Şimdi Ara

GENEL INDIRIM # YILBAŞI INDIRIM F/P LAPTOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar şöyle bişey yapalım bence bi cok kisi yılbaşını ya da indirimleri bekliyor herkes yakaladığı indirimleri veya gördüğü uygun cazip PC linkleri bu konu altında paylaşsin hem daha sabit bir konu olur hem de ihtiyacı olanlar yararlanır.Hatta ben şöyle ilk link paylaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi howex -- 28 Aralık 2019; 13:51:0 >

• Rand al Thor kullanıcısına yanıt
    Ryzen rtx 2060 ı besleyebilir mi
  • www.incehesap.com
    MSI GF63 Thin 9SC-058XTR i5-9300H 8GB DDR4 256GB SSD 4GB GTX 1650 15.6” Full HD FreeDOS Gaming Notebook - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/msi-gf63-thin-9sc-058xtr-gaming-notebook-fiyati-42491/?ref=akakce&v=1.84.2

• Daha uygun fiyatlı öneriler de bekleriz bilgili arkadaşlardan..
  • Geçen yılki indirimlerden bilgisi olan var mı tam olarak hangi tarih aralığında sağlam bi yılbaşı indirimi görürüz? Bende 1650 ekran kartlı bi laptop almak istiyorum.En son aldığım Monster laptop üzmemişti beni o yüzden tekrar Monster almak istiyorum aslında ama yılbaşı indirimleri başka markaları vurursa fikrimi değiştirebilirim.
  • Güncel kalsin.
    Indirime giren
    3000 tl bandında da öneri bekliyoruz.
  • 6000 tl civarında ekran kartı iyi olan bir lapotop lazım umarım 1660 ti i7 kombini bir laptop bulurum :)
  • kolidordangelentopuksesi K kullanıcısına yanıt
    Umarım hepimiz buluruz 🤗
  • Lenovo L340 GTX1650 Teknosa'da 4675 TL. Ürünün tek ram slotu var alacakların aklında bulunsun.

• 3.769 tl Değerlendirilir

• 3000 tl bandında 14 veya 15 inç ips panel 8 gb 256 ssd özellikte cihaz indirimde görürseniz lütfen bilgi verin
  • howex H kullanıcısına yanıt
    Bu güzelmiş
  • Alacak olanlar yılbaşı indirimlerini takip etsinler, efsana cumada fiyatı 9K küsura düşmüştü.

• howex H kullanıcısına yanıt
    Sağolasin
  • 3000 tl bandında
    8 gb ram ssd özellikte ve ips panel olan laptop indirimde görürseniz lütfen haber verin.
    14 veya 15 inç ekranlı olabilir.
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    5500 tl hocam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.