Şimdi Ara

Genel kullanım ve güvenlik konusunda hangi dağıtım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pardus 2013 kullanıyorum(yerli malı yurdun malı ve birazda linux kültürü olsun hesabı),
    şimdilerde windowstan dolayı format atmam gerekiyor, bu sırada pardusu da yeniden kurmam gerekecek (linuxun yanına yada windowsun yanına.. açılırken seçiyorum) ...

Aşağıdaki özellikleri sağlalyan Linux mint, ubuntu yada başka bir dağıtım tavsiyeniz nedir ve mümkünse tavsiye ettiğiniz özellikleri teknik açıklamasıyla paylaşırsanız sevinirim (lütfen afaki yorumlar yazmayın .. daha hafiftir ağırdır vs..)...

1 Güncelleme yaptığımda siyah ekrana yada komut istemine düşmeyip sistemi sorunsuz açan .. Pardusta güncellemelerden sonra sistem açılmıyor...
    1 Üzerinde sorunsuz bir personal firewall çalışan.. pardusta firestarter yazılımını başlatmadan firewall başlamıyor galiba
    2 Üzerinde sorunsuz antivirüs antispyware vs.. çalışabilecek
    3 Network konusunda problem çıkarmayacak(wi-fi) wifi çekim kalitesinde pardus windowstaki kadar iyi değil ..
    4 Multimedya (müzik video) ve internet uygulamarı konusunda (internet tarayıcı yada download manager ) internetten video izleme gibi hayal kırıklığı yaratmayacak
    5 Mütevazi olmayan hatta canavar, görselliği mükemmel ama sorun çıkarmayan bir masaüstü uygulaması
    6 Donanım tercihinin sorunsuz yapılabildiği (onboard ses kartıyla birlikte ayrı bir pci ses kartı arasında hangisini kullanacağımı seçebildiğim ve sürekli seçmek zorunda kalmadığım)...

• Linux Mint
  • Linux Mint Cinnamon tam size göre.
  • Ubuntu ya da Linux Mint öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.