Şimdi Ara

Gene Ne Oldu İnternete? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.545
Cevap
1
Favori
100.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yağmurdan mı oldu yav pingler uçtu, jitterlar zıpladı :)
  • Kısmen düzeldi şuan. Zaten geceleri düzeliyor nedense.
  • müşteri hizmetlerini aradıgımızda çalışma yapılıyor mesajı almaktan bıktım. iki gündür izmir yerlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Kısmen düzeldi şuan. Zaten geceleri düzeliyor nedense.

hala düzelme yok;

Gene Ne Oldu İnternete?
  • Bildiğimiz Türk telekom, Anlayış 20 yıl öncesinin anlayışı. Ne müşteri memnuniyeti ne de müşteri hakları adamların umrunda değil. Tekel olmuşlar. Ulaştırma bakanına sorsan herşey güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriusb

quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Kısmen düzeldi şuan. Zaten geceleri düzeliyor nedense.

hala düzelme yok;

Gene Ne Oldu İnternete?

An itibariyle bende durum;
    Yurtiçi;
     Gene Ne Oldu İnternete?

Yurtdışı;
     Gene Ne Oldu İnternete?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magilum -- 15 Ekim 2010; 0:37:39 >

•  Gene Ne Oldu İnternete?

düzelmiş mi oluyor şimdi _?
  • samsun çevreinde oturan varmı burda halen mefta şu dns ayarlarından mıdır yavaşlık alla alalh ya

youtube ye giremiyorum facebook,sahibinde.com çok geç işlem edebiliyorum la ilahe ilellah sıyırıcam ha
  • hotfile pre. 30 ile çekiyo dosyaları... yurtdışı çıkışları berbat. anakradayım...
  • arkadasların hc bırınde bır problem yok ama benm ınternetımde war denızlıdeyım burdada aynı sorun war.sımdılık bende gorunuyr arkadaslar bende yok dıyor.
  • benimde internetim acayip kötü dayanamadım artık bir işleride düzgün olsa şaşırcam şu sözleşme bitsede kurtulsam bunlardan
  • şuanda pingler saglam, isteyen dalsın oyunlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03

benimde internetim acayip kötü dayanamadım artık bir işleride düzgün olsa şaşırcam şu sözleşme bitsede kurtulsam bunlardan

walaha derdım oyun degıl ytr kı su ınternetm duzelsın.hc bır sayfaya baglanamıyorm ya msn de bıle baglantı sorununuz nedenıyle yapılan degısıklıkler karsı bılgısayarda gorunmez dıyor :( hala facebook basta olmak uzere hc bır sayfaya erısım yokk
  • arkdaşlar youtube'da videolarda sorun yaşayan varmı çok takılıyor bende ping uçuk ama torrent'e problem yok sağlam seed de 210 kbps yapıyoruz rapid-hotfile mefta zaten
  • şaka gibi! sabah 4-5-6-7 farketmiyor hala ping tavan. bunu yoğunlukla alakası olamaz başka bir iş var
  • hala çok kötü bir düzelme gözükmüyor,rapid ve hotfile preminium bile yerlerde sürünüyor freeler zaten mefta olmuş 3-5 kbit/sn ile indiriyor ne zaman düzeleceği konusunda da bir bilgi yok 3-4 sefer aradım ttnet i onlarda bilmiyoruz diyorlar eee kim bilecek diyorum ses seda yok
  • Beyler benim net 1 ay dan sonra ilk defa normal hıza döndü.

Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbey100 -- 15 Ekim 2010; 11:55:44 >

• 3-4 gundur baglanti surekli kopuyor daha once boyle bir sorun yoktu. yavaslamanin yani sira baglanti kopma sorunu yasayan var mi acaba? genelde yavaslamadan bahsedilmis sanirim.
  • gayet iyi ümraniyede net
     Gene Ne Oldu İnternete?
  •  Gene Ne Oldu İnternete?

Gene Ne Oldu İnternete?

Düzeldi sonunda
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.