Şimdi Ara

Gene Ne Oldu İnternete? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.545
Cevap
1
Favori
100.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oh be anca geceleri download yapabiliyorum. şu an sorun yok.
  • yine bir sorun mu var net çok yavaş 8 mbitteyim bağlantım 2 mbit sabitlenmişti şuan ölçüm yapıyorum 1 mbit bile bağlantım yok bu neden böyle eger hep böyle olacaksa eski tarifem 1 mbit sınırsıza geçecem
    ping 327 ms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrakk -- 3 Ekim 2010; 13:20:27 >
  • eylulde 8mbit yaptim 3 gundur 10-60 arasi deli olucam
  • şuan neredeyse 500 le bağlanıyorum 15 gb kotasınıda aşmadım henüz kullanımım 2 gb ilk günler ağzımıza bir parmak bal çalıyorlar ne güzel hızlı felan sonrası durum bu gerçekten hep böyle olacaksa eski tarifeme geçecem birde ben 8 mbit bile kullanamıyorum ya en fazla 2 mbit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

eylulde 8mbit yaptim 3 gundur 10-60 arasi deli olucam

Telekomdan 8 çıkıyor eve gelene kadar yerlerde sürünüyor 21. yüzyılda memleketimden internet manzaraları. Yazıklar olsun parayı alıp da neti bu hale düşürenlere.
  • herkeste aynı sorun var. günlerdir devam ediyor.
  • Evet son 3 gundur benimde hız bitik wow oynayamiyorum pingim kotulesti aradıgımda calısma var 2 saate biter demislerdi bu tabii 2 gun once soylenen.
    Ama dogru telefona cıkan sahıs ilgili olursa belki ama belki problem cozulebilir bende o kadar sanslı degildim. ((
    Her 5 dakikada bir telefon acip burda klavyemle mouse parcalama arasında secim yapmak zorunda kalmiyayim die
    ugrasmadim.
  • 360 pingle 0.39 down 0.39 uploadla online oyun oynamaya çalışıyoruz. Aferin ttnet. Pazar gününün de içine ettin.. Gerçi etmediğin gün mü var ki..

Kesin balina falan toslamıştır yok yok altyapıdan değil, külahıma anlat sen onu..
  • video izlenmiyor yaa puhh senin gibi internette 2 sn de donuyo 10 sn de yüklüyo 2 sn de gene duruyo
  • ben downloaddan geçtim pingler güzel olsa onada razıyım ama aksine online oyunda oynanmıyor..
  • Hız testinde bir sorun gözükmüyor ama bir haftadır download, video izleme olaylarında bir gariplik var. Öğlen vakitleri Samsun'da hız anormal düşüyor.
  • abi youtube den video izleyemez hale geldim ya 1 mbıt bağlantım limitsiz hemde ama gel görkki yok izlenmiyor birde hotfile 60 kbps geçmiyor ne oldu yahu
  • 1.) Türk Telekom''un İzmir Pop'da yapacağı çalışma 05.10.2010 tarihine ertelenmiştir.(normalde 02.10.2010 tarihindeydi)
    2.) Türk Telekom'un Gayrettepe Pop'da yapacağı 05.10.2010 ( Pazartesi'yi Salı'ya bağlayan gece) saat 03:00 itibari ile yapılacak teknik çalışma nedeniyle ADSL ve SDSL hizmetlerini almakta olan müşterilerimizin bir kısmı belirtilen tarih ve saatte bölgesel olarak kesinti yaşayacaklardır.

daha bekleyeceğiz
  • yahu yazanı bi okuyun önce.http://home.netone.com.tr/sonuc.asp bu adreste yer alan pop çalışmaları hep bölgesel. tıklayıp baktığınızda ya der urfadakiler kesinti yaşayacak ya der izmirdekiler..

misal ankara ile ilgili tek ibare yok ama hız berbat şu an ankarada.

yurtdışı çıkışlarında sorun var bunla ilgili ibare de koyuyorlar oraya ama ne hikmetse bu sefer konmamış. sorunun farkında bile değiller heralde. 3 gündür sürünüyoruz gene..

• hergün arıza bırakıyorum toplam 10 tane fln oldu. bikaç gün daha bekler sonra mahkemeye veririm ne ugraşıcam bunlarla...
  • İzmirden zar zor yazıyorum benim durumumda olan varmı?
  • ehehe ttneti mahkemeye verirseniz sizi kovarlar mahkemeden :D çünkü verilen hızlar garanti değildir ibaresi yer almaktadır sözleşmede. :)
  • uydu net kullanıyorum aynı sıkıntıyı yaşıyorum 10 mb hız speed testte 4,5 mb çıkıyor ama rapidden download hızı 60 kb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

yahu yazanı bi okuyun önce.http://home.netone.com.tr/sonuc.asp bu adreste yer alan pop çalışmaları hep bölgesel. tıklayıp baktığınızda ya der urfadakiler kesinti yaşayacak ya der izmirdekiler..

misal ankara ile ilgili tek ibare yok ama hız berbat şu an ankarada.

yurtdışı çıkışlarında sorun var bunla ilgili ibare de koyuyorlar oraya ama ne hikmetse bu sefer konmamış. sorunun farkında bile değiller heralde. 3 gündür sürünüyoruz gene..

ankara halen rezil durumda

• Büyük Hali

Bir de buna bakın da yüreğinize su serpilsin

Megabit hesabıyla, 1 megabite elin aylık ödediğinin 80 katını ödüyoruz yine de doğru düzgün hizmet yok.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.