Şimdi Ara

Genel Sağlık Sigortası Prim Borcu(GSS) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AnadoluKizi

quote:

Orijinalden alıntı: k0gamer

Benim 2 yıllık borum var 600 tl civarı ama torba yasada faizlerine af geliyor onu bekliyorum ödemek için.

Tüm bayanlar evlenene kadar babadan bakılabiliyorlar.

Kaç tl ödüyceğinizi görmek için gelir testine sorup evinizdeki tv yi ve kaç yıllık olduğunu bile soruyolar herşeyi en düşük yazın aylık paranıx daha az çıkar.

Erkekler üni de okuyo bile olsa 25 yaşından sonra yine ödemesi gerek.

Yani şuan özetle ben evlenene kadar babamın sigortasından faydalanabildiğim için borç v.s gibi bir durum olmuyor değil mi ?

Evet doğru, çok kıskanmıştım 600 tl borç var dediklerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Benim 2 yıllık borum var 600 tl civarı ama torba yasada faizlerine af geliyor onu bekliyorum ödemek için.

Kaç tl ödüyceğinizi görmek için gelir testine sorup evinizdeki tv yi ve kaç yıllık olduğunu bile soruyolar herşeyi en düşük yazın aylık paranıx daha az çıkar.

Yani şuan özetle ben evlenene kadar babamın sigortasından faydalanabildiğim için borç v.s gibi bir durum olmuyor değil mi ?

Yinede bir yere başvurmamız bildirmemiz gerekiyor mu acaba ? İşiniz zor ne diyelim.

• k0gamer K kullanıcısına yanıt
    aynen 110 tl mi verilir resmen adamlar bizi soyuyo :) Neyse gün olur devran döner horoz durur tavuk.....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Damla1905

Ben 2 sene once mezun oldum suanda okumuyorm tekrar hazırlanıyorum gecen gittim sgk ya babam eski sigortalı olduğu icin ve kız olduğum icin ben evlenene kadar babamın sigortasından yararlaniyormusum

Bu durum her bayan için geçerli mi yoksa babanız eski sigortalı olduğu için mi uzatabildiniz? Benim babamında bayadır sigortası var fakat bizdede sonradan borç çıkmasın.

Tam olarak bilmiyorum sgkdaki bayan oyle dedi gidip bi sormanizda yarar var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yinede bir yere başvurmamız bildirmemiz gerekiyor mu acaba ? İşiniz zor ne diyelim.

Hayır yok. Evlendikten sonra 110 tlden evlendiğin gün başlıcaklar gidip gelir testine giriceksin sonra o fiyat artıcak yada azalıcak tabi sigortalı işe başlarsan orası ayrı

• Teşekkürler
  • arkadaşlar bizim devlet vatandaşına ne kadar söğüşlesem kar mantığıyla bakar.bilen bilir eskiden KEY yani konut edindirme yasası vardı.sonunda ev sahibi olacaksınız vaadiyle devlet yüzbinlerce memurun maaşından zorunlu kesinti yaptı.
    Sonuç 5 6 sene evvel bu yasa kaldırıldı.devlet bir çok kişiye ödediğiniz parayı geri vereceğiz dedi ama çoğu ödediğinin yarısını bile alamadı.yani devlet bir anlamda kendi vatandaşını dolandırmış oldu.
    Şimdi de farklı değil hepinize sigorta yapıyoruz ayağına işsiz vatandaşın son parasına göz diktiler.Ne olursa olsun ben bu parayı vermeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtkrhtermk -- 26 Haziran 2014; 15:58:39 >
  • arkadaşlar ödemezseniz haciz gelir yazanlar olmuş.korkmayın hiç bir şey yapamazlar.hele senden alamazsam ailenden alırım tamamen saçma.yalnız şöyle bir şey var.böyle her şeye inanıp kuzu kuzu boyun eğerseniz
    50 yaşına gelseniz de sizi söğüşler devlet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtkrhtermk -- 26 Haziran 2014; 16:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlatpanpadinliyom

quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Evet arkadaşlar, büyük ihtimalle gelir testi yaptıktan sonra her ay 40 tl borç geliyor size

Bence gidip yaptırın çünkü yaptırmazsanız hem hastaneye gidemiyorsunuz hem de 40 tl den fazla para ödemek zorunda kalırsınız

Yaptırmayanlar yakında 272 yl ödicek(2asgeri ücret alıyo sayılıyolar)

af çıkacak beyler sıkmayın canınızı
    kesin bilgi yayalım

• Up

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.