Şimdi Ara

Genel Sağlık Sigortası Prim Borcu(GSS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mehmet Akın Simsek

quote:

Orijinalden alıntı: cangur

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Akın Simsek

quote:

Orijinalden alıntı: cangur

geçen sene
    3000
    bu sene 500 tl ödüyorum

Zaten sağlıkdan yararlanmıyorum çünkü devletin ihiç bir kurumu düzgün değil.

Zorla bu parayı ödemek çok saçma ödemesende haciz gelir sonra

Benim kuzenim 25 yaşında onunda borcu var ödemicem,üstüme bişey yok hapse mi atcaklar ki atamazlar insan haklarına aykırı diyor.Ödemeyin beyler hapse mi atacaklar sanki biriksin Gs nin vergi borçlarını siliyorlar.2-3 bin lira kolay mı kazanılıyor ailelerimiz o parayı kazanmak için 1 ay ter akıtıyo bunlar su gibi alacak yok öle yağma.

Bunun bir hukuki yaptırırımı vardır diyorum ya haciz gelir kardeşim o zaman ben enayimiyim ödedim.

Kardeşim senin üstüne bi şey var mı yoksa ailenin mallarınımı alcaklar.Öyle bişey olamaz senin borcun senin borcundur.Gidipte ananın babanın evindeki eşyaları alamazlar.

Benim üstüme birşey yok fakat şimdi anladığım kadarıyla öyle yatırmassan sadece sağlıktan yararlanamıyorsun zaten yararlanmayalım devletin hastanesinden cacık olmaz.

• Devlet bize bakmıyo ayrıyetten bizim aruna kone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5 bin tl borcum var

• quote:

Orijinalden alıntı: injun

3.5 bin tl borcum var

Yenimi öğrendiniz?

• anlatpanpadinliyom A kullanıcısına yanıt
    hayır biliyordum zaten takip ediyorum arada
  • Evet arkadaşlar, büyük ihtimalle gelir testi yaptıktan sonra her ay 40 tl borç geliyor size

Bence gidip yaptırın çünkü yaptırmazsanız hem hastaneye gidemiyorsunuz hem de 40 tl den fazla para ödemek zorunda kalırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Evet arkadaşlar, büyük ihtimalle gelir testi yaptıktan sonra her ay 40 tl borç geliyor size

Bence gidip yaptırın çünkü yaptırmazsanız hem hastaneye gidemiyorsunuz hem de 40 tl den fazla para ödemek zorunda kalırsınız

Yaptırmayanlar yakında 272 yl ödicek(2asgeri ücret alıyo sayılıyolar)

• 809.26 borc varmis benimde allah bu hukumetin belasini versin odemiyecegim hapise atsalarda odemiyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: gilardo

809.26 borc varmis benimde allah bu hukumetin belasini versin odemiyecegim hapise atsalarda odemiyecegim

Kurtuluş yokmu ? Azalttırma filan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: anlatpanpadinliyom

quote:

809.26 borc varmis benimde allah bu hukumetin belasini versin odemiyecegim hapise atsalarda odemiyecegim

Yok kardesim. zaten odeyecek paramda yok

• Ben 2 sene once mezun oldum suanda okumuyorm tekrar hazırlanıyorum gecen gittim sgk ya babam eski sigortalı olduğu icin ve kız olduğum icin ben evlenene kadar babamın sigortasından yararlaniyormusum

• Aöf kontejyansız bölüme kayıt yaptırın ilk dönem 205 TL yatırmanız yeterli ikinci döneme gerek yok.Bu sene böyle yaptım en rahatı

• quote:

Orijinalden alıntı: Damla1905

Ben 2 sene once mezun oldum suanda okumuyorm tekrar hazırlanıyorum gecen gittim sgk ya babam eski sigortalı olduğu icin ve kız olduğum icin ben evlenene kadar babamın sigortasından yararlaniyormusum

Kızlara farklı bir uygulama olduğunu duymuştum da bukadarda değil neyse en azından siz yırttınız giren bize.
    ...

• quote:

quote:

quote:

Yok kardesim. zaten odeyecek paramda yok

Eģer mezun olduğun yıl hazirandan itibaren borç yazmaya başladılarsa 3 aylık borcunu sildirmeyi deneye bilirsin.

• arkadadaşlar bu kadar sıkıntı yapmayın bal gibi de rafa kalkacak bu yasa.
    sigortanın zorunluluğu olur mu arkadaş! ayrıca ödeseniz bile özel hastanelerde fark ücreti olarak yine sömürecekler sizi.sağlığınıza dikkat edin bunların eline düşmeyin.
    ayrıca vermiyorum ulan. devlet ortadoğudaki savaşları finanse edeceğine kendi vatandaşını düşünsün.ben de bu gss saçmalığına verecek on para yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Damla1905

Ben 2 sene once mezun oldum suanda okumuyorm tekrar hazırlanıyorum gecen gittim sgk ya babam eski sigortalı olduğu icin ve kız olduğum icin ben evlenene kadar babamın sigortasından yararlaniyormusum

Bu durum her bayan için geçerli mi yoksa babanız eski sigortalı olduğu için mi uzatabildiniz? Benim babamında bayadır sigortası var fakat bizdede sonradan borç çıkmasın.
  • Benim 2 yıllık borum var 600 tl civarı ama torba yasada faizlerine af geliyor onu bekliyorum ödemek için.

Tüm bayanlar evlenene kadar babadan bakılabiliyorlar.

Kaç tl ödüyceğinizi görmek için gelir testine sorup evinizdeki tv yi ve kaç yıllık olduğunu bile soruyolar herşeyi en düşük yazın aylık paranıx daha az çıkar.

Erkekler üni de okuyo bile olsa 25 yaşından sonra yine ödemesi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k0gamer -- 26 Haziran 2014; 15:39:54 >
  • k0gamer K kullanıcısına yanıt
    yalan söylemek suçmuymuş neymiş öyle bişeyler yazılıydı internette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0gamer

Benim 2 yıllık borum var 600 tl civarı ama torba yasada faizlerine af geliyor onu bekliyorum ödemek için.

Tüm bayanlar evlenene kadar babadan bakılabiliyorlar.

Kaç tl ödüyceğinizi görmek için gelir testine sorup evinizdeki tv yi ve kaç yıllık olduğunu bile soruyolar herşeyi en düşük yazın aylık paranıx daha az çıkar.

Erkekler üni de okuyo bile olsa 25 yaşından sonra yine ödemesi gerek.

Yani şuan özetle ben evlenene kadar babamın sigortasından faydalanabildiğim için borç v.s gibi bir durum olmuyor değil mi ?
  • quote:

yalan söylemek suçmuymuş neymiş öyle bişeyler yazılıydı internette.

Yok ya kimsenin gelip bişeye baktığı yok.

Birazcık fazla yazarsanız aylık 110 tl geliyor...

Benim 41 tl.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.