Şimdi Ara

Gene Ne Oldu İnternete? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.545
Cevap
1
Favori
100.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrahcoo

quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

Arkadaşlar, bu genel bir problem mi? Yoksa önceki ay kotayı geçtik diye mi yaptılar, öyle olsa bugün ayın 1 'i, tekrar eski haline dönmesi gerekmiyor muydu?

Valla benim 25 den beri 1mbt görünüyor kotayı geçtim.Fakat hız 512 değil ve bugunde normale dönmeyince kotayla alakalı olmadığını düşünmeye başladım.

Arkadaşlar sorunu sonunda çözdüm Ttnet müşteri temsilcisi sansınıza bakıyor kesinlikle.5-6 kere aradım her seferinde çalışma var diyip başlarından attılar.5 dkda bir aradım ama sonunda bu işten anlıyan biri çıktı.Modeme reset hız testi bu sırada ordan değerlerime baktı dsl ışğı yandı söndü ve şimdi hızınız eskisine dönmesi gerekiyor dedi.Şasırdım yok gelmemiştir dedim ama bi baktım harbi 8 mbt hız.5 dk çözülcek sorunu uğraşmamak için sallıyorlar arkadaşlar.Bir sorununuz olduğunda tavsiyem devam arayın.

• aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastmasked

kayseri'deyim 1mbit limitsiz kullanıyorum speedtest ve ttnet hız testi normal çıkıyor ama bişeyler download ettiğimde hızım 30kb/sn'yeyi geçmiyor dns de kapatım durum yine aynı..valla çıldırtacak bu ttnet beni.

sivastayım 8mbite geçtik güya!!...
    2 gündür 60kb/sn geçmedi nalet olası dl hızı..
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

Arkadaşlar, bu genel bir problem mi? Yoksa önceki ay kotayı geçtik diye mi yaptılar, öyle olsa bugün ayın 1 'i, tekrar eski haline dönmesi gerekmiyor muydu?

Valla benim 25 den beri 1mbt görünüyor kotayı geçtim.Fakat hız 512 değil ve bugunde normale dönmeyince kotayla alakalı olmadığını düşünmeye başladım.

Arkadaşlar sorunu sonunda çözdüm Ttnet müşteri temsilcisi sansınıza bakıyor kesinlikle.5-6 kere aradım her seferinde çalışma var diyip başlarından attılar.5 dkda bir aradım ama sonunda bu işten anlıyan biri çıktı.Modeme reset hız testi bu sırada ordan değerlerime baktı dsl ışğı yandı söndü ve şimdi hızınız eskisine dönmesi gerekiyor dedi.Şasırdım yok gelmemiştir dedim ama bi baktım harbi 8 mbt hız.5 dk çözülcek sorunu uğraşmamak için sallıyorlar arkadaşlar.Bir sorununuz olduğunda tavsiyem devam arayın.

her hafta sonu net yavaşlıyor sebebi belli herkez nette tel kablo
    hacı merak ettim test sonucu koysana

• Ankara merkez hız 256/1024 sürünüyoruz. :(
  • İzmir düzeldi 1mbit tamam.
  • Yurtiçi bayağı hızlı ama yurtdışı rezil durumda.
  • Arkadaşlar DNS'yi otomatik al yapın. Ben şimdi yaptım direk hızlandı.
  • bıktım bu yavaşlıktan adamı çileden çıkarıyorlar
  • internet gidip geliyor sen ayarları değiştirdikten sonra iyileşmiş olabilir... benim dns hep otomatikteydi bir çok iyi oluyor bir çok kötü...

quote:

Orijinalden alıntı: Darci

Arkadaşlar DNS'yi otomatik al yapın. Ben şimdi yaptım direk hızlandı.
  • Hafta sonları herkes evde, yoğunluk oluyor, tabii Türk Telekom yatırım yapar mı hiç altyapıya? O yüzden hafta sonları böyle yaşamaya alışmalıyız
  • dns degilde yine fiberler ile ilgili sorun
  • Saatler 00.10 u gösteriyor ve ttnetin sunduğu laglı internetler devam ediyor.
  • saatler 00:25 i gösteriyor düzeldi sanki internet
  • 2 Mbit Limitsiz ile Yurtiçinde gayet hızlı yurt dışı rezalet durumda roma ya test yaptım hızım 56kbit çıktı şaka gibi, downloadlarım maksimum 13-16kb/sn civarında dolaşıyor sinir krizleri geçirmek üzereyim. Yer:Trabzon
  • Merhaba arkadaşlar. 8mbit'e kadar çıkabilen sınırsız internet aldım. Bağladım ve hız en fazla 1mbit. Aradım ve Eyüp'e veremiyoruz 8mbit dediler. Komşumda geçenlerde 8mbit vardı. Aynı tarife. Ne yapmalıyım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SgtHeadshot

Saatler 00.10 u gösteriyor ve ttnetin sunduğu laglı internetler devam ediyor.

Aynen ya dh bile zor açılıyor.
  • 8mbit internetim 0.35mb olarak gözüküyor, sen bana sabır ver Allah'ım ya.
  • Burası Muğla ve sabah 600 kb 'yi gören downloadlarım şu an 50 kb' yi geçmiyo yani yavaş... Daha çok yolun var Türk Telekom çok yolun .....
  • ne zaman düzelir bu ya acaba. bir arkadaşımız telekomu arayıp bişeyler yapmışlar düzelmiş. nasıl oluyo bu anlamadım. cidden bi sorun varmı yoksa bizi mi kekliyolar yurt dışı kablosunda vs. de sorun var diye?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.