    Benim konu almış başını gidiyor

Konuyu çok beğendik bağrımıza bastık herkes kendinden bi parça buldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Arkadaşlar net ikide bir gidip duruyor dün geceden beri.. öğlen normaldi şimdi yine başadı Andolu yakası Maltepe küçükyalı . Buralarda oturanların interneti nasıl ?Oyunlardaki pingim 14- 16 arası çok güzel yaptılar ama net gidio busefer.

karayollarında oturuyorum, küçükyalı telekoma bağlıyım. geçenlerde oyunlarda ping rezaletti, şikayette bulundum. 2-3 gün sonra internetim gitti geldi o günden beri ping süper ama bu artık her gün 2-3 kez kopar oldu. neden böyle oldu bilmiyorum
  • Şaka heralde

Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?

Almanya çok iyi.

•  Gene Ne Oldu İnternete?

üç, dört ay aradan sonra yine başladık en son 2 hafta internet yerlerdeydi an itibari ile aradım, her zamanki gibi arıza kaydınız alındı dediler bakalım bu yavaşlık kaç hafta sürecek

• quote:

Orijinalden alıntı: .ProtoN.

Gene Ne Oldu İnternete?

üç, dört ay aradan sonra yine başladık en son 2 hafta internet yerlerdeydi an itibari ile aradım, her zamanki gibi arıza kaydınız alındı dediler bakalım bu yavaşlık kaç hafta sürecek

Aynı sorun yine çıktı gün gece sorunsuz yattım, eve geldim bi baktım 3-4 ay önce olan sorunla yine karşılaştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

quote:

Orijinalden alıntı: .ProtoN.

Gene Ne Oldu İnternete?

Aynı sorun yine çıktı gün gece sorunsuz yattım, eve geldim bi baktım 3-4 ay önce olan sorunla yine karşılaştım.

Aynı sorun bende de var 1.5 aydır sorunsuz 8 mb kullanıyordum şimdi rezalet siteler açılmıyor bile çoğu zaman bazen iyi gibi net 8mb görünüyor modem de speedtest ise 0.6 Mb indirirken en fazla 450 Kb geçen ay 2 Tb indirdik diyemi yapıyor ttnet anlamadım

arasam hattınızda sorun bulunamadı diyecekler kesin neyse, sabaha artık tekrar arama işlemine başlıycaz bide download yapmayla bir ilgilsi kesinlikle var, gece steam den yaklaşık 30gb indi sabah durum bu hızı düşüreceklerse de adam gibi düşürsünler bu ping ne?

edit:

Gene Ne Oldu İnternete?

sesimi duymuş olmalılar ama muhtemelen önceki gibi olacak, gece 12 - sabah 10 arası normal, geri kalan zamanlar internet yok gibi birşey olacak. neyse umarım olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ProtoN. -- 20 Nisan 2011; 0:09:21 >

• Gece 12 den sonra benimki de düzeldi şu an gayet iyi bakalım ne kadar devam edicek

an itibari ile türkiye içi ping :
    şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_ronal -- 20 Nisan 2011; 13:46:09 >
  • 4 ay önce 3 yıldır oynadığım WoW'u bırakmıştım bu yurtdışı ping sorunları yüzünden. Yokluğuna daha fazla dayanamayıp 3 gün önce geri döndüm ve TT'nin bu geçen 4 ayda 1 arpa boyu bile yol alamadığını gördüm. Bu durumda yine iş başa düştü ve köprü görevi görecek proxy aramaya başladım. Artık her ay ödediğim internet faturasının yanında adam gibi oyun oynayabilmek için 10-15 TL de bu servislere vereceğim. Ne diyim ki... Yıllardır lanet okuyoruz ama değişen bir şey yok. Ben artık kabullenmeye başladım sanırım. Umudum kalmadı.

Gene Ne Oldu İnternete?

sanırım düzelttiler. aslında şöyle düşmediği sürece online oyunlarda bir sıkıntı çekmiyorum ama düşerse arayıp küfür edecek kadar kötü duruma geliyorum. nasıl bir çile olduğunu bilirim hayır, derdini anlatacağın kişilerde yok, müşteri hizmetlerini arıyorsun, biz ping değerlerini göremiyoruz arıza kaydınızı aldık diyorlar. arıza tespit eden yer zaten allah a emanet, aramıyorlar bile, düzeltip düzeltmediklerini arayıp söyleseler bari yani ping durumunu anca hız düşük diyip kafalarına vura vura düzelttirebiliyorsun ki benim önceden iki haftamı almıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ProtoN. -- 20 Nisan 2011; 15:38:00 >

• kaç gündür saat 6 gibi eve geliyorum internet rezalet durumda downloadda 200kb civarı ama internette dolaşılmıyo.
  • Bugün çok kötü bende internet yahu. Sizde var mı sorun? Hattım 8 Mbit.
     Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?
  • 2 gün önce 1limitsizden netlimitsize geçtim. Fiyat olarak pek bişi farketmiyor benim açımdan. Daha önce hattınız max 2 Mbit destekliyor dediler ancak hat degerlerimde 4 ay öncesine göre hiç bir fark olmamasına rağmen geçen gün online merkezden geçtim ve modem 8Mbiti gördü. Pardus indirmede 923kb civarı, Tivibu cam gibi speedtest yurtiçi 6-7 Mbit çıkıyor. Yurtdışı testlerde 2mbiti geçmiyor. Amerika, Fransa, Ingiltere, Almanya bağlantılarında 1,20 ile 2.30 arasında değişiyor. Yurtdışı pingler hep 200 üstü. Hotfile premium downloadlar 80 ile 190 arası gidip geliyor stabil değil. Sonuç galiba yurtdışı çıkışlarında sorun var gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

Bugün çok kötü bende internet yahu. Sizde var mı sorun? Hattım 8 Mbit.
     Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?

ping normal, hızınızı düşürmüş olmasınlar bazen benimde hızı 4mbit e çekiyorlar, 2-3kez arayınca 8 e çıkarıyorlar

birkaç gündür ping neden yüksek.

Bazen ölçüyorum. down hızı : 6.99 mbit çıkıyo ama ping 120 çıkıyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okg53 -- 21 Nisan 2011; 17:47:38 >
  • 10 dakikada bir internet gitmeye başladı
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.