Şimdi Ara

GENERAL ELİTE 32 GB İLE LG G2 16 TAKAS TEKLİFİ GELDİ NE YAPAYIM ACİL ÇABUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN TELEFONUMDAN MEMNUNUM TAKAS TEKLİFİNİ KABUL EDEYİMMİ NEYAPAYIM BAŞA BAŞ TEKLİF ETTİ DAHA ÖNCEDE İKİ KİŞİ DAHA LG G2 Yİ TEKLİF ETTİYDİ BU ŞEKİLDE DEVAM EDEYİMMİ YOLUMA YOKSA YAPAYIMMI NEYAPAYIM KARARSIZIM

• 16 gb yetersiz, hafıza kartı girişi de yok. 32 gb olsa olabilirdi, ben olsam etmem. Ama 16 gb sana yeterse edebilirsin.
  • Bence gerek yok.Elite gayet iyi.
  • Öncelikle 16Gb artık yeterli bir boyut değil ki g2 nin sd kart girişi de yok. Hele ki telefonundan memnunsan kesinlikle verme derim.
    Şu anda g2 nin Android l güncellemesi dışında bir artısı yok.
  • elite bence çok güzel bir telefon fakat herkesin benim telefonumu kötülemesinden bıktım ya . herkes iphone 5 samsung note 3 takmış gidiyor bir değil 2 değil gerçekten bu teleffon bu kadar sorunlumu ya,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, cevaplarınız benim için önemli dikkate alıyorum teşekkürler..
  • furkansamed1999 F kullanıcısına yanıt
    Çevrene göre telefon almanı önermem benim çevremdeki herkes samsung falan kullanırken gittim Elit aldım. Pişman değilim tabi ki.
    Ayrıca telefonun ufak tefek yazılım sorunları var ancak hangi telefonda yok ki ?
  • furkansamed1999 F kullanıcısına yanıt
    Çevrene göre telefon almanı önermem benim çevremdeki herkes samsung falan kullanırken gittim Elit aldım. Pişman değilim tabi ki.
    Ayrıca telefonun ufak tefek yazılım sorunları var ancak hangi telefonda yok ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bendede elite lite 16gb var satip LG g2 16gb alayimmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentilerinize göre kararı kendiniz vereceksiniz.
  • nasıl yani benim beklentim kalite performans hız uzun ömür sağlamlık yazılım önemli değil elite liteyi satıp lg g2 16 alayımmı yoksa elite lite 16gb cihazımı kullanmaya devam edeyimmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.