beyler bazı ses sistemleri çalışırken o anda lambayı açıp kapattığınızda yada buzdolabının çalışması sırasında çıt diye ses çıkıyo,bu olaya philips in mms serisinde logitec z4 de de rastladım,başka arkadaşlarımda aynı sorunu yaşamakta,bunun nedeni nedir,ne yapılabilir? Ups e bağlansa sorun ortadan kalkarmı?
arkadaşlar ses sistemimi topraklı fişe bağladım sesde azalma oldu ama hala yine öle ses çıkıo,bu konu hakkında bi bilgisi olan yokmu
Dandik power supply kullanılan ucuz sistemlerde karşılaşılan bir durumdur, ışık açıp kapama, çamaşır makinası vs gibi aletlerin çalışması sistemi etkiler. regülatör ile de çözülebilir, kaliteli bir ups de belki çözüm olabilir.
hmm teşekkrler
elektrik sistemin şaselemesinden başka bir şey değil.cihaz fişini ters çevirmeyi deneyebilirsin.üçlü priz az kullan. ben bir kere eve extra priz taktıydım.ulan saç kurutma makinasını taktım on dedim ışık yanıyordu.s.kurutma makinasını off yaptım lamba söndü.cihaz çalışmıyordu?? e makina sen ne işe yararsın.düzelttim tabi. evin elektrik sistemini bir elektrikciye göstermek lazım.mumkunse farklı prizlerde dene.topraklama cihazlar için distorsiyon kaynağı olabileceği gibi -topraklama cihaz için gerekli değil.insan için.- cihazın GND yeterli. tabi PSU da işini yapmalı.AC filtre kullanılabilir. çamaşır makinası; buzdolabı ayrı sistemi olmalı.