Şimdi Ara

Gene nerf gene patch notları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://tr.leagueoflegends.com/node/1648 Bu linkten okuyun ama riot isi iyice abarttı simdide elise singed jarvan nerflenmis hemde en babasından.Onun dısında bircok esyanında fiyatı artmıs özellikleri düsürülmüs tam oyundan zevk alıyoruz riot icine ediyor.Gercekten sıkmaya basladı artık

• Elise öyle aman aman nerflenmemiş. Gerekliydi sanırsam şuan biraz daha balanced oldu diyebiliriz.
    Jarvan'a iyi gelmiş
    taric bitmiş
  • Abi daha geçenlerde geldi J4 ve Taric. Elise zaten yemişti. Riot cidden neyin peşinde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nıye sıkılıyorsun ki alalala bakma notlara oyunu oyna,benim hiçte umruma gelmıyor,riota getirsin nerfleri ne olacak alalala çok abartıyorsunuz çook

morde bitmiş bitmiş dediniz gecen senekı nerfle pasivine gelenden bahsediyorum ben bu neften 2 ay sonra haberım oldu.morde ile estiriyordum,oynıyanla alakalı valla yoksa nerften fılan hıc bişe olmaz oyuna ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Abi daha geçenlerde geldi J4 ve Taric. Elise zaten yemişti. Riot cidden neyin peşinde?

elise mana cost artmıstı ama bu bile etkiler bence ve cidden taric j4 bitti
  • O değil Singede gelen nerfe hadı saçma desenıze biriniz,bundan daha mantıklı nerf olabilir mi
  • Singede iyi olmuş.
    Adam kuleler arası yürüyüşe çıkıyordu daha 5 levelde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız Singed kuleler arası seyahat yapıp arada karşı jungle a uğruyodu bu konuda eşi benzeri yoktu mantıklı nerf
  • Yakında turretların canı da arttırılacak demedi demeyin. Riot oyun süresini uzatma açabasında. 20-25 dk da biten oyunlar son bulacak.. Ortalama oyun süresi 50-60 dk olacak
  • J4 bitti bu sefer taric de ayni sekilde elise yine neyse de bazi itemlere gelen degisiklikler de fena yani raudine gelen mesala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • j4 bitmez.

Elise hala op.

Singed dengelendi.

Ciddi anlamda taric bitti .

İceborn iyi olmuş mesela bazı ap ye gerek olmayan herolara alıyorduk useless kalıyordu şimdi çok iyi olmuş .

kısacası gelen her değişiklik yerinde bence , lütfen bilmeden kıt oyun bilginizle adamlara küfretmeyin.
  • Taric' im öldü. 2 haftada bitirdiler Taric' i. Leona-Tresh' e de nerf gelirse oyunu bırakırım.
  • Elimi attığımı kurutuyorum ben de anasını satayım... Hep Xin ile oynardım, nerf geldi... Şimdi de taric ile support oynuyordum, buna mı nerf geliyor.

Gene nerf gene patch notları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAK_ -- 19 Mart 2013; 2:56:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Watchmaan

j4 bitmez.

Elise hala op.

Singed dengelendi.

Ciddi anlamda taric bitti .

İceborn iyi olmuş mesela bazı ap ye gerek olmayan herolara alıyorduk useless kalıyordu şimdi çok iyi olmuş .

kısacası gelen her değişiklik yerinde bence , lütfen bilmeden kıt oyun bilginizle adamlara küfretmeyin.

+1 ama bence suan taricte lanede daha dengelı duruma geldı oncekı halının op oldugundan bahsetmıyen mıllet nerf yıyınce bıttı sanıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayaith

Taric' im öldü. 2 haftada bitirdiler Taric' i. Leona-Tresh' e de nerf gelirse oyunu bırakırım.

Leonaya gelmez ama tresh'e %9889898978798 nerf gelicek oyunu bırakmaya hazır ol . +2000 elo perma ban tresh.
  • gayet yerinde nerf-bufflar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Singede iyi olmuş.
    Adam kuleler arası yürüyüşe çıkıyordu daha 5 levelde.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Yakında turretların canı da arttırılacak demedi demeyin. Riot oyun süresini uzatma açabasında. 20-25 dk da biten oyunlar son bulacak.. Ortalama oyun süresi 50-60 dk olacak

Bu daha çok oyun sürelerini kısaltmak için yapılan değişiklikler.S2 zamanında Force of nature warmong frozen heart almış tanklar kapışırdı late gamede bitmek bilmezdi oyun.Bu itemlerle olafı mundoyu singedi hatta cho'yu düşünsene...
  • Ya saçma saçma konuşmayın Allah aşkına. Yok jarvan bitmiş yok elise bitmiş. Neden? elisede 20 damage düşmüş jarvandan aktiften gelen ek armor düşmüş. Çoğunuz E'nin aktif halde double armor verdiğini bile bilmiyordu. Siz metin2 oynarken bu oyun baştan aşağı değişti. 3 kat güçsüzleşen vlad bile ölmedi, 20 damage'i düşen elise hiç ölmez. Hadi iyi geceler.
  • Yine turnuvada oynanılanları nerflerler.Akali adc ye iki atsın onu ellemezler oynanmıyo orda diye.Jarvan,Elise,Singed yine oynanır.Botrk den umutlu değilim ama.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.