Şimdi Ara

Gene Ne Oldu İnternete? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.545
Cevap
1
Favori
100.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 983 Pingi gördüm bugün, Allah'tan başka ne isterim ki.
  •  Gene Ne Oldu İnternete?

istanbul içide berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CloserTR -- 9 Ekim 2010; 23:08:22 >
  • Benim net cumatesi'yi pazar'a bağlayan gece 04.32 de mefta olmuştur gittim tel kontrolü ettim ayraç kontrol ettim yok babam yok mefta gene üff.dayanamadım tt net aradım bilgisiz elemanlarla dolular

o değil muhakkak 6 gb dosya elde etmem lazım şu anda 50 kbps yukarı göremiyorum 63 tl gidicek geç kalsak hemen hemen istiyorlar

böyle giderse ben kapatıyom yeter be yeter 30 yaşıma geldim ben böyle saçmalık göremedim.

forum'da çok geç açılıyor.

• gece 00:40'tan sonra düzelen bağlantılar biraz önce gene mefta oldu.
    pingler ikiye katlandı.
    jitterler aldı başını gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriusb

gece 00:40'tan sonra düzelen bağlantılar biraz önce gene mefta oldu.
    pingler ikiye katlandı.
    jitterler aldı başını gidiyor.

vala tam ba companye girdim. girmemle cıkmam bir oldu ztn. midemde bi bulantı var, kusasım geldi
  • Her hafta sonu aynı terane yine yavaş internet.
  • Acaba biri nasıldır??. Ya da superonline
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Acaba biri nasıldır??. Ya da superonline

hepsi telekomun altyapısını kullanıyor. hiç farkları yok.
    tek farklı olan fiber internet o da sadece az miktarda şehrin sadece büyük sitelerinde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 10 Ekim 2010; 16:09:05 >
     Gene Ne Oldu İnternete?

hala berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 10 Ekim 2010; 16:08:00 >
  • Bu ping sorunu her zaman vardı ki... Düzelmesini de beklemek biraz fazla hayalcilik olur. Yurtdışı çıkışlarını sağlayan kapasite biliniyor. Eeee yurdum insanı da heeeep birlikte yurtdışına yüklendimi pingler uçuyor. En iyi pingi gece 3-4 gibi yarasaların uykudan kalktıkları zamanda yakalarsınız. Tabi uykudan uyanıp oyuna dalacam derseniz o ayrı. Çok fazla para veriyorum hizmet alamiyorum diyorsanız paranızı kesin kendinizi yıpratmayın alın kotalı net gazete falan okursunuz Bakmayın belki de yararı vardır böylelikle saatlerce internet başında geçen zaman bir işe yaramış olur. Okuma kabiliyetiniz artar. Dünyada ne olup bitiyor keşfedersiniz. Yazılı metinler için internet bulunmaz kaynak. Hatta derya diyebiliriz. Siz o derya içinde takılmışsınız multimedya sektörüne internetin multimedyadan ibaret olduğunu sanıyorsunuz. Önümüzdeki bir 10 sene falan ping sorunu çözülmeyeceğine göre çıkın hava alın hakikaten hayat internetten ibaret değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SNIPER82 -- 10 Ekim 2010; 17:32:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Bu ping sorunu her zaman vardı ki... Düzelmesini de beklemek biraz fazla hayalcilik olur. Yurtdışı çıkışlarını sağlayan kapasite biliniyor. Eeee yurdum insanı da heeeep birlikte yurtdışına yüklendimi pingler uçuyor. En iyi pingi gece 3-4 gibi yarasaların uykudan kalktıkları zamanda yakalarsınız. Tabi uykudan uyanıp oyuna dalacam derseniz o ayrı. Çok fazla para veriyorum hizmet alamiyorum diyorsanız paranızı kesin kendinizi yıpratmayın alın kotalı net gazete falan okursunuz Bakmayın belki de yararı vardır böylelikle saatlerce internet başında geçen zaman bir işe yaramış olur. Okuma kabiliyetiniz artar. Dünyada ne olup bitiyor keşfedersiniz. Yazılı metinler için internet bulunmaz kaynak. Hatta derya diyebiliriz. Siz o derya içinde takılmışsınız multimedya sektörüne internetin multimedyadan ibaret olduğunu sanıyorsunuz. Önümüzdeki bir 10 sene falan ping sorunu çözülmeyeceğine göre çıkın hava alın hakikaten hayat internetten ibaret değildir...

saol acıkladıgın için. ben hayatı internet sanıyodum. hatta sadece ping sanıyodum yalnış yerde yalnış yapılmış talihsiz bi konuşma olmuş...

