Şimdi Ara

Gene Ne Oldu İnternete? (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.545
Cevap
1
Favori
100.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hayatında ülkedeki hizmetinde içine edeyim.. canımdan bezdirdiniz.
  •  Gene Ne Oldu İnternete?
  • yurt dışı çıkışları nedense ayda bi düzeliyor 1-2 gün kalanında hep yavaş hep yavaş:S:S
  • Yine bir yavaşlama başladı, TTNet'e söyleyecek şeyler tükeniyor artık.
  • Herkes memnun sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

Herkes memnun sanırım

Şimdilik öyle
  • bu video izlerken takilma sizdede oluyormu cok yavas mis gibi internetim oluyor 8mb sinirsiz kullaniyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

bu video izlerken takilma sizdede oluyormu cok yavas mis gibi internetim oluyor 8mb sinirsiz kullaniyorum :S

Bendede oluyor bide video çubuğu hiç dolmuyomuş gibi (kırmızı çizgi) ama fare ile ilerletince devam ediyo aslında doluyo ama dolmuyo gibi görünüyo
  • Siteye girmeye çalıştığımda önce 4 sn bekliyor. Sonra açılıyor. Çok sinir bozucu.
  • internetle ilgili gibi degil rusyadada aynisi oluyodu.
  • netten düşmeden surf yapabilirsem bayram yapıyorum ben bıraktım hızı filan
  • evet bu aralar nette bir yapılanmamı var diye düşünmemek münkün değil yanii..bağlantımız kopuyor sonra tekrar geliyor bi gidiyor gelmiyorrrrr isyanlardayımmmmmmmmmmm
  • Az önce 15-20dk neredeyse hiçbir site açılmadı
  • Hızı 7Mbps e sabitlemişler durup dururken müşteri hizmetlerini arıyorum sabitlemedik diyor ne yapacağım ben bunlarla?
  • Ofisteki internette 8 mb sınırsız ama 1 yıldır neredeyse 4mb olarak sabitlemişlerdi bizde çalışan şeyi kurcalamayın diye aramadık p.tesiden beri 16mb çıkarmışlar hızı şimdi arasam mı ? aramasam mı ? diye düşünüyoruz bide faturaya geçirmesinler :( zaten evde 3 yıldır 8mb kullanıyorum 2 aydır 6.6 sabitlediler neyse ping düzeldi ama niye bu hızları kurcalıyorlar böyle anlam veremiyorum.

Not:Acaba havuz sistemi yüzünden mi böyle oluyor gece yarısı elektirik gidiyor sonra yeni bir ip yeni bir başlangıç ne denk gelirse diye devam ediyor.
  • Beyler Kocaeli'de net aşırı yavaş ve çok fazla kesiliyor net.Bu sorun sadece bende mi var acaba?
    Ayrıca bir site vardı arıza takibi vs. baktığımız hatırlayan varsa yazabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

http://home.netone.com.tr/sonuc.asp

Yuh

Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mindtrick -- 2 Haziran 2011; 5:20:00 >

• Erenköy ADSL berbat durumda, normalde 40-50 olan google'a ping değerleri 250-500 arası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mindtrick

quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

http://home.netone.com.tr/sonuc.asp

Yuh

Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?

Bu Gayrettepe'de ne sorunluymuş. Bu siteyi buldum bulalı hep orada yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.