Şimdi Ara

Gene Ne Oldu İnternete? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.545
Cevap
1
Favori
100.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4mbit sınırsız internet 100kb takıldı kaldı türkiye içinde hemde son 2 gündür
  • bu ara çok yavaş gerçi ben zaten şuan 1 mbit olarak sabitlenmiş duruyorum
  • Kaç gün oldu hala bi' düzelme yok... Bravo TTNET...
  • benimde net yerlerde sürünüyor testler 6mbt ten aşağı değil ama download 30kb den yukarı çıkmıyor ve en sonunda dayanamayıp aradım sorun sisteminizde cevabıyla karşılaştım ama bir sorunum yoktu genede kontrol ettim sonraki 4 aramamdada 4 farklı kişiyle görüştüm hepside sistemizden kaynaklanıyor cevabını verdi bir daha da aramadım kapattırmayı düşünüyorum verdiğim paranın hiç bir zaman tam karşılığını alamadım.
  • Her akşam aynı saatlerde gidiyor. Berbat gene...
  • Felç her yer...
  • sıyırmak üzereyim ya youtube video izleyemez hale geldim zannedersem tr her yeri mefta
  • Bu ne yavaş bağlantıdır yaaaaa
  • speedtest sayfası zor acılıyor ms 400 dl hızı 40 kb müthis
  • boşuna yormayın kendinizi birazdan düzelse bile yrn yine aynı sorun. sonra yine yine yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

ARKADAŞLAR niye bu TTNEt in hızı düştü adam gibi kim açıklıycak. Birazdan sinirden ttneti arayıp azıma geleni söylicem. Yetti artık be. Ne kadar malca bişey. TTNet in eline kalmak çok kötü. 8 Mbit net kullanıyom fakat şimdiye kadar 650 kb/s geçemedim. Allah belasını versin TTNEt in.

650 iyi görüyorsun bizim binada bi eleman var 99 tl ödüyor 200 kbps geçemedi dayanamadı pc ye saldırıcaktı ..bana geldi sende sorun ne ? felç dedim.. bende birde bizim burda mah.direklerde çalışma var ya ondan yada her yer felç.

Upload etmem lazım gelde şu işe bak çıldırıcağım çok düşük upload

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 8 Ekim 2010; 1:18:22 >

• arkadaşım sen nerenden okuyon yazılarımı. Zaten sinirlerim tepemde. 650 geçemedim diyosam TTNET i aldığımdan beri geçemedim. 800 olması gereken(hadi 700-750 olsun ona razıyım) bi türlü 650 yi geçmiyo. Şu an soruyosan Torrentte 0.2 kb/s lik indirme yapyıom. Öğlen bıraktığım torrent şu anda %0.5 civarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

arkadaşım sen nerenden okuyon yazılarımı. Zaten sinirlerim tepemde. 650 geçemedim diyosam TTNET i aldığımdan beri geçemedim. 800 olması gereken(hadi 700-750 olsun ona razıyım) bi türlü 650 yi geçmiyo. Şu an soruyosan Torrentte 0.2 kb/s lik indirme yapyıom. Öğlen bıraktığım torrent şu anda %0.5 civarında.

Aynı dertlerini paylaşıyoruz,bende onu söylüyorum aldığın günden beri stabil hız alamamanı es geçmişim pardon haklısında sende bakıcağız artık ya tt netten vazgeçeceğiz yada,başka paket yada külliyen kapatıcam ben neti çünkü cebimden çıkan paranın hizmetini görememek can sıkıcı..+ hızını 6 mebıte sabitlemişler sanırsam
  • Biri adsl ya da superonline düşünüyorum. Hızımı 6 mbitte sınırladılarsa 2 megabiti havaya mı ödüyorum. Ttnet kadar kazıkçı, dandik bi yapılanma görmedim. 8 mbit alıyorum 6 sını kullanıyorum. Ne biçim iş bu. Japonya da adamlar interneti bedava gibi kullaniyolar. Ama bizde nerdeee
  • ve İnternet Mefta...
    İZMİR Karşıyaka bölgesinde internetim felç geçiriyor...
    youtube videoları aşırı yavaş yükleniyor...
    İnternet sayfaları bazen gereğinden fazla beklenti yaşıyor...
  • Google yi 5 saniyede açmak çok kötü bi duygu. Hele videolar daha da kötü. 3 dakkalık video için 6 dakka bekliyom
  • Son dört gündür ızdırap..
  • Ben anlamam kardeş. Ben 8 mbit para veriyosam 8 mbit isterim. Madem altyapın yok vermiyceksin 8 mbit.
  • türkiye

avrupa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spardaaaaa -- 8 Ekim 2010; 1:35:20 >
  • kopmalar başladı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.