• quote:

Bu ping sorunu her zaman vardı ki... Düzelmesini de beklemek biraz fazla hayalcilik olur. Yurtdışı çıkışlarını sağlayan kapasite biliniyor. Eeee yurdum insanı da heeeep birlikte yurtdışına yüklendimi pingler uçuyor. En iyi pingi gece 3-4 gibi yarasaların uykudan kalktıkları zamanda yakalarsınız. Tabi uykudan uyanıp oyuna dalacam derseniz o ayrı. Çok fazla para veriyorum hizmet alamiyorum diyorsanız paranızı kesin kendinizi yıpratmayın alın kotalı net gazete falan okursunuz Bakmayın belki de yararı vardır böylelikle saatlerce internet başında geçen zaman bir işe yaramış olur. Okuma kabiliyetiniz artar. Dünyada ne olup bitiyor keşfedersiniz. Yazılı metinler için internet bulunmaz kaynak. Hatta derya diyebiliriz. Siz o derya içinde takılmışsınız multimedya sektörüne internetin multimedyadan ibaret olduğunu sanıyorsunuz. Önümüzdeki bir 10 sene falan ping sorunu çözülmeyeceğine göre çıkın hava alın hakikaten hayat internetten ibaret değildir...

Dışarı çıkıp hava alınca biriken 100 lerce işi sen mi yapacaksın?

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Dışarı çıkıp hava alınca biriken 100 lerce işi sen mi yapacaksın?

iş mi? yok onu bilmez o arkadaş. bol keseden devam......

• Yaptığım sadece bir durum tespiti ve buna yönelik bir önermeydi.... Dikkatli okursanız. Ne diyorum son cümlemde; "bu ping sorunu 10 yıl kadar çözülmez." Öyleyse paramın karşılığını tam olarak alamıyorum diyenlere kotalı internete geçiş yapın ve canınızı sıkmayın. Hayat internetten ibaret değil demişim. Lafım işi internetle ilgili olanlara değil... O güruh zaten dertli ve dertlerine hakikaten ortak oluyorum. Aynı sıkıntıları ben de çektiğimden biliyorum. Fakat interneti sadece eğlence amaçlı kullanıp oyun, film ve müzik indirmekten ibaret sayanlara kafanızı boştan yere duvarlara vurmayın paranıza yazık hayat internetten ibaret değil çıkın hava alın biraz demişim.... Onu da anlamamışsınız ya daha bişey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SNIPER82 -- 10 Ekim 2010; 20:09:17 >
  • quote:

Yaptığım sadece bir durum tespiti ve buna yönelik bir önermeydi.... Dikkatli okursanız. Ne diyorum son cümlemde; "bu ping sorunu 10 yıl kadar çözülmez." Öyleyse paramın karşılığını tam olarak alamıyorum diyenlere kotalı internete geçiş yapın ve canınızı sıkmayın. Hayat internetten ibaret değil demişim. Lafım işi internetle ilgili olanlara değil... O güruh zaten dertli ve dertlerine hakikaten ortak oluyorum. Aynı sıkıntıları ben de çektiğimden biliyorum. Fakat interneti sadece eğlence amaçlı kullanıp oyun, film ve müzik indirmekten ibaret sayanlara kafanızı boştan yere duvarlara vurmayın paranıza yazık hayat internetten ibaret değil çıkın hava alın biraz demişim.... Onu da anlamamışsınız ya daha bişey demiyorum.

sen hiç konuşmasan daha iyi olacak. yoksa telekoma olan tepkiyi üzerine çekeceksin. amacın o da olsa telekomu kurtaramazsın, aklayamazsın.

• Yurtdışı yurtiçi farketmiyor bu sonuç 6 mbit hız alması gereken bir türk telekom abonesinin sonucudur.

Yurtiçi
     Gene Ne Oldu İnternete?

Yurtdışı
     Gene Ne Oldu İnternete?

• bugun yine bi haller var galiba ,hafta basi klasik bakim onarim mi acaba? ..download lar yerlerde..
  • ankaradayım hafta sonları dışıda yavaşlama olmuyor 4mbit kullanıyorum
    hafta içi neti yavaş olanlar bence ttnet i arasınlar

Ankara Çayyolundayım... Bu değerler sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quietman -- 11 Ekim 2010; 19:08:18 >
  • donanım haber dışında sitelere girilmiyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.