Şimdi Ara

Gene Ne Oldu İnternete? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.545
Cevap
1
Favori
100.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler özür deilerim bu burda paylaşılmaz ama mühim bişey girip çıkamıyom bu sayfa açık kaldı.

Masaüstüm ve başlatın olduğu çubuk yeri gözükmüyo.simge durumuna küçültüyom sol altta beliriyo masaüstünü göremiyom ne yapmam lazım :( nolur yardım

not:yaptım.aslında unutmuştum şimdi aklıma geldi :D ctrl+alt+del görev yöneticisi işlemler dosya yeni işlem ekle explorer.exe yaz oluyo oh be yaptım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NarutoMania -- 15 Ekim 2010; 23:20:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NarutoMania

beyler özür deilerim bu burda paylaşılmaz ama mühim bişey girip çıkamıyom bu sayfa açık kaldı.

Masaüstüm ve başlatın olduğu çubuk yeri gözükmüyo.simge durumuna küçültüyom sol altta beliriyo masaüstünü göremiyom ne yapmam lazım :( nolur yardım

krnl.dll patlamış, kasadan reset at düzelir
  • Arkadaşlar speedtest.net te server ları istanbul , ingiltereden fransadan falan seçip testler yaptım internet hızı 4.5 mbit görünüyor hepsinde.ttnet i aradım 6 mbit internet sabit alıyorsunuz sorun yok diyorlar.Ama netload , hotfile , x7 falan ne kadar siteden dosya indirmeye çalışsam hız 50 kb /sn yi geçmiyor deli olucam bu nasıl oluyor ya yapabileceğim birşey var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

şöylede bir enterasan durum var sebebini bilmiyorum hız çok dalgalı gündüz 4096 olarak alıyorum bu akşama doğru düşüyor bazen 3600 bazen 3700 küsür ve bazende şöyle bir şey oluyor hız 900 kbps düşüyor modemden takip ediyorum o zaman hiç nete giremiyorum sayfa bile açamıyorum modemi açıp kapatınca düzeliyor bu neyden kaynaklı bilen var mı

Sanırım sizdeki sorun hattınızın kaldırmamasına rağmen 4 mbps interneti kullanmakta ısrar etmeniz bence Özellikle akşamları büyük sıkıntı yaşıyorsundur. 2 mbps'ye sabitlet kurtul. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

şöylede bir enterasan durum var sebebini bilmiyorum hız çok dalgalı gündüz 4096 olarak alıyorum bu akşama doğru düşüyor bazen 3600 bazen 3700 küsür ve bazende şöyle bir şey oluyor hız 900 kbps düşüyor modemden takip ediyorum o zaman hiç nete giremiyorum sayfa bile açamıyorum modemi açıp kapatınca düzeliyor bu neyden kaynaklı bilen var mı

Sanırım sizdeki sorun hattınızın kaldırmamasına rağmen 4 mbps interneti kullanmakta ısrar etmeniz bence Özellikle akşamları büyük sıkıntı yaşıyorsundur. 2 mbps'ye sabitlet kurtul. Kolay gelsin

yok yav şimdi eskisi kadar kopmuyor akşamları bir kaç kere bakalım şimdilik öyle sonra ne olur bilinmez:)

• Benimde bu öğleden sonra hızım baya düştü 8 mb lik net 1 bile zor görüyordu. ama simdi 300 kb/saniye ile Dl yapabiliyorum en fazla . hayırdır bir problemmi var çalışma vesayire ? istanbul And. Maltepe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Benimde bu öğleden sonra hızım baya düştü 8 mb lik net 1 bile zor görüyordu. ama simdi 300 kb/saniye ile Dl yapabiliyorum en fazla . hayırdır bir problemmi var çalışma vesayire ? istanbul And. Maltepe.

galiba öyle bişey vardı öğlen 5 civarıtdı sonra çakıldı şimdi 7sabit

Gene Ne Oldu İnternete?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakooo23 -- 16 Ekim 2010; 1:24:48 >

•  Gene Ne Oldu İnternete?
  • Şuan biraz daha iyi gibi..
  • 3 saattir internet kesik burada, bölge Kocaeli

Müşteri hizmetlerinde de size daha iyi hizmet vermek için diye kestik anonsu çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

Şuan biraz daha iyi gibi..

öğlene kalmaz gene bozulacak. %100 garanti.
  • 2mbit netle şuan rapidten preminium hesap ile 210 kbit/sn i görüyorum stabil olarak son 1 haftadır en iyi haber ;)
  •  Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?

Rezillik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 16 Ekim 2010; 11:44:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

2mbit netle şuan rapidten preminium hesap ile 210 kbit/sn i görüyorum stabil olarak son 1 haftadır en iyi haber ;)

Dua et bize bizde görelim kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriusb

quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

Şuan biraz daha iyi gibi..

öğlene kalmaz gene bozulacak. %100 garanti.

Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?

8mbit netlimitsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

acaba ttnet tayyibin firması mı. Paralarımızı çalmak için her bi b.k u yapar bunlar

kesin öyledir kardeş.yakında internet vergiside çıkartırlar bunlar
  • en iyisi türkiyeyi bırakıp avrupaya gitmek. Fakat bunu yaparsak ülkeyi onların eline bırakırız. Sonuçta vatan haini oluruz. Avrupa da o kadar müthişşş bi yer değil sonuçta. Orada da işler süper gitmiyo. Fakat türkiye den daha iyi durumda oldukları kesin. Internet vergisi gelirse ben de hiç şaşırmıycam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

en iyisi türkiyeyi bırakıp avrupaya gitmek. Fakat bunu yaparsak ülkeyi onların eline bırakırız. Sonuçta vatan haini oluruz. Avrupa da o kadar müthişşş bi yer değil sonuçta. Orada da işler süper gitmiyo. Fakat türkiye den daha iyi durumda oldukları kesin. Internet vergisi gelirse ben de hiç şaşırmıycam.

zaten var %18 KDV + %5 ÖİV
  • beyler 2 sorunla karşılaştım.

Web sayfasından ileti "out of memory at the line" diyo bu bir
    adobe flash 9 var ama yok olarak gösteriyo
  • yurtdışı yok gibi birşey..dikkatimi çeken birşey var

şimdi sitelerde gezinmek youtube video izlemek vs. bu işlemler hep o siteye bir bağlantı yapıyor

ama internet download manager gibi çoklu bağlantı yapan bir indirme aracınız varsa ve karşı taraf destekliyorsa neredeyse son hız indiriyorsunuz..

burada şöyle bir kaos teorisi yaratıyorum:

ttnet öyle birşey yapmış ki her bağlantıda belirli bir hız sınırı var sanki..engelliyor bilerek gibi..anlatabildim mi acaba demek istediğimi?

ya da şöyle diyeyim opera nın kendi indirme aracıyla birşey indirmeye kalkarsam 150kb/s üstüne çıkmayan hız eğer internet download manager ile indirirsem 800kb/s oluyor..aynı dosyada bu geçerli..

bağlantım 8mbit e kadar..ama hiç hız düşmüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 16 Ekim 2010; 14:17:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.