Şimdi Ara

Genel Kullanım 1300'e kadar ultrabook tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dokunmatiği olursa güzel olabilir, ekrankarı da şart değil ama olsa fena olmaz yalnız asıl önemli nokta ince hafif zarif ve uzun pil ömürlü olması bunun yanında hdmi bulunması gerekli. 13,3" ya da 15,6" olabilir ekranın büyük olması faydadır.

Ssd ile bu fiyata olmayabilir ama hiç olmadı değiştirme imkanı sunabilen bir model olsun, aynı şekilde ram 4GB olsa bile yükseltilebilsin ama 8 makbulümdür.
    Isınmaması ve de touchpadi büyük olup tuşları da güzel olursa çok şükela olur.

Bu fiyat aralığı az gözükebilir ama ek istediklerimden bir ikisi hiç olmadı eklenebilirse bir beşyüze kadar çıkabilirim. Kampanya ile falan indirimli ucuza gelecekse kampanya bekleyebilirim bir iki hafta ya da babalar günü geldi çattı uygun bir şey olabilir.

Güzel tavsiyelerinizi bekliyorum...
    Paylaş

• UP

13,3" ya da 14" küçük müdür üstü olacksa full hd daha mantıklı, bir de normal notebook gibi olup da 2,5kg olmasın, mümkünse 1,6 maks 1,8kg civarlarında bir şey bakınıyorum...
  • fiyatı biraz yüksektir ama ürün sağlam güzel ürün

ASUS S550CM CJ026H ultrabook
  • O bilgisayar 2,6kg dostum.
    Şıklığı haricinde pek parasının bilgisayarı gelmedi bana, o kadar para verip de 15.6 da full hd alamamak olmamalı artık..
  • ozaman ulv işlemcili yeni modeler işini görür

https://www.notebookadresi.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonderlands -- 14 Haziran 2013; 18:14:56 >
  • Bu ulv işlemciler sonları u ile biten modeller değil mi?
    Bu fiyat aralığında bulabilir miyim?
    Şık hafif ve de genel kullanımda zorlamayacak bir model arıyorum, oyunun önemi yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.