Şimdi Ara

Geneli Ram, azı anakart ile alakalı sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç tane soru sormak istiyorum. Öncelikle anakartın bir ram sınırı var mı(yani 4 gbdan yukarı çıkmaz gibi). 2. Olarak da anakartların ddr sınırı var mı(mesela anakart ddr3 destekliyor ama ddr4 ram taktım bişey olur mu veya destekleme olayı sadece ekran kartlarında mı NOT: BU BİLGİYİ BİRÇOK YERDE ARADIM BULAMADIM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM). 2 gb ramın yanına 4 gblık ram takılınca çalışır mı? Ddrleri farklı ramlar bir arada kullanılabilir mi veya kullanılmaya çalışılırsa sistem veya ramler patates olabilir mi?

• anakartın ddr3 destekliyorsa ddr4 tak benden sana çay

ddr1-2-3-4 hepsinin slotu ayrıdır hiç bir birbirine uymaz takamazsın eski combo hem ddr2 hemde ddr3 destekleyen anakartlar vardır onlarda bile hem ddr2 ram hemde ddr3 aynı anda çalışmaz

anakartın ddr3'se ddr3 çalışır sadece 2 gb ramin yanina anakartın destekliyorsa 4gb veya 8 gb takabilirsin

ekran kartları ayrıdır 2 gb veya 4 gb olması birşey ifade etmez içinde gpu daha önemlidir 4 gb r7 240 yerine 2 gb r7 250 alırsan daha iyidir. Rami değilde model numarası nekadar büyükse okadar iyidir ekran kartı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.