6 mbit hızım var sözde ama hız 300-400 kbps. Yazıklar olsun.
up hızım 23 den 40 oldu yavas yavas gelıyor kendıne offf
internet çöktü gene
İzmirdeyim durum felç
Bir kaç saat önce çok kötüydü. Şimdi yavaş yavaş düzelmeye başladı. İki-üç günde bir aynı problemleri yaşıyorum hemen hemen.
calışma gece 3 gibi başlayacakmış. gayrettepe pop ta arıza oldugu için tüm ülke felç içinde umarım sorun halledilir
Bende diyorum benim internette mi sorun var, Yurtdisindan Türk sitelerine girince sorun yasiyorum.
Bursadayım ve 8mbt olması gereken net şu anda 0,8 mbt....Ne biçim bir firma bu ya....sorunlar hiç bitmiyor...
Ankara.. 8mbit yerine 256k alıyorum Süper
quote:
Orijinalden alıntı: VESRAP
Bursadayım ve 8mbt olması gereken net şu anda 0,8 mbt....Ne biçim bir firma bu ya....sorunlar hiç bitmiyor...
aynen ya hala inmedi 400mb dosya
quote:
Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k
8mbit net ile 400 mb dosya 3 saattir iniyor. . .
ayrıca arkadaşlar, herhangi bir download programla download yaparken hız 0 oluyor 5-6 sn sonra yükselip yine 0 oluyor. . . dosya inene kadr böyle :S sizdede böylemi?
evet bendede oldu o olay idm ile dosya indirirken..
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
6 mbit hızım var sözde ama hız 300-400 kbps. Yazıklar olsun.
Biz 0.8kbps diyoruz adam 300-400'den yakınıyor.
Benim anlamadığım müşterilerden milyon dolarları toplayan bir şirkette neden sorunlar hiç bitmiyor?...Yazık tek kelimeyle...1 değil 2 değil...Sürekli insanlar yakınıyor...Valla yakında başbakanın konvoyu geçerken önünü kesip durumu anlatacağız,duruma el koysun...
ya sormayin, bugun feci ama her gece net gunduzden yavas olmuyormu, nedir bu ya. gece hep boyle yavas ama bugun gercekten rezalet bir olay var.
ARANIZDA GECELERI NET NEDEN FECI YAVAS BILEN VARMI?
tskler.
ankarada şu an pingler 250 lerde.. online oyun hiç oynanmıyo
quote:
Orijinalden alıntı: ghostweb
ankarada şu an pingler 250 lerde.. online oyun hiç oynanmıyo
hocam ben silkroad çok rahat oynuyorum. lag, dc falan yok tek sorun download.
bende sakaryadayım ping 168 ilk defa bukadar yüksek hızda 1.55 mbps upload 0.67 net gerçekten yavaş
wow 1k latency
quote:
DNS alakalı problem olabilir.
Youtube veya benzeri siteler için DNS değiştirdiyseniz otomatik yapınız.