Şimdi Ara

Gene Ne Oldu İnternete? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.545
Cevap
1
Favori
100.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmit net çok yavaş ve bağlantım kopuyor sürekli
  • Ankaradayım felç geçiyorum. 5 dakikada bir kopuyor. download hızı desen sanki 56K dial up modem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: spardaaaaa

zamanında gerizekalılar ülkenin yurtdışı tüm cıkışlarını gayrettepeki POP noktasına taşıdılar. şimdi o noktada bi sorun olunca darbogaz meydana geliyor pingler artıyo baglantılar zayıflıyor. sanki bedavada hayrına iş yapıyo pzevenkler...

Konuya hakim olmadan böyle yorum yapmanız pek gerçekçi olmuyor. Türk telekom'un ankara-ulus ve istanbul acıbadem santralleri de yurtdışı çıkışları için kullanılıyor ayrıca duyduğum kadarıyla izmir-karşıyaka santrali'de bu yıl sonunda yurtdışı çıkışları için kullanılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k

quote:

DNS alakalı problem olabilir.

Youtube veya benzeri siteler için DNS değiştirdiyseniz otomatik yapınız.

başka siteden. bende işe yaradı arkadaşlar.

Benim de otomatik, hızım dün düzeldi, şimdi problem görünmüyor. Belki sizlere de yardımcı olur...
  • an itibariyle benim hız yine düstü..yurt dısıyla alakalı wow oynayamıyorum...
  • Yine gitti internet, google 15 saniyede açılıyor, 6 mbit bağlantıyla youtube da 3 dakikalık videoyu 15 dakikada izleyebiliyorum.
  • dosya indirme hızım 800kb/s dan 80e düştü bazen 20 ile indiriyor
  • Bugünde sorun devam ediyor.
  • Gayrettepe POP noktamızda 2 Ekim Cumartesi günü saat 13.00 ile 15.00 arasında UPS altyapı bakım ve yükseltim çalışması gerçekleştirilecektir. Bakım sırasında jeneratör sistemlerimiz devrede olacaktır. Herhangi bir kesinti ön görülmemektedir.

calışma bitmedi heralde...
  • 4000 seedlik torrenti 60 kb ile çekiyorum var mı böle bişi ya.
  • hayırdır ne cekiyosun
  • PES 2011 = 6 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingo_disco -- 2 Ekim 2010; 16:33:26 >
  • pes ide bitürlü pc de beceremedim. ayrıca bu sene fifa daha ii diolar dogru mudur?
  • quote:

pes ide bitürlü pc de beceremedim. ayrıca bu sene fifa daha ii diolar dogru mudur?

Fifa hiçbir zaman iyi olmadı ki bu sene olsun
  • yok işte fifa 2011 pesten ii olmuş artk diolar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

pes ide bitürlü pc de beceremedim. ayrıca bu sene fifa daha ii diolar dogru mudur?

Fifa hiçbir zaman iyi olmadı ki bu sene olsun

bu sene iyi... olmuş yani
  • quote:

yok işte fifa 2011 pesten ii olmuş artk diolar...

Pc için diyemem ama konsol için Fifa son 3 senedir daha iyi....
    Buarada benimde net çok kötü,hotfile prepium üyesiyim normalde 250kb ile indirirken şimdi 90'ı göremiyorum
  • Herkes abanmış pes 2011 e
  • bende pes indiriyorum 15 part :D 4 part indirdim şu an'a kadar :D ayrıca sorun devam ediyor. gece indircez mecbur.
  • kayseri'deyim 1mbit limitsiz kullanıyorum speedtest ve ttnet hız testi normal çıkıyor ama bişeyler download ettiğimde hızım 30kb/sn'yeyi geçmiyor dns de kapatım durum yine aynı..valla çıldırtacak bu ttnet beni.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.