Yaklaşık 2,5 senedir (32ay) TurkNet kullanıyorum. Her ay faturamı arşivliyorum. Bütün faturaları toplayıp 32 aya böldüm ve ortalama faturam 56 TL çıktı Arkadaşını getir kampanyası sayesinde bol bol indirimden faydalanmışım ve 100 mbit interneti 2,5 sene boyunca ortalama 56 TLden kullanmışım Hangi firma verir böyle aşırı ucuza internet ♥ |
Genel olarak bakınca cidden ucuz
-
-
Önemli olan ucuzluk değil diye düşünüyorum.
Bende 2. internet olarak kullanmak için başvuru yaptım, 2-3 güne bağlanır diye düşünüyorum. Genel performansı benim için daha önemli olacak. TT kabini evin önünde 100Mbps çok rahat alıyorum, 1 gün sorun yaşamadım. TurkNet bağlandığında değerleri ve performansı göreceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haziran ayında 95 TL olan faturamı 140 TL yapacaklar diye firma değiştirdim. Bakalım geçtiğim firma nasıl hizmet sağlayacak...
-
Dopru diyorsunuz. Ama kötü bir hizmet verse ben de çıkardım zaten. Aldığım 100mbit hizmet bu ülkedeki en sorunsuz ve en düşük pingli 100mbit hizmetlerden birisi. Oldukça memnunum
-
Merakla aktivasyonu bekliyorum hocam, dediğin gibiyse main olarak kullanacağım.
Umarım sizinki de öyle olur. Ne yazık ki tüm aboneler aynı yurtdışı çıkışları üzerinden çıkış yapmıyor. Ben Cogento üzerinden çıkıyorum ama bazıları Turk Telekom üzerinden çıkış yapıyor. Eğer Turk Telekoma düşerseniz pinginiz yüksek kalabilir
-
Mevcutta ki TT hattımdan memnunum hocam, ping sorunum falan yok. Yurtiçi 6-7, yurtdışı 45-55 alıyorum. Bu şekilde bile kabülüm.
Tek beklentim hızlar dalgalı olmasın, akşam yoğun saatlerde düşmesin yeter. En azından ping olarak daha iyi değilse evdeki cihazlar TurkNet'e bağlı olacak, ben tek TT kullanacağım.
valla benim en boş saatte de yurtdışı hızım 100, en yoğun cuma akşamı saatinde de 100
-
Yurtdışı çıkışları epey övülüyor hocam. Sol fiber gelene kadar (mahallede çalışma yapıyor) bu yüzden TurkNet'i tercih ettim.
Ah şu şansım gülse, TurkNet gigafibere yapa santralinin olduğu bölgeden başlasa 1 aya gigafiberdeyim.
Arkadaşını getir kampanyasını fiyat ortalamasına dahil etmek epey gereksiz olmuş keza sırf bunun için internetten referans düşürmeye çalışmak lazım. Yani bahsettiğiniz fiyat ortalaması şahsi uğraşlarınız sonucunda oluşmuş bir durum, haliyle "Genel olarak bakınca." sözü birşey ifade etmemekte.
Türknet artık aylık 140tl. Eski üyelere de 140tl yapacak fiyatı Haziran ayında. Yani yorumu 140tl üzerinden yapmak gereklidir ve ucuz falan da değildir. Eğer türknet'in sağladığı 1gb/s altyapıya sahipseniz o ayrı bir konu tabii, o zaman verilen paranın hakkını almış olursunuz ona sözüm yok.
-
Arkadaşa katılıyorum, mevcut abonelere 140TL olayını da öne çektiler bu arada. Konuyu açan arkadaş aldığı hizmetten memnun çoğu konuda mesajlarına denk gelmek mümkün. Herkesin hizmet kalitesi bir olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 25 Nisan 2022; 5:44:0 >
Benzer içerikler
- ev interneti başka operatöre taşıma
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- snr margin kaç olmalı
- vae fiber modem
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- zyxel modem kurulumu
- türk telekom port açma ücreti
- en hızlı internet
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- statik ip
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X