Şimdi Ara

Gene Ne Oldu İnternete? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.545
Cevap
1
Favori
100.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zaman düzelecek bu bir türlü anlamadım yaaa ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=717080#tick

onların çoğu gelecek günlerde ve belli saatlerde yapılacak bakım çalışmalarının bildirimleri (genelde bu ayın 17'sinde gece 03:00'da), güncel arızalar değil. ayrıca netone ''telekom kaynaklı GENEL yurt dışı çıkışı arızası'' kaydını kaldırmış. ama sorun devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 14 Ekim 2010; 17:38:00 >

• arkadaşlar şu an hotfileden dosya çekiyorum opera web tarayıcısı ile 18 kbps yi geçmiyor 5 mb dosya tivibu izlemek ölüm yahu ne zaman düzülicek şu yurt dışı bağlantıları vs çıldırmama az kaldı neden böyle bir düzelmedi ya gene mefta gene mefta torent ok ama diğer linkler ölü
  • şu an yurt dışı çıkışları ölü galiba ttmet ve speedtest hızım normal çıkıyor ama hiçbirşey indiremiyorum ve ne hikmetse saat tam 19:00'ı geçtimi internet felc oluyor..
  • müşteri daima haklıdır kelimesini en cok kullanan ve asla uygulamayan tek ülkeyiz.
    malesef cok büyük sıkıntılar var bu ülkede
  • Hayırlı olsun Gayrettepe göçtü gene

http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=717080#tick
  • neyse arıza kaydı almışlardı teknik servisten hemen aradılar hızımın 4 mbit çıkarılmasını istemiştim oradaki görevli şuan ben çıkartırım sorun olmaz ama sinyal kalitesi çok güçlü degil dedi yoksa iki tane tuşa basman yeterli hızınızın yükselmesi için şimdi 4 mbit çıkarırsam büyük ihtimalle neti kullanamazsınız kopmalar olur dedi bende olsun siz 4 mbit çıkartın dedim çıkarttılar
  • Sapıttı yine...
  • yağmurdan yurt dışı çıkışları göçtü galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

yağmurdan yurt dışı çıkışları göçtü galiba

ne zaman adam akıllı düzeldi ki? aralıksız bir ay doğru düzgün çalıştığını görmedim yıllardır. yılın 300 günü arızalı maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

arkadaşlar şu an hotfileden dosya çekiyorum opera web tarayıcısı ile 18 kbps yi geçmiyor 5 mb dosya tivibu izlemek ölüm yahu ne zaman düzülicek şu yurt dışı bağlantıları vs çıldırmama az kaldı neden böyle bir düzelmedi ya gene mefta gene mefta torent ok ama diğer linkler ölü

aynen... youtube 7kb ile bağlanıyor. speedtest yd için 0,11mbit hızınız var dedi hotfile 200mb dosya 13kb ile inmeye çalışıyor rapid desen aynı.

• biri netteyim bişi gayet normal.
  • acayip bir yavaşlık var sizde de aynı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

yağmurdan yurt dışı çıkışları göçtü galiba
  •  Gene Ne Oldu İnternete?

Pinge de bakın, Jittere de ! ! !

•  Gene Ne Oldu İnternete?

servis saglayıcımla nasıl gurur duyuyorum anlatamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spardaaaaa -- 14 Ekim 2010; 23:03:37 >
  • biraz beklesen düzeltiyodum
  • Son bir saat google bile açılmadı.
  • Bu ay kimseden para almasınlar neti doğru düzgün kulanamadık
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.