Şimdi Ara

GENEL INDIRIM # YILBAŞI INDIRIM F/P LAPTOP (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam şu iki pc arasında kaldım acaba hangisi daha iyi kalır yardımcı olur musunuz ?

www.teknosa.com
    Lenovo Ideapad L340 Intel Core 81LK003FTX i5-9300H 8GB 256GB SSD 4GB GeForce GTX1650 15.6
    https://www.teknosa.com/lenovo-ideapad-l340-intel-core-81lk003ftx-i59300h-8gb-256gb-ssd-4gb-geforce-gtx1650-156-full-hd-oyun-bilgisayari-p-125033965

• kolidordangelentopuksesi K kullanıcısına yanıt
    Hp bana daha cazip ve hoş geliyor acikcasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hp sipariş verdim 3-5 güne elime geçer inş. Genel olarak yorumları okudum alanlar memnun bir şikayetleri yok gibi bir kaçı hariç hoparlöründen az ses geliyormuş malzeme kalıtesi iyi değilmiş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolidordangelentopuksesi -- 1 Ocak 2020; 1:50:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hp para iadesi yapmayı unutma güle gule kullan

• Asus bilgisayarlar 5 sene öncesi efsaneydi.Asus N serileri baya satıyordu.Burada bir çok konu açılıyordu.
    Ama ısınmadan dolayı epey sorunlar çıkarttı vede bir çok kişiyi madur etti.O nedenle artık çok tutmıuyor.
    Isınma sorununa çözüm bulamadıkça açıkcası ben tercih etmem.MSİ Soğutma konusunda baya iyi yol aldı.

MSI P65 Creator 9SE-409TR Intel Core i7 9750H 16GB

GENEL INDIRIM # YILBAŞI INDIRIM F/P LAPTOP

Yukarıdaki Pc biraz yüksek eder ve her bütçeye uygun değil ama tam evladiyelik diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 8 Ocak 2020; 0:50:34 >

• Çok firsat değil hatta hiç degil de hepsi burada günün fırsatı da gördüm buyurunuz...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.