Şimdi Ara

GENELLEME OLARAK HYUNDAİ MI RENAULT MU SİZCE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
14.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaydı yeni üye

i20 - clio
    accent blue - symbol
    i30 - megane
    elantra - fluence
    i40 - latitude

sizce hangisi daha iyi genellemede biri uzak doğu son zamanlarda gelişen model diğeri avrupa arabası ben hyundai ın daha iyi olduğunu düşünüyorum dizelde renault ayrı tabi burada renaultu hyundai e değişeceğim tek arabası megane latitude diğerlerinde hyundai daha iyi gibi

Kesinlikle reno
  • TABİKİ RENO.Adamlar f1 koşturuyorlar RS gibi bir klasman araçları var dci motorları vs vs.Latitude daki donanım 5 te yok ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elantra cok iyi yalniz.

• Renault dünyadaki en köklü otomobil firmalarından biridir. Hyundai dünkü çocuktur. Model bazında kıyaslarsak kapışırlar ama daha geniş bir çerçeveden bakarsak Renault birçok markayı ezer.

• reno tabiki
  • İyi güzelde megane fiyat politikasından kaybediyor.Tamam 42.000tlye bırakıyorlar ama en boşu 2 hava yastığı var i30daki standart özelliklerin çoğu yok tasarım olarak değişir ama iç kalitede baya iyi hyundai megane'a göre bana göre joy megane2 authentiqueden kötü bir araçtır.Tasarıma gelince yeni makyajla baya güzel oldu o ayrı ama yinede bir i3o değil benim için.
  • Hyundai parçalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AO A kullanıcısına yanıt
    Biz zaten marka olarak yarıştırmadım ona bakarsak Hyundai dünyanın en büyük demir-çelik sanayi fabiksaına sahip en iyi kaporta onlarda olması lazım adamlar kendi ham maddesini üretiyor.Bu arada Hyundai iş makinesi alanında da gelişmiş bir marka kamyon ve kamyonettede gelişmiş bir marka.AMa renault tır ve minibüs'e gelince hyundai düz duvara çarpmış gibi olabilir.Birde Hyundai'nin halk otobüsleri gerçekten kötü ama yurtdışında midibüs gibi otobüs tarzı araçları var onları çok beğenirim.Birde i 40 hakketmiyor ha getir genesis parasnı hak eden araba diyelim ama i40 değil ben gideri latitude passat alırım i40 almam.
  • bu konudan kaç tane oldu aynı konuyu tekrar tekrar açmaktan bıkmadınız mı be kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaydı yeni üye

i20 - clio
    accent blue - symbol
    i30 - megane
    elantra - fluence
    i40 - latitude

sizce hangisi daha iyi genellemede biri uzak doğu son zamanlarda gelişen model diğeri avrupa arabası ben hyundai ın daha iyi olduğunu düşünüyorum dizelde renault ayrı tabi burada renaultu hyundai e değişeceğim tek arabası megane latitude diğerlerinde hyundai daha iyi gibi

clio > i20
    Accent blue > symbol
    i30 > megane
    elantra > fluence
    latitude > i40
    ix35 > captur
    santa fe > koleos

Sonuç:

Hyundai 5 - 2 Renault

Hyundai attı beş oldu

• Forum tükendi iyice. Konulara bak

2 markanında özel ve çok satılan modelleri var. Bunun kıyaslaması mı olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechanophobia

bu konudan kaç tane oldu aynı konuyu tekrar tekrar açmaktan bıkmadınız mı be kardeşim.

• reno kim ya

buralara şans eseri gelmiş bi firma.

şaka bi yana her 2 firmanın bakış açısı piyasada var olma sebebi farklıdır. bunlara bakarak o iyi bu kötü renault çöp demek olmaz

renault istese premium kalitede araç üretemez mi. r25 varken hyundai kumda oynuyordu..hyundai nin birikimi kadar renault un unuttuğu var.
  • hyundai bilmiyorum ama bana daha güzel ve sağlam otomobil geliyor
  • HYUNDAİ DÖVER
  • Hyundai ilk önce motor yapmayı öğrensin öyle gelsin. Şişirilmiş verilerle iş yapılmaz.

NOT: hyundai fanı arkadaş bu mesajımı acaba hangi kuralı ihlal ediyor diye şikayet edeceksin?
  • Her konuda Renault alır..Hyundai 40 fırından ekmek yiyeceğim diye dolaşırken, Renault arayı 40 fırınlık daha açmış olur. Kısacası, Hyundai nin Renault a yetişmesi mümkün değil.
  • Söz konusu türkiye ise KEsinlikle hyundai
  • > Motor: 1.5 dCi Energy, 1.6 dCi, 0.9 TCe, 1.2 TCe, 1.4 TCe > Kesinlikle Renault
    > Şanzuman: CVT-X, EDC > Kesinlikle Renault
    > Servis Kalitesi ve Servis Sayısı > Kesinlikle Renault
    > Fiyata göre donanım/performans > Kesinlikle Renault
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.